Cinsel Yaşam Ön sevişmeyi kısa tutup uzun uzun birleşmek mi, ön sevişmeyi uzun tutup kısa sevişmek mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Ön sevişmeyi kısa tutup uzun uzun birleşmek mi, ön sevişmeyi uzun tutup kısa sevişmek mi? Ön sevişmeyi kısa tutup uzun uzun birleşmek mi, ön sevişmeyi uzun tutup kısa sevişmek mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ön sevişmeyi uzatabilindiği kadar uzatmak, birleşmeyi iple çektirir çünkü 2 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Birleşme sırasında da sevişilir. Yani kısa sıcak bir önsevişme sonrasında birleşme iyidir 2 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkisi de uzun olmalıdır yoksa zevki olmaz. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İlla birini seçmem gerekirse uzun birleşme derim.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadını ilişkiye hazırlamak için ön sevişme şart, doğrudan birleşemezsin vajina kuru olacağı için zor ve kadın için ağrılı bir ilişki olur 4 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yerine göre değişebilir ama ön sevişme kısa tutulacaksa da en tahrik edici şeyler es geçilmemeli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Onu uzun tutmak daha iyidir bende partnerim zevk alsin diye oyle yapardim elimden geleni yapardim ama bilin ne eksik 😄 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kısa diye bir alternatif olamaz.. 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ön sevişmeyi uzun tutup uzun uzun birleşmek 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı. İkisi de uzun olamaz mı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ön sevişmeyi uzatabilindiği kadar uzatmak, birleşmeyi iple çektirir çünkü
Birleşme sırasında da sevişilir. Yani kısa sıcak bir önsevişme sonrasında birleşme iyidir
İkisi de uzun olmalıdır yoksa zevki olmaz.
İlla birini seçmem gerekirse uzun birleşme derim..
Kadını ilişkiye hazırlamak için ön sevişme şart, doğrudan birleşemezsin vajina kuru olacağı için zor ve kadın için ağrılı bir ilişki olur
Yerine göre değişebilir ama ön sevişme kısa tutulacaksa da en tahrik edici şeyler es geçilmemeli
Onu uzun tutmak daha iyidir bende partnerim zevk alsin diye oyle yapardim elimden geleni yapardim ama bilin ne eksik 😄
Uzun ön sevişme
Uzun uzun ön sevişme👌
Kısa diye bir alternatif olamaz..
Benim için fark etmez 😄
ön sevişmeyi uzun tutup uzun uzun birleşmek
İkisi de uzun olamaz mı
Ön sevişmeyi uzun tutmak
İkiside uzun olsun 🔥
İkiside uzun olacak