Samimi cevaplarınızı bekliyorum bence bu durum felaket gibi bir şey o evde mutlu olmak imkansız
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Baya kötü hissederdim ve üzülürdüm açıkçası
İşin kötü yanı aileye bunun için boşanmak istiyorumda diyemezsin
Yani evet baya kötü durum
Özellikle diğer taraf aşırı istekliyse çok çok kötü durum
Doğru düşman başına
Evlenmeden dikkat et buna 😀
Peki
Kaç yaşındasın şimdi
21
Peki hiç bir şeyler yaşadın mı bazı kızlar kendini tutuyor sonra libidoları hiç düşmüyor bunun için evlenen bile var
Hayır yaşamadım kocamı bekliyorum
Ben sadece cinsellik için evlenmem ama o da sebepler arasında diyelim gerçi nasip olursa olur olmazsa sıkıntı değil kendime de yetebiliyorum ben gerçi
Cinsellik için evlenmek bana çok saçma geliyor niye dersen o arada uyum olmazsa o evlilikte mutlu olma şansı yok ki kendime yetebiliyorum dedin ya isteğin fazla mı peki
Evet fazla
Tabiki sırf cinsellik için evlenmek saçma çünkü tek bunun için evlenilmez evlilik ortak bir hayat sorumluluk gerektirir baya
Dediğinize katılıyorum evlilikte uyumda olmalı sadece cinsel değil her açıdan olması gerek
Peki fazlayken zorlamıyor mu kendime yetiyorum dedin ya haftada kaç kez yapıyorsun
Kesinlikle öyle evlilik demek ortak bir sorumluluk ve her anlamda uyumun olmalı ama şöyle düşünüyorum cinsellik iyi olmadığı sürece o evde huzur olmaz
Tabiki zorlandığım zamanlar oluyor ama dayanıyorum
Aylık yapıyorum ben haftalık değil
Bastırıp bastırıp patlamak tercihim öyle daha zevkli oluyor benim için
O kadar nasıl dayanıyorsun bastırıp patladığında kaç kez rahatlamış oluyorsun
Sadece cinsellik değil ya başka sorunlarda olabilir sadece cinsellik yüzünden olmaz yani huzursuzluk ben buna katılmıyorum
7-8 genellikle boşalıyorum bazen 10a çıkıyor
Bu biraz irade meselesi bu açıdan iradem güçlüdür bir de her zaman cinsellik de düşünemem hayatımda o kadar boş zaman yok
Tabiki başka sorunlarda olabilir ama demek istediğim olay şu diyelim sen çok istiyorsun ama eşin oralı değil bu bir olur iki olur üçüncüde artık moralin bozulur vb açısından söyledim
10 kez boşaldığında halin kalmıyordur ya da parmaklar aşırı yoruluyordur kesinlikle her zaman cinsellik düşünmemek lazım ama geceleri bi akla gelmiyor değil
Evet baya yoruluyor ama değiyor ya çok güzel oluyor bence zevki inanılmaz
Hemde bu şekilde yaparak bağımlı da olmuyorum mastürbasyona
Ya bazen tabi geliyor ama uyumam gerektiği için boşveriyorum
Aynen moral bozulur ama düzgünce konuşursak kalmaz beni anlaması gerek tabi
İşte onun içinde anlayışlı bir eşe sahip olmak gerekir kendi boşaldıktan sonra karşı tarafı yarım bırakıp uyuyan bir sürü erkek varmış burada her gün soruyorlar anlayışsız bir eşle her anlamda bir ömür geçmez
Evet geçmez sadece cinsel konuda da değil her konuda bence böyle
Yorulduğunda sürtünerek yapıyor musun peki Bence zevki inanılmaz dedin ya tarif eder misin biraz o an kendini kaybettiğini düşünüyorum bence bu yaptığın çözüm bağımlılık için kesin çözüm işe filan mı gidiyorsun o yüzden mi uyumam gerekiyor
Kesinlikle öyle o yüzden evlenilecek kişi çok dikkatli seçilmeli zaten günlük hayatta nasıl biri olduğunu belli ediyor bir insan
Evet sürtüyorum bazen
Yok ya uyku düzenim var da onu sağlamak için
Öğrenciyim henüz bir mesleğim yok
Evet kendimi kaybediyorum o an titriyorum baya ve gözlerim kayıyor sanki öyle hissediyorum öyle bir his
Evet haklısınız 👍
Elle yapmak daha zevkli anlaşılan senin için çok mu erken kalkıyorsun peki
Kendini kaybettiğinde aşırı inliyor musun peki yani tarifinden öyle bir zevk aldığın belli ki
Evet baya inliyorum
Elimde olsa bağırırdımda bağıramıyorum tabi o an ses çıkmasın diye
Evet erken boşalıyorum 10-11dk arası geliyorum ben
Tabi erken boşaldığım için yetmiyor bana yüksek libiidolu olduğum için o an o yüzden üst üste çok yapıyorum
Öğrenci evinde filan mı kalıyorsun yoksa ailenle mi aile evinde onlar olmasada baya inlemek biraz sıkıntı gibi bağırma şansım olsa ne diye bağırırdın daha uzun sürede gelsen 10 kez boşalman çok zor olurdu bence daha iyi erken boşalman
Üst üste yaparken ne hayal ediyorsun peki
Ailemle kalıyorum
O bende kalsın ya o an değişiyor
Hayal ettiğim pozisyonları bazen partnerime zevk verdiğimi vs hayal ediyorum
O gün özellikle geç gelecekleri günü mü seçiyorsun
Senin için sorun olmazsa cidden merak ettim çünkü o an kendini kaybediyorsun zevkten çok güzel şeyler bağırmak istiyorsundur
O hayal ettiğin pozisyonlar sert mi oluyor daha çok soft mu
Sert oluyor
Gece yapıyorum ben ya da evde tek kalınca
Yok yok o bende kalsın demiştim
İçinden o an çok ateşli bir çıkıyor o yüzden çok ateşli şeyler bağırmak istiyorsundur bence bu inleme vb şeyler çok etkili Sencede öyle mi
Sert daha tutkulu ve ateşli geliyor bana şanslısın evde tek kalma olayları oluyormuş çoğu kız bu konuda rahat rahat yapamıyor bence
Evet etkili tabiki
Bazen oluyor yılda 3-4 kere falan az yani
Bende rahat yapamıyorum o yüzden bastırmayı tercih ediyorum zaten
Bu arada benim şimdi çıkmam gerek gelene kadar soru kaldırabilir cinsel yorumlardan soruyu beğensen yazsam olur mu az çok yorumlardan saygılı biri olduğumu farketmişsindir ne karar verirsen ver saygı duyarım sadece ben gelmeye kalkabilir soru yoksa buradan devam ederdikte
Neden konuşmaya devam etmek istiyorsunuz merak ettikleriniz mi var?
Evet yoksa başka bir niyetim yok emin olabilirsin şimdi dışarı çıkacak olmasam sorardım ama dediğim gibi gelene kadar cinsel yorumlardan soru kaldırılabilir ve senle saygılı bir şekilde konuşabiliyoruz bu konuda merak ettiğim şeyleri
Peki kabul ediyorum sorularınızı sorarsınız bitince de herkes yoluna
Tamamdır beğendim 👍
Takip ettim istersen beğenini çekte başka insanlar yazmaya çalışmasın burayı okuyup
Astsubay olan dimi
Tamam öyle yapacaktım zaten
Ben size yazarım mesaj kutum kapalı
Tamam ben akşam 10 gibi evde olurum
Yazmadın daha