Benim peşimden 1 yıl koştu. Sonra şans vermek istedim boşluktaydım. İlişkimiz cinsellik üzerine kuruldu. O aldattığı kızı bana arkadaşım diye tanıştırdı. Benden ayrıldı sonra o kızla çıktı. Sonra ondan ayrılmış benle oldu. Sonra bunu anladığımda yol verdim. Kıza her şeyi anlattım. Birliktelik kısmını anlatmadım. Kıza bir şekilde inandırmış devam ediyorlar. Saçma değil mi? Bence birbirlerini gerçekten sevmiyorlar. İnstagram hesabını kapattı yenisi açtı hesabı vermiş ailesiyle tanıştırmış ben yüz vermedim diye mi artık bilmiyorum. O kız benden öncede vardı neden tanıştırmadı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende seninle benzer durumu yaşıyorum. Cinsellik üzerine kurulu bi ilişkiydi zaten sonra eski sevgilisiyle barıştığını öğrendim ve ona yol verdim. Yalnız bir erkek istiyorum dedim bitirdim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem öyle her şeyi anlatmaliydin kıza ve donse bile bir daha asla kabul etme kendince sana erişemeyecince takinti yapmis seni ve yine kendince seni elde ettiğini düşünüyor
032 Yorumla
Soran+1 yılBenim şu an bir ilişkim var mutluyum oda öyle görünüyor ama samimi gelmiyor kimssde inanmıyor ilişkisine. Cinsellik üzerine kurulu olur. Kızı ailesiyle bile tanıştırmış 😅
Cevap sahibi+1 yılYeni kurban kiz demek ki:) umarim söylediklerini ciddiye alır yol yakınken döner ama senin ilişkin varsa hic aklina bile getirme serefsizi
Soran+1 yılTravmalar gitmiyor maalesef sevgilimde bu konuda bana çok destek oldu. Yaptığını yaşamadan ölmez umarım
Cevap sahibi+1 yılUmarım zamana akisina birak aklina getirme ortak arkadaşlarınızla gorusme uzak dur sosyal çevremi değiştir gerekirse travmalar atlatilir mutlaka
Soran+1 yılAynı bölüm üst sınıfım kızla aynı sınıftalar
Cevap sahibi+1 yılMevzu derinleşiyor git gide :)
Soran+1 yılBu dönem online mezun oluyorkar son seneleri kurtuluyorum. O iğrenç suratı görmeyi gerçekten istemiyordum. Yanıma yakışan bir tipde biriside değilde duygusal boşluğum tamamen oda travmalara sebep oldu. Birisine aşık olmadan sevgili olmamak gerekiyormuş.
Cevap sahibi+1 yılYa oyle demeyelim de yanlis insana denk gelmişsin diyelim karaktersizin tekine yani mezun olduktan sonra onlar senin icin her sey daha kolay rahat konforlu ve güzel olur yanina yakışmiyorsa duygusal boşlukta degilsin artik tranwalarini atlatirsin
Soran+1 yılKarmayı bekliyorum ✌️
Cevap sahibi+1 yılf*ck sanmis seni
Soran+1 yılVallah f*cklık yeteneğide yoktu rezildi. Duygularımı iyi skkti diyebilirim. İnsanlıktan iyi soşutmuştu çünkü
Cevap sahibi+1 yılO yeteneği dahi yoksa iyi tahammül etmişsin sen ona baksana rezildi diyorsun tam bir fiyaskoydu galiba duygusal fedakar olan taraf senmişsin zavallı ne f*ck olarak ne duygusal hakkini teslim edememiş eline yüzüne bulaştırmis sanada bir sey hissettirememis
Soran+1 yılBenim üzüldüğüm nokta haksız konumuna gelmem. Sanki aralarını ben bozmuşumda büyük aşklarmışda barışmışlar gibi lanse edilmesi komiğime gitti. Kıza ss attım o kadar inanmadı şok oldum. Sonra eski erkek arkadaşımın çevresi uzaklaştı tiksinir gibi bakmalar davranmalar. O kızın değişik bakışları. İçten içe kin dolu olduklarını biliyorum. Ben boş yere gerilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEn masum olan taraf sensin anlattığına bildiklerime gore hic kendini germe sen gerçeği biliyorsun vicdanin da rahat iliski esnasinda bile elinden gelenin fazlasını yapmaya calismissin daha ne yapabilirsin ki tiksinilecek birisi var ise o da onların arkadasi yani eski erkek arkadasin senin bir sucun yokki sen kendini biliyorsun gerçek biliyorsun kim ne demiş ne düşünmüş ne önemi varki onemli olan senin duygu düşünce ve hissiyatin bak hayat devam ediyor iyisiyle kotusuyle
Soran+1 yılEvet öyle bende normalde hatırlamıyordum ama şu aralar yalnızım. Sevgilim uzakta online derslerden dolayı. Aklıma geliyor bazen iyi ki kapandı diyorum onları görmüyorum. Bazende sevgilimi çok özlüyorum. Çok destek oldu. Annesi gerçekten güzel yetiştirmiş.
Cevap sahibi+1 yılUzak olabiilir bu geçici süre bir uzaklik telden her gun konusabilirsiniz gorusebilirsiniz görüntülü dahil yalniz kalınca hatırlaman normal çünkü yaşadıkların sana yasatilanlar oyle anında da unutulacak seyler değil okulların kapanmasi hem iyi hem kötü olmuş en güzel yanı onlari hic görmeden sevgilin ilgilenmeye devam etmeli seninle hatta oldugun sehire gelmeli bence supriz yapmali sana gelmiyorsa netten ansizim bir çiçek göndermeli
Soran+1 yılTeşekkür ederim yurt dışındayım. Türkiyede olsaydım asla yalnız bırakmazdı beni
Cevap sahibi+1 yılYurt dışında mi yasiyorsun anlayamadim
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSevgilin nerde
Soran+1 yılBursa
Cevap sahibi+1 yılOkulun nerde
Soran+1 yılAydın da
Cevap sahibi+1 yılAnladim ne zaman geleceksin
Soran+1 yılNisan
Cevap sahibi+1 yılGelmiş bir sey kalmamış ki
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılBir sey itiraf edebilir miyim
Soran+1 yılİtiraf edilecek ne var ki
Cevap sahibi+1 yılCok samimi ve acik sözlüsun itirafim sohbet etmek isterdim izinin olursa
Soran+1 yılTeşekkür ederim istemiyorum 🙏🏻 İyiraf edeyim mi yazdığınız zaman o şerfsz zannettim hahshhshd
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler o kadar şerefsiz değilim ask olsun oyle bir izlenim birakacagim aklımın ucuna gelmezdi yanlis anlasildim ozur dilerim kusura bakma by
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik üzerine kurulmuş bir ilişkiniz varsa neyin sadakatini bekliyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılKızlada öyleydi ve başta duygularım vardı soğuttu kendinden. 1 yıl seviyordu beni sözde
+1 yıl:D :D :D Boşluktaymış :D :D :D Nasıl bir boşluktur bu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi iliski cinsellik uzerine kuruluysa partnerin evli bekar nisanli sozlu veya sevgilisi olmasi neden ilgilendirir ki seni, sana ihtiyacın olduğunda gelio doyuruyor mu ona bak bence !
Sen kiskanmaya başlamışsın gibi geliyor !
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik üzerine derken duygusal ilişkimiz vardı sonra cinselliğe döndü. Cinsel anlamdada mutlu değildim üzerine aldatıldım. Kızı benle benide kızla aldattı
Cevap sahibi+1 yılDuygusal lik girince isin rengi degisir, o kizla ilk kavgasinda senin kapinda alacak soğuğu ikinizi birden idare etmeye çalışıyor gibi geldi, uzak dur yeni biriyle tanismaya calis ama bu sefer dikkat et şerefsiz cikmasin, bu aralar ortlarda cok şerefsiz var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada tek canım sen durdun şimdi
00 YorumlaSen seçenektin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim onu
Soran+1 yılAçık konuşayım cinsellik üzerine kurulu bir ilişki gibi görünsede hiç zevk almadım. Ben sadece onunla duygularımı tatmin ediyordum mutlu oluyordum cinsel anlamda asla!!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne