Hoşlandığım çocukla bikaç kere görüştük ve biraz yakınlaştık. seks yok öpüşme falan o kadar yakınlaşınca ben sevmeye başladım. O da benden hoşlanıyor zannettim sonra birden artık görüşmeyelim dedi ama ınstagramdan hala takiplesiyoruz bana sa hikayelerini gizlemiş başka bi arkadaşımdan gördüm başka bir kızla sevgili pozu paylaşmış sevgili olmuşlar. Çok mutsuzum yıkıldım resmen bu yaptığı yanına kalacak değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılHırsla hareket edersen sonunda sende çok zarar görürsün. Bir anlık bir hoslanti ile yakınlaşma olmuş bitmiş olarak düşün yani onun için geçtiyse senin içinde geçmeli.. yoksa yaşayacağın güzel günlerden olursun ya da eşsiz tutkulardan mahrum bırakırsın kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılO benden hiç hoşlanmadı ki basbayağı duygularımda oynayıp kandırmış işte.. ben şu an ölmek istiyorum daha nasıl zarar görebilirim
- +1 yıl
hayatta her zaman zor anlar olacak hanımefendi hemen böyle güçsüz mü duracaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyahu adam hiçbir şey yapmamış sana biraz yakınlaşıp sohbet etmişsiniz sonra seçimini başka kişiden yapmış yanına neyin kalmaması lazım onu anlamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılKandırmak değil mi bu? Madem bana karşı bir şey hissetmiyordu hiç yakınlaşmasaydı o zaman duygularımla oynadı nasıl bi bakış açısı bu ya
- +1 yıl
valla senin bakış açın normal değil. adamla bir ara sıkı fıkı olmuşsunuz. sevgili olmamış birşeyler yaşamamışsınız. sonra adam sevgili olmuş biriyle adamın acı çekmesini istiyorsun. anormal bir durum gerçekten
Soran+1 yılBana hep duygu sömürüsü yaptı kafam karışık, duygularım karışık şu bu diye ama yine de yakınlaştı öpüşmek istedi bir şeyler yaşamamak mı oluyor? Madem başka birini seviyordu bana hiç yaklaşmasaydı bu duygularla oynamak değil de ne
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBari iyi yırtmışsın ilişkiye girmeden.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe fark ederdi ki böyle de yıkıldım
- +1 yıl
Eğer bakireysen çok şey fark ederdi.
Soran+1 yılEvet öyleyim ama hiç de bişey fark etmezdi her türlü duygularımla oynanmış oldu daha önce hiç öpüşmemiştim de ilk öpüşmem olduğunu bile bile öptü
- +1 yıl
Fark etmezdi demeyin. Böyle bir tipe en değerli hazinenizi vermeniz daha kötü olurdu.
Soran+1 yılEn değerli hazinesi insanın kalbidir bence ve ben onu vermiştim zaten
- +1 yıl
Siz öyle zannedin. Evlenecekken en değerli hazine bekaret oluyor. Ben en azından iki yüzlü değilim, açık açık söylüyorum ama burada edebiyat parçalayıp da namus bacak arasında değildir deyip sonra da evlenirken bakire isteyecek çok kişi var.
Engelle en büyük intikam olacak ona
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok da umrunda olur
+1 yılben de yapıyorum böyle şeyler. kullanıp atıyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de kullanılıp atıldım yani
- +1 yıl
bu soruyu sorman bile harika. sen tam benim kalemimsin :D
- +1 yıl
bu arada çok harika bir pul koleksiyonum var. bize gelirsen gösterebilirim :D
Soran+1 yılSevgili olduğu kızla niye oldu o zaman onu değerli mi gördü
- +1 yıl
sen şimdi boş ver onları :D
Soran+1 yılNapayım pul koleksiyonunu odamdan çıkmaya mecalim yok ölmek istiyorım
- +1 yıl
gerçekten çok hüzünlü. geçmiş olsun.
+1 yılNe kadar süredir beraberdiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılYanına kalır muhtemelen.
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılNasıl düzelecek
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmeyecek
- +1 yıl
Ne zamandir berabersiniz
Soran+1 yılBeraber değiliz artık 6-7 ay olmuştu konuşmaya başlayalı
- +1 yıl
Tamam da yani bu kadar kisami sürdü
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Üzülmeni. gerektirecek bisj yok bunda yıllarını vermedin sonuçta Yafa büyük şeyler yaşamadın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bana yakınlaştı başkasıyla sevgili oldu, neden böyle yapmış olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat