istesem de olmuyor bir erkekle orgasm olamiyorum cok denedim erkek arkadasimda cok denedi ve artik yetersiz hissediyor sabirim benim yuzumden sizce oyle midir bu durum size yetersiz hissettirir miydi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İkinizin bilgisiz ve tecrübesiz olmanızdan kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum. Çünkü tecrübeli bir partner senin gevşemeni sağlayıp rahatlatmasını bilir. Bir erkek bunu o an beceremiyorsa yetersizlik hissettirir.
31 Yorumla
Soran+1 yılikimiz de birbirimizin kaçıncısıyız onun daha önce uzun süren bir düzenli seks hayatı olmuş zaten
En İyi Cevaplar
İllaki kadının yüzündeki tatminsizliği görünce canım sıkılıyor. Ancak bu sadece erkeğin elinde olan bir şey değildir. Ön sevişmeyi uzun tutup ve oral yapmayı dene. İllaki boşaltacağım ya da boşalacağım diye kendinizi kasmadan sadece zevk almayı düşünün. Gerisi gelecektir. Ben olsaydım böyle yapardım. İlk ilişki dönemlerim haricinde bugüne kadar boşaltamadığım ve memnun kalmayan hiç bir kadın olmadı.
10 Yorumla
Her erkek bazen çok uğraşlmak zorunda da kalsa kadını orgazma ulaştırır. bunu başaramayan erkek zaten yetersizdir. İlişkide getiremiyorsa el var dil var yani.
22 Yorumla
Soran+1 yılonlarla da olmuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İllaki yetersiz hissettirir başladığın işi yarım bırakmak olmaz ilişkinin tadı orda zaten memnun etmek ve memnun olmak 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı sorunu bende uzunca zaman bir çok kişiyle yaşadım 10 yılın sonunda son zamanlarda vajinal orgazm hissi yaşamaya başladım ama klitoral orgazmın yanında bildiğin devede kulak kalıyor. Sen mastürbasyonla boşalabiliyor musun kendin? Ben kendim boşalıyorum ama ilişki sırasında boşalamıyordum bu da tamamen benim psikolojimle alakalı bir durumdu senin ki de öyle olabilir
27 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle benim de
Cevap sahibi+1 yıl1. Tavsiyem kendini mümkün olduğunca gevşek bırakıp ha boşaldım ha boşalıcam fikrini kafandan atman tamamen anı yaşa boşalma beklentin olmasın. 2. Si ilişki sırasında kendini mastürbasyon yapar gibi uyar o şekilde partnerinin üzerindeyken boşalabilirsin. 3. Önerim klitoris uyarıcı mini bir vibratör alıp onunla ilişki sırasında klitorise masaj yaparak çok daha hızlı şekilde boşalabilirsin. Bunu kafana ne kadar takarsan o kadar büyük bir konu haline gelecektir o yüzden ufak çözüm önerileriyle aşabilirsin diye umuyorum. En azından benim hayat tecrübemin sonuçları bu şekilde😉 keyifli orgazmlar
Soran+1 yıldeniycem hepsini aslında üste çıkıp özgür takılmak en çok yaklaştıran şeh haklısınız ama onda da ya benim enerjim yetmiyordu, ya karşı taraf boşalmış oluyorsu bunu biraz daha zorlıcam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılPartnerinle konuşup bunu ayarlayabilirsiniz o boşalmadan önce üstteyken sen boşalırsın sonra da partnerin boşalır enerjini de ona göre yönetirsin yani illa ki bir çözüm yolu bulunur yeter ki bunu kompleks haline getirme rica ederim
Soran+1 yılyok kompleks yapmıyorum ce şu anki geç boşalıyor zaten ben biraz uzun üstte kalsam olabilir
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım😉
- +1 yıl
4 cüsü seni tanımak istiyorum kimsinnn sen 😄
Cinsel hayatınız yeni başladıysa orgazm olamamanız normaldir. Cinsellikte kendinizi tanımaya bakın. Ben cinsel hayatım başladıktan 5 yıl sonra seks esnasında orgazm oldum. Üste geçin, kontrolü ele alın, kendinizi klitoral olarak da uyarın.
35 Yorumla
Soran+1 yılneden bu kadar zor ya 😔 3 yılı geçti aslında ama düzenli değildi
- +1 yıl
Vallaha benim 5 yılım çok aktifti :D Partnerinizden çekinmediğinize emin olun.
Uzun bir ön sevişmede kendinizi kaybedin. Üste geçin partneriniz içindeyken klitorisinizi partnerinizin kasıklarına sürtün. Ben ilk seferinde öyle olmuştum :D ama bu sizin masturbasyon şeklinize göre de değişir.
Soran+1 yılben de klitorale alışkınım bunu daha önce denedim ama tekrar deneyeceğim çünkü en yakın sonucu bunla aldım hatta karşı taraf olduğumu düşündü ama ben emin değildim oldum mu
Soran+1 yılahaha tamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen cinsel ilişkilerin %90 ında aynı anda orgazm oluyoruz,çılgınca ses çıkartırken bende o an oluyorum o da oan orgazm oluyor ama sonuna kadar bekliyorum hızlı ve sert değil, bunca yılın tecrübeside var tabi.:)
Tam sonuna gelmek üzereyken hemen boşalmayıp beklemesini bilmeli erkek.00 YorumlaBu bir erkek için çok utaç verici bir durum sanırım
35 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olamamanın başlıca nedeni erkeklerin çoğu bencil Davranıp uzun bir ön sevisme çabasına girmemesi buda kadınlarımızı zor durumda bırakıyor sabırla kıvama getirilecek her bayanin orgazm olmaması mümkün değil
10 Yorumla Bir çok kadın zaten seks esnasında boşalmıyor ama ilişki bütününde bir kadına orgazm yasatamamak yetersizlik hissi verir
20 YorumlaMastürbasyon nunu doğru yapmadini varsayiyorumki doğru şekilde dokunmalisin
31 Yorumla
Soran+1 yılkfdfmk tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılHissettirir. Ama bilmiyorsa öğrencek. Noktaları bilecek. Stres yapdigindan da olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı şeyi yaşıyorum ya artık sinir oluyorum bu duruma dikkatimi mi veremiyorum rahat mı hissedemiyorum bilmiyorum ama olmuyo
413 Yorumla- +1 yıl
çok sık mast yapıyosan ondan olabilir
Soran+1 yıl@kirkhammettt ben bırakmayı denedim yine olmadı
- +1 yıl
bırakmayı mı basaramadın
Soran+1 yıl@kirkhammettt bıraktım seks yaptım işe yaramadı anladın?
- +1 yıl
hadi ya karsı taraftan kaynaklı olamaz mı sence
Soran+1 yıl@kirkhammettt çeşitli erkek ve çözüm yolu da denedim
- +1 yıl
psikiyatri yolu gözükmüş sende malesef :(
Soran+1 yıl@kirkhammettt psikiyatri naapsın
- +1 yıl
yani fiziksel olrak bir problemin yok anladığım kadarıyla bu problm zihinsel
- +1 yıl
Sizi boşaltamayan erkekleri bir getirin karşıma ya 😊🤣merak ediyorum ve bitane de partner getirin onlara bir kac tavsiye verip uygulamalı olarak gösterim bune ya 😊😊 kadınları kızları hep yarım bırakıyorlar sonra kadınlar kızlar neden aldatıyo sadece kendi zevklerine bakıyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@kirkhammettt hayır hiç yapmıyorum
- +1 yıl
Ilk defa mi yaşıyorsun?
- +1 yıl
+1 yılElbette Erkeklik gururu fazlasıyla zarar görmüş herhalde anladığım kadarıyla bu saatten sonra kendine güvenini tekrar toplaması ve performansını yükseltmesi pek mümkün değil. Yazık olmuş bir doktora görünün.
11 Yorumla
Soran+1 yılsorun cocukta degil performansinda sikinti yok
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Ha burda dokdorlar seni simdi orgazm tuyolari verir hepsi seks uzmanidir massallah
30 Yorumla
+1 yılTaklit yap baride üzülmesin gariban iyice ya da başka biriyle dene bakalım onla da olmazsa sorun sende
12 Yorumla- +1 yıl
@Yılansefa saneneya defol
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ben de boşalıyorum ama hissedemiyorum her zaman. Bir de öyle tam bir boşalma kadınlarda yaygın bir şey değil ki zaten niye buna bu kadar taktın
27 Yorumla
Soran+1 yılkarşı tarafı mutsuz ettiğim için bu kadar uğraşıyor bebeğim üzülüp yetersiz hissetsin istemem
Cevap sahibi+1 yılElbette ki ama siz böyle şakır şakır senin boşalmanı bekliyorsanız o olmaz zaten shjdjd
Soran+1 yılyok bunu biliyoruz
Cevap sahibi+1 yılYa bence şey diyebilirsin arkadaşını rahatlatmak için bir arkadaşımla konuştum bu durumu o boşaldığını hissetmiyormuş acaba ben de öyle olabilir miyim diye. Bence o zaman biraz olsun erkek arkadaşın rahatlar
Soran+1 yılhissetmiyorsa nasıl biliyormuş fkdjdj
Cevap sahibi+1 yıle sonradan o akıntı belli oluyor da oradan işte prezervatifin üstüne bulaşıyor
Soran+1 yılee zaten ıslanıyorum ki çok.. prezervatifin üstüne bakarsak oluyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılHissettiriyor. Özgüveni de kırıyor. Uzun uzun oral yaptım, takviye aldım geciktirici kullandım 1 saate yakın git gel yaptım farklı pozisyonlarda belim koptu artık. Yok olmadı. Bütün hevesim kaçtı.
117 Yorumla
Soran+1 yılsen bizsin :(
Cevap sahibi+1 yılDemek benim gibi adamlarda varmış.
Soran+1 yılazsınız valla çoğu takmıyor bile ama uğraşanın emeğinin karşılığını veremeyince biz de kötü hissediyoruz
Cevap sahibi+1 yılBence bu çok fazla mast yapmaktan kaynaklanıyor.
Mast nasıl erkekte erken boşalmaya neden oluyorsa, kadında da boşalmamaya neden oluyor. Kadın mast ile klitoral orgazma alıştığı için bence ilişki sırasında da ona odaklanıyor.
Soran+1 yılbir dönem bıraktım yine bir şey değişmedi :( o eliyle yaptı yine olmadı, o içimdeyken ben elimle yapmıştım bir önceki sevgilimde yarım saat o içimdeydi ben de elimle yapıyordum nanılmaz zevk aldım ama olmadım...
Cevap sahibi+1 yılİlginç bir durum gerçekten. Altında yatan bir neden var ama ne?
Soran+1 yılbilmiyorum of para ayırabilecek durumum olsa cinsel terapiste falan gidicem artık
Cevap sahibi+1 yılS. kerken bende bir yandan elimle uyardım fayda etmedi. Belki tahrik eder diye kucağımda zıplarken veya doggy yaparken arkasını da parmakladım. Nafile ama.
Soran+1 yılkjekjddj çok sinir bozucuyuz dimi? peki siz bu durumu hiçç konuşuyor musunuz? o ne diyor
Cevap sahibi+1 yılKonuştuk. Ben boşalamıyom ben boşalamıyom diyor. Yalanmaktan a. mı tahriş oldu tık yoktu.
Soran+1 yılsevgilin ben miyim acaba ksfcmsdcms ben sal beni dedim
Cevap sahibi+1 yılHahaha olsaydın derdin 🤣😂
Soran+1 yılabi bir keep in touch mı desem çözenimiz olursa diğerini aydınlatıe
Cevap sahibi+1 yılValla iyi olur. Ben ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Bu yaştan sonra kendimi sorgulattırdı bana.
Soran+1 yılshow your name djejej ya daa soruyu beğen
Cevap sahibi+1 yılBeğendim.
Soran+1 yılattım sen misin
Durumun psikolojik olabilir. Haz alip zirveye ulasmama belki bunu dusunmekten kaynakli olabilir. Destek almak faydali olabilir. Neticede sağlık
00 YorumlaKızlar nasıl boşalıyor abi erkek ne yapıyor 😂 yalana gerek yok çok ilişkim oldu zevk alanlarda oldu almayanlarda oldu ama kimseyi boşaltamadım.
11 Yorumla
Soran+1 yılaha dürüst adam
Bende öyle bir sorun yok vallahi Benim vurduğum kadın ya boşalır ya oturur ağlar zevkten
12 Yorumla
Soran+1 yılhe akbey the magic dick seni
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama bir udrdr nşr eksik var, bunu beraber tamamlayacaksınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senden kaynakli. olabilir.. odaklanma. problemin vardir bekki..
