şu ön sevişmeyi keşke doğru anlasanız mutsuz kadın kalmayacak. ama kadın erkek hepiniz filmleri eğitim aracı yapmışsınız sahte filmlerin saçmalıklarını gerçek sanıp uyguluyor mutsuz oluyorsunuz.
cinsellik ilişki değil sevişmedir. ilişki sevişme içerisinde detaydır. olmasa da olur
sevişme bütündür. ilk temastan son orgazma kadar. sevişmeye başlarınr. kadın bir kaç kez boşaldıktan sonra vajinal kaslar tam çalışmaya başlar sıvı salınımı dengeye biner. bu andan sonra ilişki yaşanacaksa yaşanır ama sevişme eksilmez. sevişme devam eder. sevişme kesilip filmlerdeki gibi pata küte sadece gir çık olmaz. ilişkiden önceki safha ön sevişmedir. sevişme devam eder. en son kim ne kadar boşaldıysa aktivasyon biter sevişme de biter.
sizler biraz sevişiyor sonra sevişmeyi kesiyor ver yansın gir çık işlemi yapıyorsunuz. bu cinsellik değil erkeğe köleliktir.
Sorudan bu fikri nereden çıkardın anlamadım. Sonuçta ön sevişme diye bir şey var bunu kabul ediyorsun ben de ne kadar kısa tutulduğunu sordum bu kadar basit. Ilişki esnasında da sevişme belli ölçüde zaten devam eder hiç de etmeye bilir. Ayrıca yatakta köle olmayı seven kadınlar da var. Tek tip cinsellik böyle yaşanır demek çok komik gerçekten.
ön sevişme yok demedim. ön sevişme yanlış anlaşılıyor dedim.
türkçe bilen birisi bunu anlar zaten. ÖN tekısı gelen bir eylemin devamı var demektir. devamı yoksa ÖN takısı almaz. sadece sevişme denebilirdi.
bekarken mastürbasyon ile boşalan kadınların %80 gibi vahim bir oranı evlenince orgazm olamıyor. işte erkeklerin ön sevişme kavramını anlamayıp pata küte sadece ilişki sonuç odaklı olmalarıdır.
ayrıca kadın bir kez en az boşalmadan vajina kendine gelmez. hem kadın ruhen odaklanması hem vvajinal kasların ritmik çalışması hem de sıvı salgısının dengeye binmesi için gereklidir.
zaten boşalmamış kadına direk ilişki yaşadığı için erkekler bolluk hissi yaşıyor kadını suçluyor organın gevşemiş bollaşmış diyor. halbuki bir kez boşaldıktan sonra ilişkiye başlasa sıkılığı fark eder.
neyse bana ne. ben size bilimsel referanslı bilgi vermeye çalıştım istediğiniz hurafeleri efsanlerei saçmalıkları yaşayın bana ne. iyi günler
Yahu bunları bana mı anlatıyorsun? Söylediklerin tammen yanlış demiyorum alakasız diyorum çevirip duruyorsun. Soruma yazarken siz diyerek hedef alarak konuşuyorsun. böyle yapanlar var ve problem yaşıyorlar diye afaki konuşsan daha anlaşılır olursun arkadaşım saygılar sunarım 🤗
Cinsel ilişki, sevişme ve ön sevişme çiftlere özeldir, kişiseldir. Esas olan tatmin olabilmektir.
🤗
Ön sevişmeyi keyif alarak sağlıklı cinsel birleşmeye kendimizi hazırlamak için yaparız. Bu nedenle de süre sana ve partnerine bağlıdır. Kişiden kişiye değişir. Her iki partnerin cinsel fizyolojilerini tamamlayarak keyif ve haz aldığı, sadece pemis ve vajina birlikteliğimizden ziyade bedenlerimizin erojen bölgelerimizin keşfedildiği, dokunuş, okşayış, yalaşma, öpüşmelerle ve hatta sen ve partnerin isterse oralla zenginleştirerek bu ön sevişme süresi uzatılabilir. Bazan ten ve ruh uyumunu yakalayabilen partnerlerde bu ön sevişme esas ilişkinin de önüne geçerek alınan hazla orantılı şekilde çok uzayabiliyor. Bu tamamen uyuma bağlı, alınan şehvete hazza bağlı. Sonuç olarak ön sevişme için ideal bir düre yoktur. Onu standart kalıplara dokmsk doğru olmaz. Sma şu da bilinen bir gerçektir ki, romantik ilişkileri yolunda giden çiftlerin ön sevişmeleri uzun dürüyor. Kadın ve erkeğin uyarılma süreleri ve erojen bölgelerinin farklı olması, çiftlerin bnunkarı ve varsa sınırlarını öğrenerek ve ustaca manevralarla ön sevişme süresince her iki taraf boşalmadan bedenlerini esas cinsel birleşmeye hazırlaması için gereken süre kişiden kişiye değişen bir ön sevişme süresidir.
🔥
En önemlisi penis-vajina birlikteliği tek hedef olmaktan çıkıp, tüm bedene yayılan cinsel hazlar keşfedildiğinde, karşılıklı iletişim sağladığında, güvenli cinsel yaşam pratikleri geliştirildiğinde, rıza varlığında ve bireylerin kendi sınırları korunduğunda gerçek bir cinsel uyumdan bahsedebiliriz ki bu da ön sevişme ile ortaya çıkar, işte bu önemli olayda süre aranmaz ve değişkendir.
🌸
Kadının erojen bölgelerinin erkeği tarafından keşfedilerek, dokunuşlarla öpüşmelerle tahrik edilerek, daha da öteye geçip duygusal yakınlık, romantizm ve güven tesis edecek kadar bir süreyi kapsamalıdır ön sevişme süresi.
❤️🔥
Erkeğin cinsel birlikteliğe hazırlanması için gerekli olan penis kanlanması yani penisteki tüm yoğun kılcal damatlara kan pompalanması yani cinsel uyarılmaya yetecek kadar bir süreyi kapsamadı gerekir ön sevişme düresinin. İşte her iki partnerin vücut fizyolojisinin ve ruhsal hazırlığın tamamlanması için gereken süre ideal ön sevişme süresidir. Bu sürenin doldurulması şarttır. Keyifli ilişkiler mutlu birleşmeler hepinize… #06romeo 😎
Orgazm hedef olmaktan çıkarılma, ilişkinin her saniyesinde haz almaya odaklanılmalıdır. Daha doğrusu haz vermeye. Önaevişme uzadıkça bu haz verme işi artar. Seks eğlence haline gelir, görev olmaktan çıkar. O sebeple giriş çıkış bu işin amacı değil sonucudur. Sevişirsin uzun uzun. Yükselirsin. Ve sonucunda birleşirsin
Bu değişken bir şey. Her seks için aynı şeyi söyleyemezsin. Romantik bir an oluşmuştur, uzun uzun sevişmek istersin. Ya da yakalanabileceğin bir ortamdasındır, hızlı olman gerekir daha kısa tutulur. Gibi gibi ama tarafları sekse hazırlayacak uzunlukta olmalıdır tabi.
Katılıyorum bir de erkeklerin malum enerjisi sınırlı ön sevişme çok uzarsa finali iyi yapamıyorlar sevişmenin kendisi birleşme esnasında yeterince yorucu zaten 🙂
@oryantalhanim kurallar olmamalı sadece saygı ve güven olmalı. o zaman tutkular ve arzular için zirve yolcuğu daha keyifli olur. Unutmamalı zirvede geçirilen süre çok kısadır. Asıl önemli olan zirveye giden yoldaki maceradır.
Felsefe yapmayın beynimi yakmayın 😂 şaka tâbi katılıyorum. İşin psikolojisi en büyük etken yoksa o çekim aura fanteziler olmasa bir süre sonra sıkıcı hale gelebilir benim için değil tabi 😋
Uzun olmalı kısa ön sevişme olursa arabada ya da acelem varsa ayak üstü falan ortam müsait evde isem asla kısa sürmez iki saat ön sevişme olduğu geçtiği oluyor partnere bağlı bu daha cok gece bende ise zaten daha da uzun ve içindeyken bile sevişmeye devam
Uzun sürmeli elbette. Kısa bir ön sevişme kadını asıl birleşmeye yeterince hazırlayamaz. Ön sevişme esnasında bütün duyuları harekete geçireceksin ki zevkli ve dolu dolu bir cinsel paylaşım olsun..
O süreyle değil kadının vücudunun güzelliğiyle alakalı. Boynundan başlasam vajinaya kadar varmam ne kadar sürecek? Kadının vücudunda keşfetmem gereken ne kadar güzel detay varsa o kadar uzar ;)
On sevisme.. vücudu tanımaktır.. dokunup hissetmeni sağlar.. bir kadının vucudunu tanımak için ön sevişme şart.. ellerinle her yerine dokunup öpmek hissetmek oldukça haz verir
Mümkün olduğunca uzun sürmeli, yeteri kadar uzun sürmezse, kadın asıl birleşmede orgazma ulaşamayabilir. İyi ve kaliteli bir önsevişme, birleşmenin kendisi kadar zevk verici olabilir.
Kitabın girişi ana düşünceyi verir. Ön sevişme de buna benzer. Ana yemeği yiyene kadar giriş yemeğini aparatifleri, Çorbayı salatayı yiyip hazır olmak lazım. Kitaba ortasından da başlanmaz ayrıca.
Uzun olmalı. İyi ıslanmalı, iyi sertleşmeli. Sağlam sertleşmeden giriyor çoğu. İçeride sertleşirim zannediyor, o da olmuyor. 😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
En uzun kısım ön sevişme ve oral olmalı. Dil ve dudaklar ve arada dişler tüm hünerlerini uzun uzun sergilemeli. Özellikle kadını hazırlamak için bunlar gerekli.
Uzun hem de çok uzun olmalı saatlerce ön sevişme yaşamak isterim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öpüşmenin, sevişmenin uzun olmasını isterim fakat cinsel birleşmenin uzun olmasını daha çok isterim. Sonuç eğer tatmin olmak ve rahatlamak ise herkesin bir tarzı var. Ben ilişki sonrası sevişmekten daha çok hoşlanıyorum mesela.