Hayır olmadın, çocuksun. 3 ay sonra bile fikirlerin değişecek. Yasal olarak pedofili statüsünden çıkmış olman, baban yaşında adamla aynı hayat görüşüne sahip olduğun anlamına gelmiyor
Kız çocukları geç olgunlaşır, minimum 25 öngörüyorum. Tabi 25 dediysek, 25 yaşındaki kadınla 30 yaşındaki adamın kafası da aynı değil, erkek ondan çok önde. Yine de bir şekilde anlaşırlar, 18'likle sîksen anlaşamaz
Onun adı hipergami, olgunlaşmayla ilgisi yok. Kadınlar içgüdüsel olarak her anlamda kendinden üstün erkek sever. Büyük yaşta erkek arzusu anlaşmak için değil, koruyup kollanmak içindir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aynen anasını satayım aynen aynen kardeşim seni reddeden erkek hemen eşcinsel kesinlikle öyle bu arada kesinlikle ya şüphesiz!
niye gay olsun belki seni beğenmemiştir ya da sevgilisi filan vardır... seni ret etti diye niye gay diyorsun...
Aynen senden hoşlanmamış olma ihtimali yok kesin dediğin gibi :d
Niye gay olsun seni sevmemiş veya başka birini seviyor olamaz mı
Hayir belki aklinda baska biri var belki de sana karsi bir hissiyat olusturamadi.
Her reddedilen erkek öyle olsaydı erkeklerin hepsi gaymı olucaktı
Keşke açılsaydın oda sana güvenseydi 😑
Açıldım zaten
Ne alaka başkaa birinş sevemez mi
Sevdiği biri yokmuş sormuştum
O zaman yaş problem
Baban yaşında olduğu için
Yaştan dolayı mıdır sence cidden?
Evet
İyi de bir sürü 30 yaş ve üstü erkek genç kizlara yürüyor. Olgun erkeklerin hayali genç kızlarla birlikte olmak değil midir zaten?
Değildir, o yürüyenler eli sîkinde sokak köpeğine bile kayacak türden sapkınlardan ibaret. Sağlıklı bir erkek senin yaşındaki ergenlere ilgi duymaz
Yaşımın neyi varki gayet olgunum resitim artık
Koskoca kadın oldum
Hayır olmadın, çocuksun. 3 ay sonra bile fikirlerin değişecek. Yasal olarak pedofili statüsünden çıkmış olman, baban yaşında adamla aynı hayat görüşüne sahip olduğun anlamına gelmiyor
Kaç yasinda ergenlik bitiyor sana göre?
Kız çocukları geç olgunlaşır, minimum 25 öngörüyorum. Tabi 25 dediysek, 25 yaşındaki kadınla 30 yaşındaki adamın kafası da aynı değil, erkek ondan çok önde. Yine de bir şekilde anlaşırlar, 18'likle sîksen anlaşamaz
Tam tersi olmasın erkekler geç olgunlaşır derler hep bu yüzden kadınlar kendilerinden bir kaç yaş büyük erkekler ile evlenir
Onun adı hipergami, olgunlaşmayla ilgisi yok. Kadınlar içgüdüsel olarak her anlamda kendinden üstün erkek sever. Büyük yaşta erkek arzusu anlaşmak için değil, koruyup kollanmak içindir
Butun akrabalarım ve cevrem ve arkadaslarim erkeklerin belli bir yaşa kadar çocuk gibi olduğunu karakter olarak çok geç olgunlastiklarini soyluyor
Hoşlanmamıştır senden
Sorsaydın? Gaymisin diyemedin mi?
Seni reddetti diye gay mi oluyor?
her istemeyen gay olmaz baska bisey vardır
erkeksi lezbiyendir (alıcı verici)
Bilmiyorum belki de beğenmiyor seni
kesin gay 😂😂
Bilemiyorum