Cinsel Yaşam Erkekler/Kadınlar orgazm süreniz kaç dakika? Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 6 dk da orgazm oluyorum ben Erkekler/Kadınlar orgazm süreniz kaç dakika? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 6 dk Haa.. güzel.. Ben dakika tutmadım hiç, şunu biliyorum kadınım orgazm olmadığı sürece ben orgazm olmuyorum 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aktivasyon başlangıcından sonra 6 dakikada kadın boşalmazorgazm evresine girdikten sonra 6 dakika ise olabilr. 0 0 Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Çok güzel, o zaman sen hazır oldukça, sana ard arda 4 5 sefer orgazm olmanın mutluluğunu yasatabilirim 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kisaymis cidden ben genelde acıyor boşal cümlesini duyan tarafım 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. olcmuyorum ki o an zevkime konsantre oluyorum ama bir ara sure tutacam ya merak ettim 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. bende geç boşalma problemi var ah keşke 6 dk de boşalabilsem 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel sen bir ilişkide rahatlıkla 5 kere orgazm yaşarsın bence süper durum 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ooo iyimiş benim değişiyor yavaş 30 dk hızlı 5-10 dk 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Uzun sürüyor benimki ve böylelikle cinsellik uzun süre devam ediyor 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 2 3 saat takılıyorum ben 😅 istesem 10 dk da yaparım ama hiç keyfi çıkmıyor o zaman 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl erkekler de boşalma erken olabilir ama orgazm geç oluyor daha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstediğim gibi ayarlarım 8 3 Yorumla enest001 +1 yıl Ortalama ne akdar sürüyor Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Değerlendirelim o zaman Yorumla dincbeyer +1 yıl Hımm Yorumla
BayyxQ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl İlk sefer yaklaşık 10 dk falan 2. Ben ne zaman istersem 0 0 Yorumla
Ceren20deniz07kizi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ortalama 10 dk 1 1 Yorumla eminbey35 +1 yıl Baya iyiymiş birlikte oluruz o zaman aynı sürede Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değişiyor 20-40 dakika 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. üç ila dokuz dakika arası değişiyor 0 0 Yorumla
enest001 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl İlk defa erkek organz olan kadına rast geldim 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. 6 dk içindeykenmi ön sevşme dahilmi? 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Partnerle mi kendin mi 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. 45 50 arası 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Maşallah 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. duruma bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 45 dk ort. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl beni yargılamayın, gelmiyo napim yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
6 dk Haa.. güzel.. Ben dakika tutmadım hiç, şunu biliyorum kadınım orgazm olmadığı sürece ben orgazm olmuyorum
aktivasyon başlangıcından sonra 6 dakikada kadın boşalmaz
orgazm evresine girdikten sonra 6 dakika ise olabilr.
Çok güzel, o zaman sen hazır oldukça, sana ard arda 4 5 sefer orgazm olmanın mutluluğunu yasatabilirim
Kisaymis cidden ben genelde acıyor boşal cümlesini duyan tarafım
olcmuyorum ki o an zevkime konsantre oluyorum ama bir ara sure tutacam ya merak ettim
bende geç boşalma problemi var ah keşke 6 dk de boşalabilsem
Güzel sen bir ilişkide rahatlıkla 5 kere orgazm yaşarsın bence süper durum
Ooo iyimiş benim değişiyor yavaş 30 dk hızlı 5-10 dk
Uzun sürüyor benimki ve böylelikle cinsellik uzun süre devam ediyor 😊
2 3 saat takılıyorum ben 😅 istesem 10 dk da yaparım ama hiç keyfi çıkmıyor o zaman
erkekler de boşalma erken olabilir ama orgazm geç oluyor daha
İstediğim gibi ayarlarım
Ortalama ne akdar sürüyor
Değerlendirelim o zaman
Hımm
İlk sefer yaklaşık 10 dk falan 2. Ben ne zaman istersem
Ortalama 10 dk
Baya iyiymiş birlikte oluruz o zaman aynı sürede
Bilmiyorum valla da senin iyimişş
Değişiyor 20-40 dakika
Hastalığımdan dolayı çok uzun
Bazen 5 dk bazen 20-25 dk sürüyor