Seksi, istekli genç bir karınız olsa 30 yaşında olsanız bile çok istekli karınızı reddeder misiniz yatakta?

Ben 21 kocam 30 yasinda oglum henuz 1 yasina girdi. Nisanlandigimiz gunden beri ben cok istekli kendine bakan bir kadinim iliskide her pozisyona acigim acisa bile anl iliskiye hayir demem sinir tanimam yani. Ama kocam hic istekli degil ya hevesimi kirdi artik. Ona suslenmek bile istemiyorum iliskiyi genelde ben teklif ederim kocam %85ini reddeder hep. Çok sıkıldım süslenince onun yanina giderken guzel iltifatlar bekliyorum odun resmen telefona bakmaktan bana bile bakmiyor. Oncesinde boyle yapsada koynuna girerdim operdim o uyurken ustune gidip ope ope beni becermesini isterdim. Sonra bigun bana asiri derecede kavga edip siddet boyuna gelecek sekilde bagirip cagirdi ben bu hareketlerden hoslanmiyorum dedi sogudum agladim Şu an bile iliskiye girecegiz zaman bir iki gir ciktan sonra inmeye baslar ben onu tahrik etmek icin opmeye baslayinca yine cok siddetli sekilde bagirip cagirir bana bu durumdan iyice sıkıdlım kilom 5 kg fazla onun icin diyete girdim pek bisey yemiyorum dun yine yaklasti bana of git biseyler ye agzin kokuyo dedi artik o laflara bile darilmiyorum o kadar hevesimi kirmis oyle bi sogutmus ki kendinden umursamiyorum diyetten dolayi halsizim once su fazlaliklari veriyim ondan sonra yaza dogru makyajlar sac basima bakarim diye cok zaman sonra disimi fircalamaya gittim dun ama kocam icin degil kendimi iyi hissetmek icin. Eski ben bi listerin calkalayip hemen kocanin ustune atlayip biz nerde kalmistik deyip hunharca oper agzima alirdim ama artik istegim yok. Hikayeyi biliyorum artik kocam cani isteyecek hemen cabuk ol cabuk ol inmesin deyip 3 dk bosalip dusa girecek veya bi iki gir ciktan sonra inecek penisi bana donup hadi oiyafetlerini giy kalkmiyo diyecegi icin gram heyecan istek yok aryik bende... ne yapabilirim bana yardim edin bile demek istemiyoeum artik..
Güncellemeler
+1 yıl
Zamani geri alsam hiç genç yaşta evlenmezdim uni okup orada sevgili yapardim uzun yillarca evlilik dusunmezdim iyice herseyden hevesimi alana kadar. Sevgiliyken iliskiye giremeyeceginden dolayi bol bol sevisiyorsun birliktelik saglandiktan sonra hic sevismesiz hic zevkli degil... benim duskunligimde biri karsimda olsaydi eger iliskimizin heyecani tutkusu zevki cok renkli hic eksilmezdi... maalesef kocami istedigim gibi olmssini saglayamiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an mesela oglumuz uyudu kocamla guzel zevkli bi sevismeden sonra yagmur sesi esliginde tatli bi yorgunluk halinde birbirine sıkı bir sekilde sarilip uyuyo olacakken kocam yerine yastigi kucagima almisim ya var mı boyle bisey Allahim sabir istiyorum o odunda mutfakta muzik dinleyip sigara iciyo muhtemelen... iki kisilik sguk yatakta yastigimla iyi geceler KS can hayat, acimasiz varlik icinde yoksulluk cekmek bu olsa gerek
Güncellemeler
10 ay
Hahahahahaha vay be boşanalı 3 yıl oldu daha bu soruma cevaplar geliyor
Seksi, istekli genç bir karınız olsa 30 yaşında olsanız bile çok istekli karınızı reddeder misiniz yatakta?