Evet bu işin eri arkadaşlar sorum sizlere
Cinsel ilişki de orzgam süresi ne kadardir
Ve orgazmdan sonra tekrar devam edersiniz geliyor mu?
Cinsel ilişki de orzgam süresi ne kadardir
Ve orgazmdan sonra tekrar devam edersiniz geliyor mu?
Erkekte orgazm süresi boşalma süresine endekslidir , malzeme atımı bitince orgazm da sona erer. Atım ilkinde yuzde 90 olacağından bir sonraki beklenen zevki de orgazmı da vermez. Üçüncüde ise acı ve hasar sözkonusudur, zorlama ile olur dahası olmaz. Oluyor diyen madde kullanıyordur ve cezasını bir ay sıfır işgücü ile öder.
Kadınlarda orgazm süresi malzeme atımı olmadığıdnan duygusal yoğunluğa bağlı olarak 10 saniye ile 18 saniye arasında tüm kaslarda kasılma ile oluşur. Bir kaynağa değil bir uyarım devamına bağlı olduğundan orgazm sayısının ( deneylerle tesbit edilen en üst sayısı 50 dir ) sınırı yok. Diğer konu , erkeğin tersine kadında her sonraki orgazm bir öncekinden daha sert , kaliteli ve yoğundur, kadın çoklu orgazm yeteneğine sahiptir ve peşpeşe olabilir.
Bunun nedeni doğa, erkekler tükenişe ama kadınlar üretime çoğalmaya programlı. Böylesine ters orantının sebebi ise kesin çoğalmayı sağlamaktır, yani doğada dişi çokeşlidir erkek tekeşli , ancak bunu insanların yarattığı inanç ve sosyal kurallar görmezlikten gelir
Oha Sağol çok güzel yazmışsın
Tıbbi bilimsel deneylere dayalı gerçek bunlar :)
@YavuZPapA Bir yerlerde hata var.. Erkeklerde refrakter periyod denen duyarsızlık zamanı da eklenince , her postanın bir kaç dakikayı geçmemesi , tüm işlemin ertesi gün öğleni bulmaması için gerekli. Tabi 3 ten sonra sperm kanalları parçalanıp kan gondermeye de başlayabilir ki , bu da o sisteme hayat boyu elveda anlamına gelir. Bırak cinselliği , bunun mastı da bu şekilde ölümcüldür kendisi de.
Diğer yandan karşındaki de insan ve buna kayganlık üretimi adaptasyon nedeni ile azalınca bir kaç şişe vazelinsiz sadece kanamaya sebep olursun.
Neden bilmiyorum ama, Ali desidero reklamı aklıma geldi...
Bilimsel gözükse de; en azından hayatının bir döneminde de olsa sağlık bir cinsel hayat yaşayan hiç bir erkek; yukarı da ki erkeklerle ilgili bölümlere kanaat getirmez. Çünkü, hepimiz bunu çürüten örnekleriz :)
Yalnız, mutli orgazm erkeklerde de olan bir şey, sadece düzenli ilişki ve egzersiz gerektiriyor.
Ayrıca, ilk boşalmadan mutliye zorlarsan kanalları patlatırsın. Onun dışında 6 veya 7 orgazm buna bağlı 2-3 boşalma gayet normaldir.
Tabi sigara içmiyor, spor yapıyorsan. Yoksa yukarıdaki yazdıkların sadece kondisyona bağlı kısmen gerçekleşir.
Kadınların en azından 10 kere orgazm olabildiğini iyi biliyorum, yalnız ara vermemek gerek. Yoksa büyüsü kaçıyor.
Cinsel sapkınlıkları olan hatunlar hariç, hiç bir kadının doğasında çok eşlilik görmedim ben.
Kondisyon ile alakalı sorunlar yaşadığını tahmin ediyorum. Yoksa erkekler hakkında bu kadar emin konuşmazdın.
Maddeye gelince, madde cinselliği öldürür.
@SivaStifler Türkiye nasıl oluyor da cinsel süpermenler ve hulk'lar ülkesi , o anlaşılır değil. Yukarıda yazdıklarım tamamen anatomik ve tıbbi gerçeklere dayanan bilgiler, sizinkiler ise standart bir erkek yapısından daha çok " kendisi ile iddialaşmış" sayarak hafif megalomaniye yükselmiş erkek iddiaları gibi duruyor.
Maddenin nasıl etkilediği zaten hastaların başvurusu ile ortaya çıkıyor ve uçuracağım derken obruk dibine çakılan da hiç az değil. Multiorgazmdan kastın bir şekilde bosalmayı " tıkama " ancak bunun da kanallara balonlaşma getireceğini de ve bir süre sonra da kanalların yarılacağı ve malzemenin içe de sızacağı, daha kötüsü dokuyu nekroze edip çurume başlatacağından dolayı da acil ameliyat edilmesi ve patlakların çıkarılması gereği de ayrı konu. Bunun egzersizle değil , takıntı sahibi olmakla alakası var.
Kadının doğası demedim, doğadaki dişiler dedim ve insan cinsinde de bu antagonist şekilde değiştirilir diye de ekledim, yani bazı erkekler kendini damızlık dikiş makinası olarak varolduğunu iddia eder ve bütün tarlaların kendine hak olarak yaratıldığını ama o tarlalara başka ürün de ekilemeyeceğini iddia eder, bir çeşit cinsel krallık kafası taşırlar.
Kadının kaç kez orgazm olacağı konusunda Kinsey deneylerini bul incele.
Kondisyonla alakalı sorun yaşadığım iddiası da tamamen bir aşağılama kafası , direk sana bir laf söylemediğim halde bu denli alınman ve saldırmanın da nedenini ben biliyorum ama sen düşün bunun sebebini..
Bu tür sorunları olanlar bana ya da bize geliyor ve arşivler de benzer kendi ile yarışanların karşı karşıya kaldığı sorunlarla dolu. Nerdeyse her hafta 2 3 iddiacı iflaskar erken boşalma sorunlu ya da kendini patlatmış ağrılar ve doku nekrozu ile oluşan iltihap ile geliyor.
Madem bu kadar pratisyensin ; benim mesleğimi de tahmin edersin umarım.
Kondisyon uğraşılarından zaman kalırsa bu makale eğer ki sıkılmadan okursan konunun biyolojik kilitleri hakkında yararlı olabilir. Kinsey ve sonuçları da var , okuyana faydası olsun artık..
noropsikiyatriarsivi.com/.../102-109.pdf
Bro refleks savunmasına geçmene gerek yoktu ki, ben samimi olarak yazdım.
Mesleğini bilemem, bu yazdıkların herhangi bir konuda uzman göstermez.
Yazdıklarıma daha dikkatli baksaydın şayet, bunun tayt giyen s. kermen lafları değil, pratik bilgiden oluştuğunu fark ederdin.
İşi atışmaya çekme, konu ile alakalı yazdığın kelime benle alakalı yazdığın kelimeden daha fazla. Onu geç de, erken boşalma sorunu olup da üst üste 4-5 kere boşalan var. Sen neyden bahsediyorsun bro? :)
Şimdilerde biz 30'lara girdiğimiz için durulduk, ama 22 yaşlarında ülkem erkeğine bir hatun ver de çıkarmadan nasıl 5 gidiyo gözünle gör :) Henüz malafatı patlayan da görmedim.
Multiorgazm hakkında ne biliyorsun ki? O senin bahsettiğin internetten okuyup da deneyenlerin başına geleceği şeyler. Diyelim sen çük doktorusun, tabi karşına hep böyle tipler gelecek. Ya da bunlarla çok uğraşacaskın. Ama dışarı çık, çükü olan 100 kişiye sor malafatı bu yüzden patlamış 1 kişiye karşılaşabilecekmisin bro :)
Ve evet, yukarı da yazdığım cümleler arasında bildiğin o bahsettiğin "Saldırgan" tarzı kullandım. Zira, ilk mesajım ile ikinci mesajım arasında ki farkı anlaman için.
Diğer konulara pek girmeye gerek duymuyorum. Zira, bu site de henüz bilgi alış verişi yapılabilecek bir konu veya kişi bulamadım. O yüzden, şahsi algılama; yukarıda ki mesajım da bilerek o tarzı kullandım. Şurada tashak yarışı yapsak ne yapmasak ne.
Türk erkeğinde de, belirli bir yaştan sonra ciddi bir kondisyon sorunu olduğunu düşünüyorum.
"Belki hızlı koşan atın boku seyrek düşer" sendromudur :)
Yalnız, Reiki ile, Budizm ile içli dışlı bir fuckbuddy'ye bir süre sahip olursan malafatı bozmadan mutli orgazmı tecrübe edebilirsin.
Cinselliği daha çok kendi tecrübelerimden bilirim, arkadaşların dert yanmaları dışında. Ona dayanarak diyebilrim ki, erken boşalma düzensiz ilişki ile; 3-4 gibi rakamlara ulaşamama da adrenalin olmadığından. Bana göre işin sırrı adrenalin :)
Erkekte 10 saniye, kadında ise 20 25 saniye oluyor genelde diye biliyorum. Genelde devam etmek istiyorum ben durasım gelmiyor
oohhh yeahh bayılırrım organızmaya cok severım rahatlatmamı ıstermısın canım
Cevap
16Cevap
devamı gelir ona karşı istek, fizyolojik durum gibi konulara bakar 1 den sonra 2 daha uzun sürer 3 daha uzun sürer
O bütün zahmetler, savaslar, namus davalari, 5-15 saniye icin
Erkeklerde kadına nazaran daha kısa sürse de bir kadın için 20-25 saniye denebilir.
Ederim istek ne zaman biterse karşılıklı o zaman biter ilişki
Herkeste farklıdır. Kadında ve erkekte daha farklıdır. Ortalama 6-13 saniye sürdüğü söyleniyor. Peşpeşe orgazm genelde kadınlarda olur
kişiden kişiye değişio sen saat en iisi kronometre tut gör
Erkeklerde 10,12 saniye kadar.. Bazı kadınların uzun ve peşpeşe orgazm olduğunu biliyorum
bu iki tarafında bosalmayı isteyip istemediigne baglıdır
kişiden kişiye ve tabi ki karşısındaki kişiye göre değişir
Kesinlikle bayan ille ilgili bence
saniye mi? uzun olması lazım saniye sürmez
kısa sürer 5 10 saniye gibi
Yarım saat sürdüğü olur
Hİç yapmadım bende merak ediyorum
10-20 saniye
Bilmi yeaahhh
Saniyeler sürer yA
En İyi Cevaplar