- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFantezi demek değişiklik demektir çünkü doğa gibi her son baharda çiçek yaprak döküp, ilk baharda yeniden açmak isteriz.
Hayatımızı sürekli yeniler dururuz bizde yeni elbiseler, ayakkabılar, tatil, hafta sonu şehir dışı kaçamağı, odaları boyamak, temizlik felan filan bizler değişken varlıklarızdır çünkü klasiklerimiz, hatıralarımız örf ve adetlerimiz olsada monotonluk bir yere kadar güzeldir.
Bu bize her anlamda birlikte olduğumuz kişi ile mutlu uzun birliktelik sırrını aşılar.
Bu yüzden değişiklik her zaman iyidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben kadınların (çoğunluğun, genel değil) erkeklerden (çoğunluğum, genel değil) daha çabuk olsun bitsin istediklerini biliyorum. Hele bir boşlukta arayıştaysalar.. erkeklerin çoğunluğu başlarda duygusal tatminkarlık olmadan fanteziyi geçin sevişmeyi bile istemiyorlar. genelde kadın istediği zaman sevişmeye geçiliyor.
Fantezide öyle siye düşünüyorum
Kadın istediği zaman...00 Yorumla
En büyük fantezim. Her iki taraf fantezisini yazacak ve sonra karşı tarafa okutacak.
En sonda uygulama faslı.
Feriştah"n fantezileri
https://www.youtube.com/embed/xr3vlv8WaZY00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Allahtan uyumuş çükünü bile kesebilir o anda.
Bence samimiyet ve güven olmalı öncelikle sonra istenen fanteziler denenebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle aradaki samimiyet ve güven oluştuktan don yapılması daha sağlıklı ve uygun olur birde bu fantaziden fanteziye değişir herkesle her şey olmaz 🙋
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsel hayatı değişik fantezi ile renklendirmek güzel ve iki taraf içinde heyecan verir ancak ava gidelim derken resimdeki gibi avlanmakta var güvendiğin kişilerle yapmak gerekir. Değilse elinde kalabilir. Güzel bir ziyafet yiyeceğim derken kuru ekmek bile bulamazsın. Espiri için teşekkürler
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle fantezi yaşamak için o samimiyetin ve güvenin oluşması gerekiyor çünkü herkesle her şey olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı yaklaşım ve isteklere bağlı arada güven varsa ilişki sağlam temeller üzerinde ise olur
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok haklısın o samimiyet ve güven oluştuktan sonra yaşanılması daha sağlıklı ve uygun olur çünkü herkesle her şey olmaz
- +1 yıl
Sonrasında ilişki sonunda utanıp sıkılmaya gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBir sonraki adımı atacak kadar güven ve samimiyet olduğunda
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın o aradaki samimiyet ve güven oluştuktan sonra yaşanılması daha sağlıklı ve uygun olur çünkü herkesle her şey olmaz
- +1 yıl
Aynı fikirde olmak güzel.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi yasamak belkide iliskide artik ya hep ayni seyleri yaoiyoruz dedigin noktada gelebilir
14 Yorumla- +1 yıl
ya da tanustigin kişiyle o samimiyet ve güven oluştuktan sonra yaşanılması daha sağlıklı ve uygun olur ama bu fantezi yaşamak birazda karşındaki insana bağlıdır o kişinin de buna istekli ve bu tarz şeylere açık olmadı gerekir çünkü herkesle her şey olmaz
- +1 yıl
aynen oyle ornek ben cok ucuk gordugum kirmizi cizgim olan fantezi cesitleri var onlari yapmam yaptirmamda karsi tarafla zaten konusmadan zorla yapmak ya da karsi tarafin o sekilde giyinmesi dogru degil
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın fantezi yyasansk güzeldir fakat doğallıktan çıkmamak gerekiyor örnek olarak grinin elli tonu filmindeki fanteziler bana göre bir fantezi örneği değildir bana ters çünkü şiddet içeren bir şey benim için bir fantezi örneği olamaz
- +1 yıl
buz olayi bence guzel ama onu sevdim ben
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Bir ilişki taaaa en başından karşılıklı açıklık , sohbet edebilme ile başlamışsa fantezi kurma ve paylaşma fazla sürmez , oda olur
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılBenim önce ilişki ya da fantezi yaşayacak kızı bulmam lazım. Benim önceliğim karşı cins şuanda🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Tabiki partner önemli 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFantezi olayını eşinle bile bazen yaşayamazsın ama farklı birinle herşeyi deneyebilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Evlilik müessesi fantezi yaşamak için uygun değildir çünkü onu bir kadından ziyade çocuğunuzun annesi gibi başladığınız için ve namus kavramı üstlendiğimiz için yaşanılması biraz zordur ya da imkansızdır bunu dışarıdan bir kadınla yapmak hem daha zevkli hem daha uygun olur mesela sen hiç karısını ormana getirip ilişki yaşayan bir adam gördün mü ya da asansörde vss göremezsin çünkü evlilik müessesi buna uygun değildir ayrıca çocuklar olduktan sonra Burak'ın fantezi yaşamayı evdeki ilişkiniz bile değişir daha kısıtlanır evde rahat dolasanazsnız , çok ses yama sansiniz olmaz , ya da bir mutfak fantasini bile yaşamanız mümkün olnaz zaten buyuzden evlilik te heyacan ölüyor çünkü ortam ve satlar buna uygun olmuyor maalesef oyuzdende evli kadın ya da erkekler bu heyecanı dışarda aramaya başlıyorlar evlilik aşkı öldürmez ama heyecanı öldürdüğü garantidir
- +1 yıl
Sende de durum böylemiydi
+1 yılTam Olarak Hangi fanteziyi Yaşamak istediğine Bağlı
011 Yorumla- +1 yıl
Hangi fanteziyi Yaşamak istiyorsun
- +1 yıl
burada konu ben miyim peki beyefendi 😂
- +1 yıl
Merak Ettim Hanım Efendi 😋😋
- +1 yıl
Benim öyle sıradışı fantazilerim yoktur çünkü doğallıktan çıkmamak gerekiyor benim en sevdiğim fantezide ilişkiyi videoya çekip izlemek olurdu orada yapılan hareketler mimikler vss seyretmek bana çok keyifli geliyor bunu yapabilmen içinde yine karşındaki insana çok güvenmek gerekiyor
- +1 yıl
İzleyince Silersin
- +1 yıl
Kendi telefonumdan olursa evet silinebilir ama karşımdaki insanin bunu yapması hoşuma giderdi oda dediğim gibi güvenle alakalı bir durum
- +1 yıl
Bende Böyle bir şey Yaşamak istiyorum inanki Aslında Güzelmiş 😋😋😋
Aklıma Yazdım - +1 yıl
Mesela grinin elli tonu filmindeki fanteziler bana göre değil çünkü doğa dışı geliyor şiddet içeren bir fantezi bana göre bir fantezi örneği değildir tam tersi bir sapkınlık tır
- +1 yıl
Evet Haklısın Bence Doğal olmalı Ve Doğaçlama Gelişmeli Tabi Birazda isteğe Bağlı Rolleri Severim
- +1 yıl
Kesinlikle 👍👍
- +1 yıl
Siz Hangi Rolleri Seversiniz 😋😋
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. fantaziden fanteziye fark var erkek ister ama kadınlar hala eski kafalı olduğu için geri adım atarlar 😂🤣😁
00 Yorumla
+1 yılseviim aklımızı ele geçirmesine izin vermeyeceğiz mantık ile seçeceğiz
Bu resimdeki gibi absürt şeylere gerek yok
01 Yorumla- +1 yıl
Çükümüzün
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl40 ndan sonra reis 🤣
19 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 bizimki 50 yide de bulucak bu gidişle reiss 🤣
- +1 yıl
50 de kalkmaz reis 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Reis sapıklar farkındaysan 50 li 70 li yaşlarda oluyor demekki kalkıyor
- +1 yıl
Reis sapıklar insan değil🤣
- +1 yıl
Orası öyle zaten
- +1 yıl
Demek istediğim şey 40 dan sonra aziuor erkekler demekki kalkıyor 😂😂
- +1 yıl
Kalkınca inmesi sorun ries 🤣
- +1 yıl
Demi 🤣demiiiii
- +1 yıl
Kaça kadar kalkıyo bu reis🤣
+1 yılfanteziye gerek yok dicem ama bilemedim şimdi
15 Yorumla- +1 yıl
Faztazi olmadan yaşanan ilişki salçasız yemek yapmaya benzer tatsız tuzsuz olur yersin ama damağında tat bırakmaz 😂😂
- +1 yıl
çok iyi açıklamışsın, iş partnere kaldı :)
- +1 yıl
Hı hııı 😂 sadece partner bulmaklada olmaz Serkan , karşındaki insanın da bu tarz şeylere eğilimi isteği olması gerekiyor çünkü herkesle her şey olmaz
- +1 yıl
elbette
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen tanışır tanışmaz
112 Yorumla- +1 yıl
Hemen tanışır tanışmak olur mu çılgın 😂 karşındaki insan ne kadar güvenilir bilmiyorsun ki fantezi birazda aradaki güven ve samimiyetile gelişen bir olay bana göre ve herkesle her şey olmaz
- +1 yıl
Acele eden ecele gider Serkan 😂 yapma böyle şeyler yanarızzzz 🤣
- +1 yıl
Tm sus Serkan 😂😂
- +1 yıl
Ne yardımı Serkan 😂 kizilaymıyım laa benn 😂 kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 😂
- +1 yıl
Birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılFantazisiz ilişki mi olur ya zaten başdan itibaren başlamak en güzeli degilmi ama 🤗🤗
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFanteziye gerek var mı ... seks başlı başına bir fantezi zaten🙄🙄😍😍
00 Yorumla
+1 yılEn baştan yapmamak gerek tabi korkutmamak adına ama 4-5 ay sonra başlanır bence. 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende o cesaret her zaman varda o kadar cesur birini bulamadım henüz 😊
00 YorumlaAnı yaşamak lazım ilişki oldu yaşayalım diye düşünmek bağnazlık geliyor bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bunda ne var demek lazım ned n bu kötü bir şey gibi algılanıyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sanki Amerikayi yeniden kesfedecegiz onu sonu aynı yere çıkıyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılfantezi olmadan olmaz ya
Ben sert severim ve birazda zorla gibi buda bir fantezi galiba30 Yorumla
+1 yılUzun birliktelikten sonra
67 Yorumla- +1 yıl
@kitapkurdu6 merhaba
- +1 yıl
Kesinlikle çok haklısın aradaki o samimiyet ve güven oludtuktan sonra yaşanması daha uygun olur çünkü herkesle her şey olmaz
- +1 yıl
Bazen de tanıdığın insan o güveni verir sana
- +1 yıl
@kitapkurdu6 güvenmek için tanımak lazım 😊
- +1 yıl
@rengarenkyollar bana dm den ulaşabilir misiniz bir konuda yardımına ihtiyaçım var
- +1 yıl
@kitapkurdu6 sizde bana dm den ulaşabilirmisiniz lütfen 🙏 ben sizi takipteyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikten on gün sonra başladık üstelikte görücü usulü evlenmiştik iki tarafta istedikten sonra her an yapılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuduruk erkekler kapatılsın 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Kuduruk kadınları napicaz peki 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. fantezi olmadan cinsel ilişki yürümez belli bir zaman sonra monotonlaşır
00 Yorumla
+1 yılerkeklere kalsa ilk buluşmada :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ben buna katılmıyorum çünkü aradaki samimiyet ve güven oluştuktan sonra yaşanılması daha sağlıklı ve uygun olur mesela bugün birisiyle tanıştınız diyelim bir hafta sonra ilişkiye girdiğiniz zaman beni yatağa bağla diyemezsin çünkü korkarsın o güveni veremezsiniz ya da alamazsınız bu tabiki fantaziden fanteziye de değişir çünkü herkesle her şey olmaz
- +1 yıl
Zaten hiçbir kız yapmaz ki anca FB kafasında ise ne ala. Sadece erkeğin beklentisi genelde sevgili adı altında bedava seks oluyor ve rol yapıyor hedefe gidebilmek için. Ama işte erkek genelde boşalma odaklı baktığından sekse kadın gibi güven ya da sevgi odaklı olmuyor. Cinsel organı kolayca harekete geçebiliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkinin ilk zamanlarında fanteziye ihtiyaç duyulmuyor ama belli bir süre sonra gerek değişik mekan gerek kostümler ile ilişkiyi fantezi ile renklendirmek eğlenceli oluyor
00 Yorumla
+1 yılBoyle seylerin zamani olmaz, iki kisinin hislerine bagli bir olay bu bence
00 Yorumla
+1 yıl1 saat sonra
12 Yorumla- +1 yıl
Çok geç olmaz mı 😂 bence hemen selam hal hatır bittikten sonra başlanmalı 😂
- +1 yıl
Çok hızlısın demek sen öyle yapiyorsun
ilkinde de yaşayabilir sorun olmaz :)
133 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben bu fikrinize katılmıyorum bu birazda yaşayacağınız fanteziye bağlı bir durumdur aranızdaki samimiyet ve güven oluştuktan sonra yaşanılması daha sağlıklı ve uygun olur mesela bugün birisiyle tanıştınız diyelim bir hafta sonra ilişkiye girdiğiniz zaman beni yatağa bağla diyemezsin çünkü korkarsın o güveni samimiyeti hissetmezsin bu iki cins içinde geçerli bir kavramdır ikincisi her bulduğunuz partner fanteziye acik olmayabilir sadece partner bulmak yeterli değildir karşındaki insanın da bu tarz şeyleri seviyor ve istiyor olması büyük önem taşıyor çünkü herkesle her şey olmaz... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Sizin görüşünüz saygı duyarım ✋
- +1 yıl
Nolduuu 😂😂
- +1 yıl
Yaa senin tribini seviyim 😂 noldu şöyle
- +1 yıl
Neden söylenmesin ki ben hep ulu orta konuşurum çünkü kendime güvenirim cesaretliyim şeffaf ve doğal im
- +1 yıl
Ben sana fikrimi söyledim sende kendi fikrini dile getirmişsin ben de sana saygı duyarım dedim hepimiz aynı şeyi düşünücez diye bir kural yok herkesin kişiliği yaşantısı farklıdır düşünce tarzı farklıdır hepimiz aynı şeyi düşünmüs olsaydık ozaman burada ne işimiz var
öyle degilmi - +1 yıl
Hayır kızmadım tam tersi görüşüne saygı duyuyorum dedim
- +1 yıl
Estafurullah kızmadım tam tersi görüşüne saygı duyuyorum dedim konuyu uzatmadim
- +1 yıl
🤣🤣öyle ölnem füze atsaydın keşke 😂 deliğganlı birde gel döv beni istersen tam olsun 😂😂 niye kavga edlimki ben kavga etmem metak etme saygima seviyeme herzaman dikkat ederim
- +1 yıl
Ben sana bir şey diyim mi su özelden konuşmak kadar sahtelik içeren hiç bir şey yok ben burayı ilk kullanmaya başladığımdan beri hep mesaj kutum kapalıdır ve sadece iki kişiyi takip ederim ozelede kimseyi çekmem konuşmam hiç kimsenin etlidine sütlüsüne karışmam burada kendi halimde takılırım yorumlarda sohbet eder tadında bırakırım bugün anladın ki gerçekten çok doğru bir şey yapmışım çünkü arka tarafta inanılmaz olaylar sahtelikler dönüyor bugün bir tane bayan bana özelden yaz demiş mesela yazdım birisine aşık olmuş benim yorumlarimda görmüş ismini adam bunu terketmiş bana yardımci ol diye geçen gün yine aynı şekilde birisi yazmıştı seninle çok önemli bir şey konuşmak istiyorum diye yazdım konuyu öğrenmek için burada birisiyle aşk yaşıyormuş sonra yazmayı bırakmış ona söyle bana yazsin vss diye az önce bir erjek bir yorumda yazmış ben şu kişiyle tanışmak istiyorum ona yaxip benim onunla konuşmak istediğimi söylermisin diye bende hayır dedim ben özelden kimseyle konuşmuyorum bu tür diolog Lara da girmem dedim
- +1 yıl
Bu belki 5. 6 defa başıma geliyor arkadaş tanisirken aşk yaşarken banami sordu bu insanlar banane sizin askinizfan sevginizden beni ne alakadar ediyor sizin kavgamız vss ben bayan dahi olsa özelden kimseyle konuşmuyorum ki ama gelen birşeyker istiyor ya da söylüyor bir keresinde de biri erjek yazmıştı birisiyle kavga etmiş bir erkekle sana yorum yaptığını gördüm onu engelle diye arkadaş sen kavga ettiysen benimle bunun ne ilgisi var sen kavga ettin diye ben birisini neden engelliyorum o senin sorunun benim degilki siz herhangi bir konuda tartışmış kavga etmişsiniz konu benimle alakalı değil ikisini de çok tanımam ve benden böyle bir şey isteniyor ya bu insanlar kaç yaşında insanlar ergen gibi davranmaları bana çok komik geliyor gerçekten ben kimseye diyirmuyum şuna aşık oldum ona sevdiğimi şöyle ya da kavga ettik aramızı yap vss benim de burada tartisgim insanlar oluyor ama ben kimseden bunu istemiyorum kendi işimi kendim hallediyorum kaç yaşında insanlarız aşık olursam bunu kendisine yazar söylerim neden birisinden yardım istiyim ki Burdaki insanlar yemin ederim şaka gibiler yaa kimin kimin cebinde belli değil buranın bir görünen yüzü var birde görünmeyen yüzü
- +1 yıl
Bunu da sana neden anlatma gereği duydum bilmiyorum
- +1 yıl
Ben ulu orta sohbetlerimi yapıyorum kimseyle bir isim olmaz en azından açık ve şeffaf bir insanım burada iyi rolü yapıp arka tarafta herkese mavi boncuk dagitmiyorum on kişiyle flört etmiyorum
- +1 yıl
Valla öyle oldu çok özür dilerim şenlik bir durum yok bugün bunları yaşayınca sanki içimi dökmek istedim gibi bir şey oldu kusura bakma olur mu
- +1 yıl
Ben burayı iki makara yapnsk için kullsniyorum aylardır bu böyle kendimi akakasiz benimle hiç bir ilgisi olnayan sohbetlerin içinde buluyorum
- +1 yıl
Ya gülüm ben zaten çıkartıyorum burada herkes beni bu özelliğimle tanıdı ve sevdiler bugün o oxekden yaz bir şey konuşmak istiyorum diyor diğeri ADC acısını anlatır ya ben napabilirim ki tm adama aşık olmuşsun adam ortadan kaybolmuş ee bunun benimle ne ilgisi var ki ben ne yapabilirim ki
- +1 yıl
Neyse tm sustummm tekrar senden özür dilerim anlayışın icin teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılKarşılıklı uyum istek sınırlarla alakalı bence hemende olur hiç olmayabilir de
00 Yorumla
+1 yılcesaret değil renkli bir cinsel hayat için gerekli monotonluk sıkar
00 Yorumla
+1 yılBence ilk başlarda bile olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Hayır olmaz bu karşındaki insanla samimiyetine ve güvenine bağlı olarak gelişir ve herkesle her şey olmaz
- +1 yıl
Hayır ilişkiye girecek konuma geldiysek eğer zaten bazı şeyler konuşulmuştur
- +1 yıl
Ben bu fikrine katılmıyorum çünkü ilk defa ilişkiye girdiğiniz insana o güveni veremezsiniz ya da alamazsınız bu gün birisiyle tanıştınız diyelim bir hafta sonra ilişkiye girdiğiniz zaman beni yatağa bağla diyemezsin çünkü korkarsın o güveni duyanazsın bu iki cins içinde geçerli bir kavramdır onu iyice tanıdıktan sonra bu tarz fanteziler yaşamak daha sağlıklı ve uygun olur
- +1 yıl
Şimdi birde fantaxiden fanteziye de fark var bazı fanteziler güven ister bazılarına gerek duyulmaz
- +1 yıl
Benim fanteziler pek gerektirmiyor galiba o yüzden böyle düşünmüş olabilirim haklısın
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
❤️❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBi süreye bağlı değil. İlkinde bile olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Fantazinin saati günü mü olurmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Uzun birliktelikten sonra düşünülür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi yaşamak hayal gücü ıster.
00 Yorumla Fantezi olması iyidir
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişiye bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen al kirbaci eline
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. İki taraf da istekli ise ilk gün bile olur canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence suresi olmamali fantazinin
00 Yorumla
+1 yılTam Türk lafını 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Kadını
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 ağzına kimyon sürerim senin 😂
+1 yılfantezi yi uzun tutmak iyidir
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 fantezi yaşayacak insanı buldukta uzun tutması kaldı 😂 çünkü herkesle her şey olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 10 sene sonra
00 YorumlaFantezi guzeldir
00 Yorumla
+1 yılHer zaman
00 Yorumla
+1 yılEvlenince
00 Yorumla
+1 yılKomikmiş 😂
07 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Bizim kadınların fantezi anlayışı 😂