İlk gece kan gelmedi diye eşim benimle konuşmuyor, ne yapmalıyım?

Biz daha yeni evlendik. Ikimizde bakireydik evlendigimizde. Esimin ailesi cok dindar ama benimkiler oyle degil. Esimle oturup konustuk bu durumu ve ben ona kendimi degistirmeyecegimi soyledim. Oda benden boyle bir beklentisi olmadigini vs soyledi. Hersey cok iyidi ve guzeldi. Ama ben regl doneminde tampon kullanan bir insanim. Yani hymen bozulmus olabilir. Ama bu bakire olmadigim anlamina gelmiyor. Neyse ilk gece yasandi ve benden dogal olarak kanama gelmedi. Bunun bir cok nedeni var tampon spor gibi vs. Esim benim bakireligimi sorguluyor ve su an benimle konusmuyor. Ne yapmaliyim? Aileme anlatmaya utaniyorum ama boyle bir adamla evlenmis olmak dahada utanc verici. Yani basta asla boyle bir insan degildi sana guveniyorumlar seni seviyorumlar vs. Biz daha 2 gun once evlendik ve ilk geceden sonra bir daha beraber olmadik. Yakin bir arkadasim tekrar beraber olun ve madem kan gormek istiyor elini ufak kes ve oralara sur dedi. Boyle bir sey yapmak istemiyorum ama acaba cozum olur mu? Ne yapmaliyim?

İlk gece kan gelmedi diye eşim benimle konuşmuyor, ne yapmalıyım?