- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılGeleceğinde olamadığın bir adamla ne planlayanbilirsin ki, günübirlik ilişkiler tercih eden bir erkek o yarın bir başkası olacağını bile bile bu şeye neden teslim oluyorsun, okumuş belli bir yere gelmişsin hayatını böyle insanlar için harcama sağlıklı ilişkiler kur...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSonradan fikrini değiştiririm düşüncesine sakın kapılıpda istediğini yapma çünkü böyle bir şey olmaz, adam baştan niyetini sana belirtiyor evlencez şöyle olucak böyle olucak diyipte sonradan ne evlenmesi? Deseydi dahada kötü olmazmıydı, seçim senin birliktede olabilirsin günün günde edebilirsin ama şunuda unutma ileride sırılsıklam aşık olduğun bir erkek çıkar karşına oda daha önce birliktelik yaşamamış bir kız tercih ederse ozamanda ağlamıcaksın sızlamıcaksın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılHayatının en talihsiz hatasını yapıp bu yanlışın asla geri dönüşü olmaz, sana güven vermeyen biri ile nasl beraber olabilirsin ki? Ayrıca öğretmenim diyorsun bunları senin bilmen gerekir öğretmensin yani birilerine birşeyler öğretici konumdasın yapma derim ben şahsen hatta ayrılmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptım bile :/ :/ ona baktım video attı bana
- +1 yıl
Aferin sana gerisini sen düşün artık
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılilk sen olcaksın yalan zaten? öğretmen olmuşsun öğrencilere bir şey öğretceksin ama daha sende adamın ne olduğunu idrak edecek zeka yok. hala kalkmış ne önerirsiniz diyorsun. adamın derdi belli zaten. daha bunu anlicak akıl yoksa biz sana ne akıl verelim? trolmüsün nesin anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle söylemeyin ben yıllarca köyde yaşadım kendimi hiç geliştirmemişim. Aptal kalmışım herkes beni kullanır yani. Okul bitirdim ama heo aynı durum herkes saf diyor. Ne yapayım öldüreyim mi kendimi :(
- +1 yıl
yahu arkadaşım bunları bilmemek için saf olmaya gerek yok. bunu herkes bişlir adamın amacı evlilik değil senden seks zaten belli daha anlaman için ne lazım saflıkla ne alaka? uyarıyoruz işte engelle adamı. bize denk gelmez şöyle kızlar en azından evlenirdik şerfsizlik yapmazdık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir ilişkiye açıksan bu senin kararın.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanıp atacak gadası. Akıllı ol nikah kıyan biriyle görüş.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa siz bir ogretmensiniz örnek alınacak saygın bir mesleğiniz var şu hareketler davranışlar size yakışıyor mu nude atmalar vss ve karşınızdaki insan sizinle sadece gönül eğlendiriyor kendini tatmin ediyor sizi sevmiyor ya da bı ciddiyet istemiyor kendinize saygınız yok bari mesleğinize olsun ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın yapmayın
48 Yorumla- +1 yıl
öğrencilere akıl verecek bi öğretmenin böyle basit şeyi akıl edememesi Türk eğitimini gösteriyor işte
- +1 yıl
@scorpion026 ya gerçekten öyle birde yüzümü gostererek atıyorum diyor sanki marifetmis gibi , bir yorumda yüzümü de gösteriyorum oda öyle atıyor demis
o adam ileride internete yaysa o videoları ailesi görse ya da öğrencileri görse ne olur gerçekten üzüldüm insanın önce kendisine saygısı olucak
hu ogretmen olan arkadasin vereceği eğitimden nolur ki kendini yetiştirmiş ki öğrenci yetiştirse yazık ya valla geldiğimiz noktaya bakın adam yine dürüst davranmış ben gönlümü eğlendiririm benden ciddi bir şey bekleme demiş. Ne desem boş artık hiçbir şey beni şaşırtmıyor - +1 yıl
burnuma birazda trol kokuları geliyor ama değilse cidden durum vahim
- +1 yıl
@Behavaha boş ver gülüm çeneni yorrma kişi kendinden bilirmis işi derler herkes ayıbını hüner diye sergiliyor ve bizden alkış bekliyor , ondan sonrada Türkiye'de evlenicek kız mı var derler kızlara güvenmiyorum derler arkadaş herşeyin bir adabı usulü vatdir klmse kusura bakmasın hiç kinsenin ayıbını yanlışını alkiskayacak değiliz ben bu kadının yaptığını doğru bulmuyorum hem kişilik olarak hem mesleki açıdan etik değil bitti bu kadar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim senin saygın bir mesleğin var topluma örnek birisin adamın niyeti belli bir süre parasız cinsel ihtiyacını senin duygularınla oynayıp kullanmak istiyor. Bunlar sosyal medyayida iyi kullanıp senden fotoğraf video alıp göndererek elde etmek istiyor bir kere resim ve video hiç gönderme ama zorunda kalırsan yüzün görünmesin bu tür durumlarda bu resimleri ailene göndereceğim deyip buluşmayı buluştuğumuz gizli video ve filmlerle olmadık kişilerle birliktelik yaptıran kişilerde var bu resim ve videoları sosyal medyada pazarlayanlar var aman dikkat bu yapar demiyorum ama böyle art niyetliler koz verme ayrıl ilişkiyi kes derim
24 Yorumla
Soran+1 yılYaptım gönderdim her şeyi. Yüzümü de gönderdim. Ama o da gönderdi bana
Soran+1 yılNisandan sonra geleceğim dedim yatalım falan dedi ama bilmiyorum cidden ne yapacağımı. Evlilik vb şeyler asla yok. İşin kötü yanı da saf diyorlar alay ediyorlar dışarı çıkmadığım içim mi böyle acaba bilmiyorum
🤦🤦🤦🤦boyle yazanlara bitiyorum ya, utanmaktan artik ben bir hos oldum. Konusmaya ,"ben bir ogretmenim veya ben bir falanım , oda bir filan" hayatta iliskilerle mesleklerin bir onemi yok bir alakasi yok !!! %95 i insanlarin meslegini puani yettigi icin veya bi kiz pesinde kostugu veya bir erkek pesinde kostugu veya anne babasi o bolumu istedigi icin seçer ve şanstan kazanirsa kazanir ve bir suru bunun gibi ornek var. Adamlq iliskinle ne alakasi var mesleginin. Ben simdi bi ogretmen gorunce hep senin gibi evlilik meraklisi akli olmayan biri gelecek aklima. Hala adamin seni catir catir kullandiginin farkina varamamissin sen nasil bi egitimci olacaksin? Vasat bir durum bu yaziyi milliegitime gondermek gostermek ogretmenlere aklinizi basiniza alin ogrencilerle ilgilenin demeleri lazim
12 Yorumla
Soran+1 yılYeni mezun oldum henüz atanmadım zat3n çalışır durumda değilim şu an tedavi görüyorum :( ama sormak istedim çünkü herkes bi şeyler yaşıyor ben ise çol saf kaldım
+1 yılEğitimci birinin böyle bir hataya düşmesine anlam veremiyorum. Seninle evlilik düşünmeyen birine sadece seksting yaparak karşılık veriyorsun. Bu seninde isteğin doğrultusunda ise sekstinge devam yok sen evlilik olarak bakıyorsan ve adam sadece seni cinsel obje olarak görüyorsa sorun vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun niyeti sadece cinsellik ama ben öylr düşünmüyorum benim bakışım farklı evlenmek istiyorum ben
+1 yılOhaaa o sana yatak arkadaşı olarak bakıyor ayrıca inanma ilkim sensin yalanlarına ne diyecekti ben daha önce çok kez tek gecelik ilişki yaşadım sende onlardan birisi olacaksın mı diyecekti ayy tansiyonum yükseldi bak şerefsizliğin vücut bulmuş Hali bu yaratık. Hemen iletişimi kes hemen.
20 YorumlaOkudukça kriz geçirdim😂😂
1. Bir erkek bulur bulmaz evlenmek diye diretmekten vazgeçin. Zaten adam senin hakkında şunu düşünür. Her hangi bir adamla evlenmek istiyordu. Beni buldu, planına ben uydum. Bu çok bencilce bir düşünce.
2. Herhangi istemediğin bir muamele gördüğünde çizgini çekmelisin, tavrını ortaya koymalısın. Kabul etmediğinde de çekip gitmeyi bilmelisin. Böyle yaparsam adam gider deme. Zaten adam bu kafya sende değil..20 Yorumlaİlki sen olacaksın he geç bunları güzelim İlki olacak birisi onları atarken bile biraz çekinir, utanır adam resmen nerelere gelmiş ve sana bariz söylüyor niyetini açık açık anlamak istemiyorsun bence bir süre takılacak, işimi görecek ve dana yolu verecek kullandırma kendini he önceden yaşanmışlığın var bende zevkime bakarım diyorsan bilemem aklı başında insanların böyle olması tuhaf.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ediyorum gerçekten bu kadar aciz bir insan mısın ki senin değerlerini kabul etmeyen birisini hala yanında tutuyorsun? Sen evlenmek istiyorsun ama o istemiyor yani uyusmuyorsunuz doğru olan şey iletişimi kesmek ve sizin gibi ciddi düşünen birisini bulmak.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani okumuşsun ama çok saf kalmışsın arkadaşım...
- +1 yıl
👏👏👏
Soran+1 yılEvet aşırı bi saflık var bu durumu nasıl aşarım. Bu yüzden intihara kalkıştım. U saflık yüzünden
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedenini kullanmak istiyor, duygusal bir amacı olmadığını açıkça belirtmiş bu amaçla kullanılmak istiyorsan senin bileceğin iş. Sen de onu sadece bu amaçla kullanmak istiyor olabilirsin o zaman sorun yok ama duygusal birşeyler bekliyorsan boşuna bekleme adamın amacı belli. Kullanayım bir yere kadar sonra yoluma bakayım diyor belli ki.
Öğretmenim diyorsun nasıl böyle insanlarla muhatap olabiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılVideo vs atabilirsin bence atmalisinda sevis ama ileri gitme , evlenmek istemiyorsa istemiyordur belki tipi degilsindir ya da vucudunu gormeden cinsellik ten uyumunuza bakmadan gormeden ievlwm, ek istemiyodur
10 Yorumla Sizinle ciddi düşünmeyen yatmak isteyen birine neden tahammül ediyorsunuz? Sizi zina yapmaya zorluyor. Ahiretinizi yaktırmaya çalışan insanları çıkarın hayatınızdan. Allah gönlünüze göre en hayırlısını versin.
10 YorumlaSeninle sadece seks yapmak istiyor galiba duygusal tarafın ağır basıyor ise sohbeti kes, ama yok seks yaparım diyorsan senin zevkin. Belki ileride fikri değişir ama yine de pişman olmamak için iyi karar ver.
00 Yorumla
+1 yıl:)
Zaten sen yatmayı kabul etmişsin.
Buraya ne soruyorsun hocam.
Senin aklında “yatayım, belki kendime bağlarım “ gibi saçma sapan bir düşünce var.
Yat bakalım gör neler olacak.
Hayırlı işler00 YorumlaSen daha önce birliktelik yaşadın mı? yaşadıysan bu durum ona çekici gelmiş olabilir. Burada tamamen karşılıklı iletişim içinde ortak hareket etmelisinz
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben yaşadım. O daha önce hiç yapmamış. Ama illa ilişki yok diyor sinir ediyor
Soran+1 yılGitme falan diyor komşulara gidiyorum. orada adam bana çok güzelsin falan dedi Gitme bir daha oraya falan yazmış. Bence önemsiyor. Akıl veriyor sürekli ama neden böyle yapıyor anlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len yalan söylüyo ilki sen olcakmışsın filan. güzel numara sende yemişsin anlaşılan bunu. adam baktı sen vercen gönlünde var evlilik filan uğraşmak istemiyo senle bi süre takılcak işini görcek sonra bi daha arayıp sormıcak
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ulan ooof
Yav biz bir kıza bağlanıp onu isteriz çabalarız bu mevzuları açmayız onu mutlu etmek için çabalarız... Senin gibi ayarsızlar da böyle kişiliksiz boş insanlarla konuşmaya devam ediyor... Daha çok görürsün onunkini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun neresi iyi güzel hoş şakamısın sen.. okumuş görmüş insansın aklını biraz başına topla karşındaki bildiğin abazan seni bedenin için kullanmak isteyen yaratık... bundan ne bakleyebilirsin ki..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSenin düşüncen ile onunki Farklı, sana uygun değil gibi düşüncesi değişmez zaten o yaştaki bir erkek evlenmeyi düşünme hele daha öğrenciymiş
01 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında şu an
Sizde beyin mibyooook safami yatiyosunuz ya elin piclerinin oyuncağimisiniz gitsin bacisini s... m... k güzel kardeşim iyice oyuncak ettiler milleti
10 Yorumla
+1 yılAdam sana ciddi ilişki yok diyor hala ne yapacağım diyorsun uzaklaş ondan sonra o videolarını internete sızdırır
10 Yorumla
+1 yılNe yapacağın belli değil mi? Sen evlilik insanısın ama o takılma insanı. En doğru şey ayrılman olacak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evlenmeden yok diyorsan saygı duyacak seni seviyorsa evlenecek yoksa yomr gitsin hayat onu beklemek için çok kısa yani
00 YorumlaBöyle erkekler inanın kadın erkek ilişkilerini olması gereken seyre sokuyor.
Helal olsun o erkeğe. Tuttum tavrını...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmiş artık canına seks yapmak istiyor sen de seks arkadaşı olarak kullanmak istiyor Neyi anlamadım ama
00 Yorumla
+1 yıladam gönlünü eğliyor en fazla :) seninle yatak ilişkisi de olur en fazla..
sonra da sıkıldım der gider
eğer amacınız evlilikse bu adamla olmaz..00 Yorumla
+1 yılSiz evlenmek istiyor musunuz? Ve o bunu biliyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyor. Söyledim ona yani hayır bana bağlanma evlilik yok diyip duruyor
- +1 yıl
O zaman bağlanmayacaksiniz sizde, açık olmuş size karşı.
+1 yılYahu senin daha yaşın kaç ki ne evliliği bi yaşta. Ne var bu evlilikte abi neden bu kadar evlilik heveslisiniz siz türk kadınları yaa.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir eğitimci olarak sende bunu yedin yani helal olsun ne diyelim
06 Yorumla
Soran+1 yılBen her şeyi yerim kanka. Eğitimciyim ama kendimi geliştirmemişim hiç. Aptal gibi geziyorum ortalıkta. Beyin desen yok. Sadece inek ahır öylr şeylerle uğraştım. Ayaklarımın üstünde durmayı bile beceremedim
- +1 yıl
Okuyup öğretmen olmak ta bir marifet kendini bu kadar köreltme
Soran+1 yılNapıcam bilmiyorum gerçekten işe girsem beter haldeyim. Sürekli böyle kullanıyorlar saf diyorlar dalga geçiyorlar
- +1 yıl
Mezun oldun mu
Soran+1 yılGeçen sene mezun oldum ama hiç geliştirmemişim kendimi aptal gibiyim.
- +1 yıl
Üniversite ortamında da bunu başardın sa helal olsun sana
+1 yılYalan senden öyle şeyler alıp seni herşeye yöneltir öyle insanlar kesinlikle kanmamalısın ilişkiyi bitir kendi dengin biriyle ol derim
00 Yorumla
+1 yılBir meslektasin olarak seni uyarıyorum öyle bir hata yapma sakın. Sözüne nasıl inanacaksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptım :/ çok pişmanım attım tüm fotolarımı. Ama o da attı. O da bana güvendi
- +1 yıl
Sen sadece ona attın belki o ise her önüne gelene atıyor emin olabilir misin? Ayrıca yarın bir gün o resimleri bir yere yüklemeyecegine ve karşına cikmayacagina emin olabilir misin?
Soran+1 yılYapmaz inşallah
- +1 yıl
Sen de yapma inşallah
+1 yılİpsizin teki, mühendis olacağı bile yalandır. Yaa köküne kıran mı girdi erkeklerin , yol ver gitsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen nasıl öğrenmensin ya da öğretmen misin bilemedim. Evlenmek istiyorsun ve partnerin istemiyor ise ayrılırsın olur biter. Öğrencilerine acıdım :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisi saygısı olmayan amacı sadece boşalmak olan erkek düşüncesi ne koca olur ne erkek olur ondan
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle gitsin manyak mısın nesin seni s*** atacak.
10 Yorumla Türk ifşa siteleri senin gibi piyasalarla kaynıyor dostum foto video neler neler bir öğretmenin bu denli yazışmaya bile tahammül etmesini anlam veremiyorum gerçekten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ve böyle bir adama sen deger veriyorsun vay arkadas
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu kadarcık beyniniz varsa ondan uzak durursunuz. Yoksa bu kafayla kötü yola düşersiniz.
00 Yorumla
+1 yılSen ciddi iliski düşünüyorsan niye konuşmaya devam ediyorsun ki
00 YorumlaAkıllı ol azıcık kaç yaşında insansiniz kalıcı olmayan ilişkiden hayır gelmez
00 YorumlaAdam gayet açıkça kendi niyetini söylüyor sadece yatmak istiyorsa gitsin hayat kadınına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı benim eskisi aynı aynı tek fark başka sevdiği vardı senle ilişkiye girecez. Ama evkenmicez falan dedi hayır gelmez ayrıl gitsin sevmiyo sadece obje olarak kullanıyor kendini kullandirtma mm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende buna inandın demi aynen daha önce ilişkisi olmamış eğer sende onunla sadece fb düşünüyorsan devam et beklentiye girme yok ben ciddi bir ilişki istiyorum diyorsanda uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenle bedavaya seks yapacak eskorta gitse 400₺ ama sen daha zevk vereceksin ona
Bedava dan kullanacak seni basit Orsp olarak görüyor. Ben olsam engeli basardım Orsp değilsen00 Yorumla
+1 yılBeni bir eşya gibi kullanıp atacak diyosun.
burada bı bdsm ci mi var anlamdım ben00 Yorumla
+1 yılBırak yatsın uyusun. Anacak ona izin ver gerisine bakma.
00 YorumlaSeni skp skp kenara atacak amacının ne olduğunu anlayamadiysannnnn
00 YorumlaBiz bu tarz birlikteliğe FB diyoruz.
Sen nasıl tanımlıyorsun00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sektire sektire git deseydin. Neden birinin bir seferlik seks oyuncağı olacaksın ki
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanıp bir kenara atmak isteyen biri var ve sen bizlere mi soruyorsun ne yapmam lazım diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunu pek anlamadım adam evlenmek istemiyorum demiş nesinden kafan karışıyor? Hecelemek mi lazım anlaman için öğretmen değil misin sen hdsaf
01 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim de saflık var çok. Aptal kalmışım
+1 yılHem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın gibi olmuş
00 YorumlaCiddi olmayan her erkek yatak kaşar kirlilik ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılf*ck olmaktan yana seks ve eğlence o kdr bu açık değil mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılama seni de kullanmak istiyor veya FB olacak seninle kafana yatiyorsa yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakire el degmemjsler evlenemiuo sen mi evleniceksin isin varmis vurdur vurdur gec iste
12 Yorumla
Soran+1 yılİşim var diye vurdur vurdur geç mi yaşayayım hayatı
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsen bunları açık açık dile getiren biri ile ciddi ciddi görüşmeye devam mı edeceksin yani?
istediğini verecekmiş gibisin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu okuduklarim gerçek olamaz bide okumuş bilgili olmanıza rağmen nasıl inaniyosunuz kullanıp bırakacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullandırma kendini. Kimseyede öyle video görüntü filan da atma. Gün gelir ifsa eder seni. Sen rezil olduğunla kalırsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat