- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin başlangıcında bu konuları konuştuysanız ve size evlilik niyetinde olduğunu söylediyse ve sonrasında caydıysa elbette sorundur bu.. Fakat başlangıçta konuşmadıysanız şimdi durumun böyle olması da beklenen bir durum.. En baştan konuşulması gerektiğine inanıyorum ben kesinlikle.. Bu aşamadan sonra beklentilerinizi karşılamıyorsa ayrılık en doğrusu elbette.. Keyifli geceler..
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkinin başında bu konuyu konuştuk. Sonradan hazır değilim demeye başladı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmek güzel bir şey ayrıca ihtiyaç
Şu son fikrini doğru buldum diktir ve biri ile evlenip düzenli bir hayat kur ve inanç ve görüşlerini bilmiyorum ama
Müslüman için nikah dışı birliktelik yasak ve zina olduğu için günahı işlemiş ve pişman olmuş bir müslümanın birdaha yapmamak üzere tövbe etmesi kendisi için hayırlı olur
Hakkında hayırlı ve iyi gelişmeler olsun iyi haberlerini de buradan yorumlayalım bir gün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinden ayrılma fakat ilişkiyede girme seni cepte görmesin, seks için sırnaşırsa evlilik için belgeleri hazırlanmasını söyle. Hatta bu konuda hamileliği bile kullan. Son olarak ve en önemlisi zar yüzünden seninle evlenen biri ilk iki ilişkinden öğrenince ne yapar? Boşanmış bir adam seninle evlenmek istemiyorsa sen kendine değer vermiyor ve sevgilinin sana değer vermemesi seninle evlenmek istememesi gayet normal.
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bugün bitti. Tövbe edip yoluma bakıyorum psikolojik olarak çok çöktüm uzun süre hayatıma kimseyi almayı düşünmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBarışmak için uğraşırsa nikah masasına oturmaya razı olup evlilik için belgeleri hazırla dersen o zaman gerçek rengini belli eder.
Soran+1 yılİstemiyorum artık bu kadar çabadan kırılmadan sonra onunla evlenmem.
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaçtı?
Soran+1 yılBen 20 o 34
Cevap sahibi+1 yılOoo 34 yaşındaysa ve seninle birlikte olduysa büyük ihtimalle bal alıp geçtiği bir çiçek olarak kalacaksın. Maddi durumu nasıldı?
Her seks yaptığınız adamı borçlandırmayı bırakın artık. Bir erkek seninle seks yaptı diye sana karşı bir evlilik borcu olmaz. Senin de öyle bir borcun olmuyor. Kadınlar böyledir. Her türlü beklentiyi arşa çıkarırlar sonra canları istediği yerde pat diye vazgeçerler.
Sen de şimdi adam sana evlenme sözü vermiyor diye yükleniyorsun ama evlenme sözü verse bile bir yerde pat diye vazgeçeceksin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında tamamen sen de biten bir şey sen ilişkiden memnun musun onu seviyor musun ya da o seni gerçekten seviyor mu sen bunu hissediyor musun ilk önce bu soruları kendine sor ve daha sonra şunu sor cinsel ilişki yaşıyorsunuz ve sen bundan memnun musun gerçekten isteyerek ve severek onunla seks yapıyor musun kendine bu soruları sor herkes sana ayrıl diyecektir emin ama şunu söyleyebilirim bazen bir adamı seversin ama evlilik olmaz yani bunu bilirsin buna rağmen ilişkiye girersin aynı evde yaşarsın olabilir yani sadece şunu sor ben bu adamı seviyor muyum seviyorsan devam sevmiyorsan sen bilirsin diyorsan ki ben ciddi bir ilişki istiyorum evlilik istiyorum artık bir yuva kurmak istiyorum o zaman son bir kez onun için uyarı zillerini çalabilirsin bakarsın ki hala bir şey yok ayrılırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılİliskimden memnunum çok aşığım ona ama sonu olmayan bir ilişki bu yoruldum bunaldım hayatıma doğru düzgün birini alıp yuva kurmam gerekiyor artik
Belki adam adres belli olsun diyordur. Güveneceği aradığında gelcek bir kadına sahip olduğu için seni hayatında tutuyordur olamaz mı? Böyle adamlarla heba etmeyin kendinizi. Karşıdaki evlilik dusunmuyosa sen düşünüyorsan ayrıl. Neden kendini kullandiriyosun?
23 Yorumla
Soran+1 yıl@turkuaz88 abaza seni defol burdan.
Yaşlarınız evliliğe uygunsa kazancınız ev geçindrmeye yeterliyse tabiki evlilik istemen çok normal. Zaten sekste de anlaşıyorsunuz herhalde daha ne olsun. Konuş sevgilinle belki en fazla bir yıl gibi zaman tanı bu süreci ayarlaysbilmek adına. Baktın ki olumsuz şeyler söylüyor o zaman herkes kendi yoluna
10 YorumlaArkadaş milletde şeytan tuğümü var anlamadım ben ya biz birine masumca yaklaşıyoruz bırak seç elini bile tutmuyoruz kadın dul bana diyor evin var mı araban var mı he gurban olduğum çay var içersen.. hiç sormuyor ki helalinden kazancın var mı biz evlilik gözüyle baktığımız hâlde geri adım atıyolar böyle kullanan insanların da kölesi oluyorlar hay ben böyle hayatın
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin olmaz ise olmazlarindan seks
Eeee onuda rahat bulabiliyorsa neden şu an ki düzenini bozsunki
Kira
Çoluk çocuk
Geçim
Kavga
Dövüş
Maaş
Vs vs say say bitmez
Bir dahaki sefere şimdi olmaz de evlenince artık dedinmi ama ciddi ciddi söyleyeceksin onun tavrına son noktayı koyarsın
10 Yorumla
+1 yılKeşke bu kadar rahat davranmasına izin vermeseydin o sonuçta istediğini elde etmiş daha evlilik ister mi bu yüzden bence evlilik öncesi daha ağır olunmalı ve mesafeli davranılmalı ben ayrıl derim ileride hata yaptığını daha iyi anlarsın
31 Yorumla- +1 yıl
Akıl vermeyin bize böyle kizlar lazım açmayın şunların gozunu
+1 yılSevmiyor oyalıyor seni. Seven için ilkmiş ikinciymiş bakireymiş filan önemi olmaz. Kaldı ki adam evlenmiş boşanmış senin ona 2. el muamelesi yapman lazım kendini kullandırma.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bugün
- +1 yıl
Geçmiş olsun bence ilerde doğru karar vermişim diyeceksin
+1 yılSeni cinsellik için kullandığı bariz ortada yoksa neden bir adam evlenmek isteyen bir kadını reddetsinki? sana hemen ayrıl demiyorum ama tekrar söyleyebilirsin baktın hâlâ aynı düşüncede yolunu ayirabilirsin.
10 Yorumlaevlenmeden evli gibi yaşayanların kaçınılmaz sonu, tarih tekerrürden ibarettir ve senden sonra tanıştığı ilk kadınla birkaç ay içerisinde ciddi düşünüp evlenecektir hiç şaşmaz.
17 Yorumla
Soran+1 yıl@bejkadin mutlu olur mu başkasıyla evlendiğinde herşeyi yaşadığı için geçmişinde
Soran+1 yıl@bejkadin tek temennim bu inşallah benim çektiklerimin bin katını çekerler.
Soran+1 yılÖyle yapcam
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEee haklı bir o.. ubuyu kullanmak varken neden evlensin ki sen ettin sen buldun diktirecekmiş o.. usbuluğun kurallarından birisidir aferin sevdim seni elinde patlarsa o zmana a. minaa girer işte
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm keşke yapmasaydın bunu kendine güvensiz adamlarla olmayın yazık değil mi?
Seviyorsunuz ama sizle evlenmek değil eğlenmek istiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin tadına baktı kullandı seni daha niye evlensin hevesini aldı sizin gibi basit kızlarla eğlenirler sonra temiz ahlaklı bulup evlenirler bu böyledir kendini kullandırtmayacaksın güzelim akıllı olmazsan * çok olur
140 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmali miyim? Ayrılırsam diktirip evlenicem mecbur artik
Soran+1 yılHayat kötü ben degil
Soran+1 yıl@firati347Bedeni ruhu kirli olan sizsiniz ilkim olan adam beni terk etmeseydi adam gibi sahip çıksaydı şimdi bu durumda olmazdim şimdi sg
Soran+1 yılBaşta tecavüz etti evleniriz dedi kandırdı kimseye anlatmadim g*rizekali boş yapma bizde durup dururken vermedik
Soran+1 yılÖnüme bakiyorum artık zaten olan oldu bitti ayrılma kararı aldım ve bunu ona bile soylemicem heryerden silicem numaramida degistiricem artık çok yoruldum gerçekten çok bunaldım hiçbir iş doğru gitmiyor Allah yardımcım olur inşallah bu günlerde gecicek çünkü iyi niyetliydim ben ahımı alan herkesi Allah'a havale ediyorum inşallah burunlarından fitil fitil gelir kan kusarlar tek bedduam ilerdeki kızlarida aynı benim durumuma gelir.
Soran+1 yılHer evlenicez değil aşık olduklarim 2 tane adamla tek yaşadım. Defol git burdan
Soran+1 yılBi sus ya
Soran+1 yılSen bana bir b*k yapamazsin
Cevap sahibi+1 yılHayat kötü mü hayatın neyi kotu kotu olan sensin canım kusura bakma yolun kotu senin kendini veriyorsun adama hayat kotu pardon aklin var kendini kullandirtmayacaktin o zaman Allah Allah
Cevap sahibi+1 yılBide acitasyon yapmaları yok mu ahlakli dursaydin bize ne yaparken bize mi sordun kusura bakma da yani banane
Cevap sahibi+1 yılYat yat adamla sonra ay evlenmiyor evlenmez niye evlensin ben de evlenmeden altıma yatanla evlenmem kim evlenir edepli olcaktın
Cevap sahibi+1 yılKendini adama ver sonra gel burada acıtasyon yap seni de biri alirsa evlenirse seni alanin midesine tüküreyim ben net
Soran+1 yılİnşallah başına gelir ne diyim başka bir şey demiyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye gelsin basima ben senin gibi edepsiz miyim aklin var kullansaydin Allah akil vermis itin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi günahkâr birinin bedduasi bana işlemez
Cevap sahibi+1 yılHâlâ akillanacagin yerde bahaneler uretme
Cevap sahibi+1 yılAklini basina al git tövbe et
Cevap sahibi+1 yılSanki biz dedik git seviş seviş gel burada bize ahkam kes bi yürü git be
Cevap sahibi+1 yılcanım ya sanki biz dedik git adama ver diye vermeseydin beynini kullansaydin bize ne
Soran+1 yılÖğrenciyim ben okul okuyorum hep burada sizin cahil görüşlerinize cevap vermemem
Cevap sahibi+1 yılOkul biz de okuyoruz her okul okuyan akıllı sanki
Cevap sahibi+1 yılSen okulunda gozun olsa adamla yatmazdin
Soran+1 yılRica ediyorum üzerime gelmeyin benimde hayatım var sorumluluklarim var sevgilimden ayrıldım zaten tövbe ettim dün saatlerce ağladım daha 20 yaşındayim hata yaptım çok pişmanim zaten uzun süre hayatıma kimseyide almiyicam toparlanmak istiyorum
seks yapiyorsunuz diye bu isin sonu evlilige baglanacak kafasindan siyril ondan sonra icinden gelene gore karar ver
20 YorumlaGerekçelerini söyle ve ayrıl seni seviyorsa peşinden gelecektir, sevmiyorsa zaten ayrılmakta en doğru kararı vermiş olursun.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma geliyor evlenmek ve ömür boyu birine bağlı yaşamak , şu an çoğu ilişkiler evli gibi zaten özgürlüğü kısıtlamaya gerek yok, sonrasın da monotonlasan bir hayat oluyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Evlenmek İçin Israr Et Baktın Olmuyor İstersen Bu Şekilde İlişkine Devam Et ya da Senin Kararın Kimse Sana Şunu Yap Bunu Yap Diyemez Hayat Senin Yaşam Senin👍😉
00 YorumlaAdamdan ayrıl seni bedava dikiyor, biraz sağa sola baksın bulamazsa gel evlenelim der , karaktersiz biriyse gelmezse sende diktir başkasıyla yoluna devam et, öylesine daha uzun süre kalma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle devam edin , o size bir gün tamam buraya kadardı diyene kadar. Erkeklerin % de 80 inin en çok sevdiği şey bu çünkü..👍
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun ayrılmasini mi bekliyim
- +1 yıl
Bence hiç beklemeyin. Gönderin gitsin. Sizinle seks filan beklentisi olmayan aklı başında bir erkek arkadaş edinin. Yani sadece sizin kalbiniz için sizinle beraber olsun. Geleceğe dönük planlarınız olsun yeni erkek arkadaşınız ile birlikte.. 👍
+1 yılCevabı, sorunda saklı. Karı - koca ilişkisi yaşıyorsanız neden evlenme gereği hissetsin ki?
Doğası gereği istediğini sorumluluk almasan alan bir erkek, fazlasını istemeyecektir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapiyor olmak kari koca hayati yaşamak değildir aslında. Sorumluluk altına girmek istemiyordur, hazır değilim bu demek.
10 Yorumla
+1 yılE siz fb olmuşsunuz ya aşko ciddi düşünmüyosan devam böyle
20 Yorumlailk seksi ilişkinin kaçıncı ayında yaşadınız acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk günden
Hahahah asıl senle evlenmeye ne gerek var ki beleş malı bulmuş işini biliyor niye evlensin de :D :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmiyoruz ki zaten karı koca hayatı yaşıyoruz diyerek sorunun cevabını kendin vermişsin zaten.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSeksi zevk almak için yapmıyorsun demek ki kendini pazarlıyorsun bu yolla ama önemi yok her taraf verici kaynıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Yani adam diyoki ben seninle sadece cinsel açıdan birlikteyim seni kullanıyorum bunu isteyen biri sadece bedenin için yasiyordur
00 Yorumla
+1 yılÇakmak istiyor sadece seni seks oyuncağı olarak görüyor ciddi gördüğü kıza bunu demez kendinizi kullandirtmayin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evlenmek istemiyorum çünkü aileme açıklamak o aşamaları yaşamak istemiyorum çok zor geliyor gözümde büyüyorum ama sevgilimi seviyorum...
30 YorumlaBoz boz sonra diktir kızım de oldu siz az değilsiniz adam ne güzel s. k. yor seni nie evlensin seninle her önüne gelene vereni nie karısı olarqk alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacım linclemek değil de nasıl bu kadar açılabiliyorsunuz ki. Bir erkeğe ağır olmalısın ki sınırını bilsin. Elini tutarken bile sorarak tutsun. Bu nasıl bir cesaret karı koca gibi yaşamak ilişkiye girmek vs. İnşallah evlenirsiniz ve mutlu olursun. Yarı yolda bırakırsa da onun ahlaksızlığı. Umarım sende diktirirsen yapmazsın Birdaha gözünü aç lütfen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizdede öyle. Zamana bırak diyorum. Gerçetkten o zaman geldiğinde zaten ayrılıyorsun. Kim ömür boyu sevgilı kalmış ki
16 Yorumla
Soran+1 yılBizde de öyle derken sendemi yaşıyorsun cinsellik
Cevap sahibi+1 yılEvet ve 6. Senemize girecez. Sorduğumda evlilik istemedini söylüyor ama olsun. Zorla olacağına hiç olmasın.
Soran+1 yılOha 6. Mi yaşlar kaç sizin
Cevap sahibi+1 yıl23 ve 22
Soran+1 yılBizim 6 ay sürdü ilişkimiz 4kere seks yaşadık evlenmeyince ayrılma kararı almaya başladım
Cevap sahibi+1 yıl6 ay çok erken düşünmek için. Bana kalsa 8 seneye kadarda normal. Ömür boyu sürmez elbet
Adam niye evlensin ki zaten evli hayati yasiyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde iki yıl beraber yaşayıp evlendik niyeti olmayan biriyle asla olmazdım
24 Yorumla
Soran+1 yılİlkin miydi
Cevap sahibi+1 yılIkinci
Soran+1 yılYaşı kaçtı
- +1 yıl
Yüzüne vurmuyor mu eskiyi?
Arkadaş kullanıyor ilk durakta bırak çünkü biriisi çıkınca ilk bıralacagı kişi sen olacaksın
00 YorumlaCanım ciddi ciddi konuş. Eğer niyeti ciddi değilse ayrılmanı öneririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. nasıl mutlu olacakasan öyle davran. yaşlarınız nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım. ben 20 sevgilim yani eski sevgilim 34
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenesi yok demek ki. Adam zaten boşanmış, evlenmek zor gelir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam boşanmış niye evlensin seninle evli gibi olmuş zaten cinselliğiniz olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı soruyu ben sordum az önce. Seven evleniyor bee. Neye hazır değilmiş. Zaman kaybetmek istemiyorsan ayrıl
09 Yorumla
Soran+1 yılSendemi yasadin 😔
Cevap sahibi+1 yılEvet hatta senin gibi diktirmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılAynıyız demek ki nerede oturuyorsun maddi durumun var mı bu arada
Cevap sahibi+1 yılFiyat almadım ki nerelerde yapiyolar bilmiyorum. Fiyata göre bir iki ay erteleyebilirim. Çok değilse direk yaptırırım ama ne zaman karar vermedim. Biraz korkuyorum
Soran+1 yılBen korkmuyorum aslında da maddi anlamda korkuyorum sadece az para değil yani
Cevap sahibi+1 yıl3-5 arası diyolar
Soran+1 yılBana çok ya , öğrenciyim bulmam imkansız bu parayı
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendine hakim ol bari genislemesin
Soran+1 yılDayanamıyorum ki en fazla 1 hafta seks yapmadan durabildim insan bı kere yapınca hep istiyor ya
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer seks yaptığımızla evlemnseydik harem kurardık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeks için birlikte oluyor işte sen anlamadın mı bunu gerçekten?
00 Yorumla Evlenmek istese şaşırırdım.
Ayrılıp ayrılmamakta sana kalmış00 YorumlaBence evlilik olmalı sonu, böyle bir beklentiniz varsa bu gayet normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAtı alan Üsküdar’ı geçmiş , ister ayrııııııl ister ayrılma
00 Yorumla
+1 yılForever pompa 😅 niye evlensin istediğini almış alıyor
00 YorumlaNiye evlensin ki saten herseyi yaşamışsın bnce birak gitsin
00 Yorumla
+1 yılBu kadar düsurmeseydin kendini kullandirmasaydin
00 YorumlaNeden evlensin o kadar maddi ve hukuki yaptirim altına girsin?
00 Yorumlaİmza olunca seksine kutsallık mı atfedilecek?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi olarak hazır değildir ya da seninle ömür geçirecek kadar sevmiyodur
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sorumluluk gerektirir altından kalkamayacak biri anlaşılan sen evlenmek istiyorsan ayrıl
00 YorumlaSen bilirsin ilerde poset gibi atılmak istrmiyordan bi zahmet
00 YorumlaSizinki sadece vurdurtmaca evlilik sorumluluk demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerme o zaman bundan sonra zaten günah :( Kaç yaşında bu erkek? Evlenmek istiyorum de
135 Yorumla
Soran+1 yılVermicem zaten çok pişmanım hergun ağlıyorum beddua ediyorum nasıl kandım bilmiyorum ya😔
Cevap sahibi+1 yılYaa :( şu an ne diyor peki hala aynı mı? Ayrılmaktan korkuyor mu sizden
Soran+1 yılİşte sen busun falan diyor
Soran+1 yılAnlamıyorum ne dediğini
Cevap sahibi+1 yılNe demek o ya Allah allah ne yaptın ki sen. şu an kavgalısınız yani
Soran+1 yılKavgaliyiz evet bide suçlu ben oldum
Soran+1 yılHerşeyde zaten suçlu ben oluyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl suçlu sen oldun oha neyle suçluyo seni peki?
Soran+1 yılTerbiyen karakterin bozulmuş senin diyor
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya evlenmek ahlaklı bir hareket hatta
Soran+1 yılEvlenmeyi bende istiyorum dedi ama zamana bırakalım diyor
Soran+1 yılBende nereye kadar zaman bitti dedim engelledim
Cevap sahibi+1 yılAa engelledin mi
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm ya inşalah evlenirsiniz engellediğin için sana nasıl ulaşıcak evini falan basar belki dkd
Soran+1 yılGerçekten ulaşacagini mi dusunuyorsun ne kadar iyi kalplisin ya
Cevap sahibi+1 yılYaa 😥 Evet bu konularda 0 tecrübe niye öyle dediniz gelmez mi :(
Cevap sahibi+1 yılYani sizi seviyo mu
Cevap sahibi+1 yılAma arkadaşlarıma falan da ilişkilerine tavsiye veriyorum hakem gibiyim hahahdkkd
Soran+1 yılSevseydi bırakmak istemezdi sahip çıkardı bu durumda olmazdik ne yazikki acı gercekler
Cevap sahibi+1 yıl😓😥😰 Neden şimdi farkına vardın peki? Önceden seni ne tutuyordu he belki evlilik konusunu şimdi konuştuğunuz için mi
Soran+1 yılİlk günden evlilik konuştuk zaten bu yüzden güvenip birlikte oldum sonradan değişti düşünmüyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılYaa :( şu an sana ulaştı mı ne oldu son durum
Soran+1 yılAradı seni bırakırsam adam değilim falan diyor ama hiç inanmıyorum kullanmaya devam edicek güvenmiyorum istemiyorum artık onu
Cevap sahibi+1 yılVayy ama engeli kaldırdın yani dkkd Tamam verme ama bakalım evlenecek misiniz
Cevap sahibi+1 yılBarışma ya bilemedim bende yani evlenme ihitmaliniz var mı yok mu sence
Soran+1 yılKaldırdım ya aniden ya seviyorum napim adım atmıyor hep kandırma derdinde ama bu sefer bitti istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBide yorumlarda okudum çok şaşırdım ilk günden birlikte olmana
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle bir şey oldu
Cevap sahibi+1 yılEvlilik teklifi eder inş hayırlısıysa senin için
Soran+1 yılYa çok arzuladim onu çok istiyordum 6 ay sonra ilk defa buluştuk hemen oldu işte biseyler keşke olmasaydi
Cevap sahibi+1 yılAnladım. İnternetten tanıştınız yani. Şuanda aynı ilde misiniz?
Soran+1 yılAynı mahallede oturuyoruz
Cevap sahibi+1 yılNeee aaa
Cevap sahibi+1 yılHer dakika görebilir seni ayy çok şaşırdım
Soran+1 yılHer dakika mi haftada bir bulusuyorduk sevgiliyken
Adam seninle yatıyor, seks ihtiyacını senle gideriyor, ama evlenmiyor, sorunun cevabı zaten içinde, sen her koşulda verdiğinden, neden evlensin ki, elinin altında sen varsın, ayrılmak istese zaten bitti gitti, sende verdiğinde kalırsın,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhata yapıyorsun çabuk ayrıl inşallah başına da bela olmaz polise git öyle bişey olursa
013 Yorumla
Soran+1 yılBaşıma nasıl bela olabilir ki daha ne yapabilir?
Cevap sahibi+1 yılseni bırakmak istemeyebilir anladın mı senden vazgeçmek istemez seni iyice sahiplenmeye çalışır ama madem adam gibi sahiplenecek niyeti kötü olmasa evlenir nikahı basar kimse laf söz de edemez senin de güvencen olur ama o tarafa yanaşmaya niyeti yok bunun seni bildiğin kullanıyor istiyor ki hem ayranım dökülmesin hem rahatım bozulmasın... senin tercihin sonuçta senin hayatın senin seçimlerin... bunlardan sen sorumlusun unutma pişman olursan fayda etmez...
Soran+1 yılAyrilicam ve diktirip başkasıyla evlenicem buna mevburum artık çok kırıldım.
Cevap sahibi+1 yıldiktirmekle uğraşacak mısın cidden
Soran+1 yılUgrasicam.
Cevap sahibi+1 yılanlamazlar diyosunnn iyi de bu mağara döneminde kalmadı mı rapor isteyecek halleri yok heralde kendini bilen biriysen zaten şüphelenmezler ki öyle değil mi? illa kanama olmak zorunda değil... bir de çoktan dedikodun çıkmıştır merak etme sağır sultan duymuştur... inşallah bir an önce toparlanırsın kardeşim
Soran+1 yılKimsenin duyduğu yok bakireligimi verdiğim eski sevgilim evlendi dedikodumu yapacak hali yok. 2. Sevgilimde kesinlikle öyle biri değil beni gözünden kıskanıyor
Cevap sahibi+1 yılevine adam aldığın belli olmaz mı sanıyorsun yarın öbür gün bu hurmalar tırmalar seni yeni kocan olay çıkartır bi daha rezil olursun keşke böyle yapmasaydın ah şu a*gınlık yok mu insanlar tutamıyorlar kendilerini nefsinin kölesi olmuş gitmişler söz bile geçiremiyorlar kendilerine
Soran+1 yılEvine derken? Ben aile evinde yaşıyorum? kimseyi eve almadım
Cevap sahibi+1 yılkızım bi git güldürme kendini bana... seni gözünden kıskanan adam seni şey yapıyor işte anladın mı?
Cevap sahibi+1 yılseni korusa seninle evlenir işte senin gibiler varken sapıkların azalması iyi oluyor bu devirde hem de bedavaya getiriyorlar bi ihtimal sapıklar azalmış oluyor ihtiyaç gideriyorlar işlerine bakıyorlar hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılsen gittin yani hep onu eve almadın yani hımm
Soran+1 yılAyrılıyorum zaten bu durumdan bende memnun değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öyle her baba yiğidin harcı değil ekonomi malum
01 Yorumla
Soran+1 yılEkonomide var gerçekten sorun
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik düşünüyorsan ayrıl bekleme öyle tipler evlenmek için daha iyisini bulunca hemen evleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLütfen sakin ol sabırlı ol olursa olur zaten olmazsa olmaz bi bekle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanıyordur büyük ihtimal ayrıl yoksa o zaten ayrılacak senden
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat