Cinsel Yaşam İlişki yaşarken ideal ne kadar sürmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 5 saat iyi bence İlişki yaşarken ideal ne kadar sürmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl O anın zevkini çıkarmak varken gözüm asla saatte olmaz. 2 1 Yorumla albay103 1 yıl Sabahlar olmasın 😀 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 30 dakika sürebilir ön sevismeyle beraber 1 1 Yorumla Herosell 1 yıl Seansın teki mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl aynen sen 5 saat dayanbilecen mi 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum bakalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl zor erkek o kadar dayanamaz beli kırılır Yorumla yetkilibiragabeyiniz 1 yıl Jsjdjdjdjjfjf Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ne zaman doyarsak o zaman bırakırız 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence de ideal süre tadı anca cikiyor 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Minimum 8 sekiz saniye max 16.5 saniye ideal olanı 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Ne kadar sıklıkla yaşadığına bağlıdır 0 0 Yorumla
MacerAnk06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Akşamdan güneş doğana kadar ve özel. sekilde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Beş saate hayatta kalacağımdan şüpheliyim😅 2 1 Yorumla Herosell 1 yıl 🤣🤣😅😁o kadar erkek de yok Yorumla
ffdarkside22 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Bakire misin ve kaç yaşındasın 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Değilim 27 Yorumla ffdarkside22 1 yıl Dinlene dinlene 5 saat diyorsun demi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla ffdarkside22 1 yıl Olurr o zaman 5 posta atarımm ya ben rahat 5 saatte sen dayanabilir miydin Yorumla Soran 1 yıl Dayanırım zevk için Yorumla ffdarkside22 1 yıl Güzell eklesene o zaman Yorumla ffdarkside22 1 yıl Ve şey en sevdiğin pozisyon ne Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Durmadan 5 saat mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok arada dinleniriz Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Tatile gidin dinlenmek kesmez sizi Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. İyidir 5 saat 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yapaysa evet 😃👍 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Abi 5 saat dayanan ne erkek vardır ne kadın saçmalamayın
O anın zevkini çıkarmak varken gözüm asla saatte olmaz.
Sabahlar olmasın 😀
S@kso da 5 dk, seks de maks 10 da işim biter benim.
abart kanka 23 saat falan ideal
30 dakika sürebilir ön sevismeyle beraber
Seansın teki mi
aynen sen 5 saat dayanbilecen mi
Bilmiyorum bakalım
zor erkek o kadar dayanamaz beli kırılır
Jsjdjdjdjjfjf
Ne zaman doyarsak o zaman bırakırız
Bence de ideal süre tadı anca cikiyor
Minimum 8 sekiz saniye max 16.5 saniye ideal olanı
Ne kadar sıklıkla yaşadığına bağlıdır
Akşamdan güneş doğana kadar ve özel. sekilde