21 Yorumla
Soran+1 yılbelki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarla mı olabiliyorsun sadece yoksa mastürbasyonla mı o kısmı anlamadım
21 Yorumla
Soran+1 yılmasturbasyonla
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYetersiz değil de öz güven çökemesi olur rezil olurum yani
00 Yorumla Sorun ondan kaynaklı ise benim yetersizliği söz konusu olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana olur bir keresinde soyulacaktı penisim neredeyse
20 Yorumla
+1 yılHissettirir. ama hayat bu bazilariyla uyum olmuyor. Adrenalinizi denemeniz gerek
02 Yorumla
Soran+1 yıladrenalinimizi mi deneyelim
- +1 yıl
Arttiran bir. ortam ya da ani bulmaya çalışirsaniz belki ddeğişiklik olabilir
Ben kesinlikle seni boşaltırım. bugüne kadar boşaltmadığım kadın yok kesin ve net konuşuyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılya sg kessinlikle boşaltırmış
Soran+1 yıltipe bak bu tipi görünce boşalamam ki
Soran+1 yıltamam sürtünüyorum şu an djdbdb
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerekirse ağzımla saatlerce yalarım yinede boşaltırım onu
12 Yorumla
Soran+1 yılyaptı bunu
Cevap sahibi+1 yılbir hastaneye falan git ciddi bir sorun olabilir sonuçta çocuğunuz olmasa da cinsel ihtiyaç herşeyden önemli
yok öyle birşey bu seviştiğin kişiden kaynaklı
her erkek seviştiiiği kadını boşaltamaz.00 Yorumla
+1 yıl@soran GGerçekten Bu Konuda Sana Kesin Yardımcı Olmamı istermisin 45 Dakikada Üst üste defalarca Orgazm Yaşayabilirsin Ciddiyim böyle bir şey Yaşamak istermiydin
01 Yorumla
Soran+1 yılistemem
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Hiç boşaltamadığım olmadı bilemem. Ama olsaydı üzülürdüm heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle kadınlara cok ayar oluyorum. Yarım saat pompalasanda tık yok.
Sonra düşünüyorsun , sorun bendemi acaba?
Sonra baska kadınla nirvanaya cıkıyosun haa diyorsun sorun o gerizekalıdaymış demekki.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini sıktığın için veya rahat olmadığın için orgazm olamıyorsundur büyük ihtimal
13 Yorumla
Soran+1 yılsıkmıyorum
Cevap sahibi+1 yılrahat değilmsin peki
Cevap sahibi+1 yılbir sebebi olmalı
E yani kadın şarıl şarıl boşalacak kasıklarıma ben de üzerine öyle
00 YorumlaEvet hissettirir kendimi o kadar kasarim ki bu durur boşalamamaya gider
00 YorumlaDevamlılık arz ederse evet. Arada sıradaysa olur öyle derim
00 Yorumla
+1 yılMalesef yetersiz hisseder insan kendini
20 YorumlaHissettirir. O orgazm olunacak! :D
20 Yorumla
+1 yılOyuncak kullanın o zaman sizde belki işe yarar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissettirir tabiykide. Uzman biriyle görüşmek ister misn?
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır düşünmüyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılKendini çok mu kasıyorsun peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski eşim bacaklarım tutmuuor belden aşağı diyordu titriyor muş
011 Yorumla
Soran+1 yılya bunu bile yaşıyorum ama orgazm değil
Cevap sahibi+1 yılNe bekliyorsun nasıl olacamoş
Soran+1 yılo noktayı hissetmiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılSeni yalıyomu peki bacak aranı
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılNeee olucak peki ne yapalım
Soran+1 yılyaliyor ama olmuyorum o da o ani gormek istiyor boyle buyuk bir orgazm net izlasin falan ama dedigim gibi yok
Cevap sahibi+1 yılBen olsaydım şahsen önce yalar sonra sert bir şekilde yapardım seni o zaman uçardın
Cevap sahibi+1 yılSert yapmayı dene yin
Soran+1 yılbunlar zaren temel basit şeyler sence denememiş olabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılYaaa böyle kökleyip kökleyip çeksin 10saniye durup bidaha bak gör
+1 yılevet yetersizdir ve boşaltamayan erkeğim diye gezmesin
00 Yorumlaİlaç felan kullanıyor musun? Anti depresan v. s.
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılne?
Kaç erkek seks yaptığı hatunun boşaldığını gördü ?
12 Yorumla
Soran+1 yıldeme ya
+1 yılmast yapmayı bırak bir sürüleğine bence
14 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım
- +1 yıl
biraz zaman geçsin öyle dene
Soran+1 yıldenedim denediim neyini anlamıyon
- +1 yıl
karsı taraftan kaynaklı olmaadığınıda eminsin
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılArttiracaklari şeyler olmalı ona yol gostermelisin
127 Yorumla- +1 yıl
Normalde boşalıp seks esnasında mi boşalmiyorsun.
Soran+1 yılevet maalesef
- +1 yıl
Sorun sende de olabilir eğer öyleyse.
Soran+1 yılbende ne işte anlamıyorum
- +1 yıl
Mast vs boşalıp seks esnasında boşalmamak sorun kuruluk vs oluyor mu
Soran+1 yılhayır hiç olmuyor
- +1 yıl
Süre pozisyon sıkıntısı olabilir o halde değiştir ve en hoş olanda devam et.
Soran+1 yılher şeyi denedik
- +1 yıl
O zaman ön sevişmeyi oral seksi arttırın
Soran+1 yılyaptık
- +1 yıl
Çareler çaresiz 😂
Soran+1 yılwvet 3 yıldır neler yaptım geç boşalanı büyüğü çok oral yapanı çeşitli erkek de denedim yok yani
- +1 yıl
Boşalıyor olup farketmemezlik olmaz demi 😂😂
Soran+1 yıldüşündüm ama sanmıyorum
- +1 yıl
Çok sık mi yapıyorsun. Eğilimin mi farklı. Arayışın mi değişik
Soran+1 yılhiçbiri değil kadınlarla öpüşmeye bile katlanamam mastürbasyoxnu bir sönem bıraktım işe yaramadı
- +1 yıl
Renklendirmeyi denediniz mi.. fantaziler vs. Başka ortamda birliktelik bu gidişle aseksuel olcaksin
Soran+1 yılyok olmam pek denemedik
- +1 yıl
Bir de öyle deneyin madem öyle tabular kurallar yok sa hayatınızda
Soran+1 yıldenemek istediğim bir şey yok yani aslında 2 erkek istiyorum ama buna izin verecek kadar da geniş değil söylemem bile
- +1 yıl
Belki deneyince hüsran olacak ikili senin adına. Bilemedim.
Soran+1 yıldenemicdm zaten
- +1 yıl
Daha basit şeyler denersin seni tahrik edici.
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
Kendini iyi hissetririci şeyler ortamlar belki romantik belki sert geçmişinde ne gizli bilemiyorum.
Soran+1 yılben de bilmiyorum lanet olsun
- +1 yıl
Bulursun. buluruz çözeriz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılnolcak böyle nereye kadar
37 Yorumla
Soran+1 yılbilöiyorum üzüyo
Cevap sahibi+1 yılTam seksten mi zevk alamiyorsun doğrumu anladim
Soran+1 yılalıyorum orgazm olmuyorum
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu yok bence ya
Cevap sahibi+1 yılSana insgtrm vercem
Cevap sahibi+1 yılBana bir ulasirmisin neismiyaa
Cevap sahibi+1 yılAdım bu
+1 yılBoşaltamayan erkeklikten emekli olmuş demektir
11 Yorumla
Soran+1 yıldesene 6 leşim var
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. birşeyler ters. ten uyumunuz mu yok?
18 Yorumla
Soran+1 yılten uyumu nasıl anlaşılıyor
Soran+1 yılistiyorum yine olmuyor
Soran+1 yılistemeden kendi çoğalıyo zaten ama inan bana deneyimim de hiç az değil
Soran+1 yıleevet
+1 yılHer erkek erken boşaltırım diyemez
11 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
+1 yılYani beceriksiz hissederim tabi..
00 Yorumla
+1 yılEvet ilk önce o orgazm olmalı.
00 YorumlaZevk alıyorsan sıkıntı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılalıyorum hem de çok
+1 yılevet hissettirir yazık çocuaa
11 Yorumla
Soran+1 yılya taklit bile yapamiyim beceriksizim yazik ama uzulmesin
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılOhhh hemde çok kötü
10 Yorumla Var yöntemi bir kaç
00 Yorumla
+1 yılÖyle bişey yaşamadım 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYetersiz hissederim ve hırs yaparım.
10 Yorumla
+1 yılSorunun sende olduğunu söyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka orgazm yasatirim
10 Yorumla kocan boşaltır sabret
03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
Soran+1 yılyoo gayet devam ediyor valla
Nasıl yani kendin bosalabiliyonmu
03 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyoo çocuk gayet iyi
- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz