- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmak değil. film sadece yani filmler gerçek değillerdir o an çekilen profesyonel oyuncular tarafından sadece sinematik sanattır. tabi ki ben bu tarz filmleri izlemem zaman kaybı çünkü ama aldatmak demek değildir. aldatmak kişiyi fiziksel veya zihinsel açıdan başkasını severek ya da fiziksel temasa geçerek yapılan bir şeydir bu yüzden de sırf film ya da video izlendiği için aldattı denmesi çok saçmadır benim için. ben eşim varken böyle şeyler de izlerim veya izlemem yani zevkime göre değişir bu durum. bu yüzden de aldatmak değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYetişkin filmi izlemek aldatmak olarak kabul edilmez. Aldatma, genellikle bir partnerin başka bir kişiyle duygusal veya fiziksel olarak romantik veya cinsel bir ilişki yaşaması olarak tanımlanır. Ancak, ilişki içinde partnerlerin karşılıklı olarak belirlediği sınırlar ve beklentiler farklı olabilir. Bu nedenle, partnerler arasında açık bir iletişim olması ve karşılıklı rızaya dayalı bir ilişki kurulması önemlidir. Eğer partnerlerden biri yetişkin filmi izlemek konusunda rahatsızlık duyuyorsa, bu durumda partnerleri arasında bir tartışma veya anlaşma gerekebilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. ALDATMAKTIR.
lişkisi olan birinin başka birine bakmaması gerekir. Gerçek sadakat budur.
Hayatında biri varken p. rno veya benzeri çıplaklığın olduğu şeyler izlemek sadakatsizliktir. Başka bir karşı cinsi arzulayabildiğini gösterir böyle insanın sevgisine sadakatine inanmam
Çünkü hayatında biri varken başka bir karşı cinse asla yan gözle bakılmamalıdır00 Yorumla
+1 yılP*rmo izlemek çok normal bir şey. İnsan doruk noktasına çıktıysa, içindeki şehvet duygusunu normal seviyeye indirmek istiyorsa bunun sonucuna aldatma diyemeyiz. Sonuçta patlayacak noktaya gelmiştir, duygularını yatıştırması gerekir. Ancak aşırı izlemeden kaçınılmasında da fayda var
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel istek duygu değildir ama hisler isteği etkiler işte orası ayrı. Kalanına katılıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle aldatmaya girmez hatta yanından bile geçmez, şimdi burada p*rno izlemeyi aldatma katogorisine koyan herkese özellikle erkeklere soruyorum!!! hiç ihanet etmediniz değilmi? evet etmediniz! bende noel babayım sakalıma anlatın
büyük oğlumun doğumuna kadar geçen zaman çok sıkıntılıydı ve o zamanki eşim ile doğuma kadar beraber olamayacaktık bende p*rno izleyerek kendimi tatmin ettim, ama sonrasında psikologumdan tedavi aldım zira bağımlı olmuştum
saygılar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl aldatmak değil? o zaman sanal seks fotoğraf atmakta aldatmak sayılmasın duygusal bir şey yok sonuçta tatmin değil mi amaç? Bırakın bu işleri kendinizi kandırmayın ben başka kadının çıplak bedeniyle tatmin olacağım sonra aldatma değil bu diye ortalıkta mı gezeceğim?
14 Yorumla
Soran+1 yılKendine ve partnerine özel fotoğrafları başkalarıyla paylaşıp partnerinden başka kişilerle seksüel şeyler konuşmayı, bir etkin dahi olmayan ekrandaki tanımadığın insanların birbirine yaptıklarını izlemekle bir mi tuttun az önce? Tebrik ederim.
- +1 yıl
hjfdjgfjd
- +1 yıl
Ne farki var ikisinde de baskasinin sana cinsel arzu uyandirmasiyla tatmin oluyorsun sirf karsindakine mesaj atmabiliyor olmak mi sorun oluyor? Yoldan gecen kadina bakmakta karsindakine hicbir sekilde etki etmiyor bunu da mi doğru karsilayacagiz nasil bir dusunce bu
Soran+1 yılBakir kişi Işın ile Doğrunun farkını öğreniyor. Tek yönlülükle iki yönlülüğün farkını anlamayana ne açıklanır ki..
+1 yılFarklı bir sonuç beklemenin sebebi senin bunu aldatma olarak düşünüyor olman 🤣
Bana göre elbette ki sayılmaz hatta ve hatta ben evlenecek kadınımı arıyorum şu an ve onun da böyle şeylere karşı ters bakmamasını ve evimizde bizbizeyken açıp izlemeyi seks yaparken izleyerek yapmayı vesaire istiyorum 😁🤣🤣😈04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış varsayım.
- +1 yıl
Nasıl yani ne anlamda?
Soran+1 yılBen aldatma olarak görmüyorum ama daha çok kişinin öyle göreceğini düşünmüştüm.
- +1 yıl
Demek ki yanlış düşünmüştüm 🤣 diyeceğim ama ben de hep senin gibi düşünüyorum (çaktırma aramızda kalsın 😁 )
+1 yılAslında bal gibi aldatma, hepimiz de biliyoruz. İzlediğimiz filmdeki kadının memesine/erkeğin penisine bakıyoruz.
Biz erkekler o kadının içinde olsaydım, kızlar o erkek içimde olsaydı diye düşünerek harekete geçiyor. Tertemiz aldatma fakat hemen herkes izlediği için p*ornoyu, kimse öyle görmek istemiyor.
10 YorumlaHayır yetişkin içeriklerin aldatmayla bir ilgisi yoktur. Fakat izledikten sonra düşüncelerin başkasına kayıyor, ya ben aslında mutlu değilmişim diyorsan bu kendini aldatmaktır. Canım mutlu değilsen kaç kurtul. Dünyada iyi sevişebilen tek insan o değil. Saygılar xnodnspsmd
11 Yorumla- +1 yıl
Başkasını arzulamak aldatmak oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılşöyle öğrenmek amaçlı izliyorsan veya eşinle hiç yapamayacak kadar arada mesafe varsa aldatmak sayılmaz ama yanında olmasına rağmen onu istemeyip zevk almak için izlersen bence bir tık aldatmak olur tabiki ilişki bitirecek kadar değil ama bir tik kırılma üzülme olur bence
00 Yorumla Aldatılmış sayılmazsın; tabi eskiden edep vardı, "bakılmazdı".
*O eski insanların ellerinden saygıyla öpüyorum, kaldıysa tabi.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKoyduğun fotoda ki görsel +18 bir filme ait değil ve oynayan oyuncular da +18 filmlerde oynayan kişiler değil. Onların izinleri ve onaylari olmadan 3. Kişilere ait paylasimlarin bilişim suçu teşkil edebileceğini inşaallah biliyorsundur. Cok basit gibi gözüken bir foto bile çok ciddi tazminatlarla karşı karşıya koyabilir. Ben olsam paylaşım yaparken 1000 kez düşünüp 1 kez bile yapmazdin
011 Yorumla
Soran+1 yılKime ne anlatıyorsun? 'Değil' madem neden bahsediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılNe sacma bir cvp yaaa
Soran+1 yılSaçma yoruma saçma cevap.
Cevap sahibi+1 yılSaçma cvp değil anlamsiz 3 5 kelime o kadar seninki
Soran+1 yılSeninki de
Cevap sahibi+1 yılYa okuma özürlüsun ya da işine geldiği gibi anlayip sikisinca kafani kuma gomerek kurtuldugunu sananlardansin
Soran+1 yılYav he he
Soran+1 yılFotoğrafıma alakasız saçma sapan bir yorum yazan sensin boş yapmasan mı artık?
Cevap sahibi+1 yılSaçmalıkları bitip yeni sacmalik bulamayanlarin en güzel kacma yöntemi. Şimdi yuruuuuuuuu
Cevap sahibi+1 yılBu seviyede daha fazla kalamayacim herşeyin bir sınırı. Yeter böyle birine bu kadar zaman kaybı...
Soran+1 yılWtf
Aşk filmleri dizileri de seyretmeyin orada off ne güzel seviyor mu diyorsun, seyrederken tahrik olmak doğanın gereği üreme içgüdüsü ile tatmin olmak istiyorsun seyretme mastürbasyon yapma ne yapalım yastıklara mı sürtünsün millet kedi gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılRomantizmle seksüalite aynı kulvarda değil.
sadece izlemek aldatmak sayılmaz ama izleyip etkilenir ve o anı yaşamak isteyip kendini orada hayal edersen aldatmak sayılır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir bu bence ama insanın partneri varken başkasını arzulaması başkasını izleyip kendisini tatmin etmesi ilişki de bir eksiklik var demektir bu bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlayabilirim belki. Yani uzak ilişki, yoğun iş temposu veya yeni çocuğu olma gibi şeyler yüzünden insan ona sarılabilir ama hali vakti yerinde olan sağlıklı bireylerin p*rno izleme gereksinimi duyması pek normal olmazdı.
+1 yılDeğil ama yetişkin fimi izleyen kişi tatmin olamıyordur bağımlı değilse ve bu ilişkide sorun bence
32 Yorumla- +1 yıl
İlişki yaşamıyorsa
- +1 yıl
Tamam o filmi izleyerek kendini tatmin ediyor bu da bir aldatma
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılEkrandaki karaktere hayranlık duyup hayaline almak ya da rüyanda onunla kendini görmek istemek sayılır. Yoo konuya bakmak sayılmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı. Izlediğin kişiyi partnerinin olması gerektiği yere koymak yanlış.
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ya bide partneriyle yaparken onu hayal edecek kadar olanlar var ne kadar acı ve hemde ekranlar zehirli
+1 yılSayılmaz birlikte izleyebilirsiniz hatta daha güzel olur🫠birlikte dönersiniz uygun bulduğunuz pozisyonları
01 Yorumla- +1 yıl
Ha izlerken ay adama bak be öfff falan diyorsan eşin veya sevgilin değilde o adam aklında yer ediniyorsa işte o zaman sıkıntı var demektir
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFilim izlemek mastürbasyon yapmak aldatmaya girmez karşı cinsle fili eylem ilişkiye girmediğin sürece
01 Yorumla- +1 yıl
Filim izlemek aldatma değildir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye elin skini izliyim ki alsın eline kocişim oynasin dursun onu izliyim 😆
50 Yorumla
+1 yılSayılıyor çünkü başka birini çıplak görüyor ve arzuluyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu film eğlence amaçlıdır. aldatmakla ne alakası var.
ABARTMAYIN KONUYU00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yooo bence değil.. reel olan bir şey yok sonuçta...
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de sayılmaz neden ki bu arada profil fotonuz çok dikkatimi çekti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Öğrenme amaçlı seyrederler zaten aldatma sayılmaz
00 YorumlaKonulu film seyretmek, ilişki içindeyken asla aldatmaya girmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma sayılmaz ama birlikte izlemek daha keyifli olur demeyi de ihmal etmeyeceğim...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence değildir neticede kimseyle yapılmıyor hayal sadece
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani sayılmaz gibi ama ihtiyaç duyulur mu hayatında biri var iken, onu da bilemedim.
06 Yorumla
Soran+1 yılUzak ilişki
Arka planda: 🎻🎻 🎶🎶 Gülümcan*- +1 yıl
o zaman sexting yapın.
nude laşın falan.
p. rno izlediğinde de aynı durumu yaşayacaksın dediğimi yaptığında da...
Soran+1 yılSexting de bize gelmiyor gral ya
O p*rno izliyor da bana gerekmiyor- +1 yıl
hacı müdür o zaman siz free free takılın
kolay gele ;)
Soran+1 yılFesat bea free değil bizimki de neys çok da fifi
- +1 yıl
tamam uzaktasınız işte.
takılın bildiğiniz gibi.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. cinsellik yaşama imkanın varken izlemeyip p*rno izlemek aldatma olmaz ama normal bir durumda değildir
00 YorumlaAldatmanın A sı bile sayılmaz
41 Yorumla- +1 yıl
Başka birinin bedenini arzulamak aldatma olmuyor mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadının yoktur diye umuyorum var mı, görseldekinin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden öyle olsunki.. Aldatmaktan iyi değil midir
12 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklı yorumu gizli yazmak... 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe bilim utanıyoom sanki
+1 yılRahatlamak içini izlenebilir bence
21 Yorumla- +1 yıl
Başkası ile niye rahatlıyorsun?
+1 yılEsinden gizliyse evet
10 YorumlaBaska erkekleri kadinlaru arzulayıp bosaliyo bence aldatmak
10 YorumlaHayır sayılmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Aldatmayla uzaktan yakından alakası yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye neden aldatma olsun
10 Yorumla
+1 yılİzlemeyen kaldı mi
10 Yorumla
+1 yılbirlikte izliyorsan sorun olmaz eşinle
10 Yorumla
+1 yılSayılmaz bence
10 Yorumla
+1 yılNe alaka, partnerimle sevişirken beraber izliyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatmakşa ne aşakası var, zevkle izlenmeli, filmdfkiyle yatmıyorsun sonuçta, msksat zevke gelmek, hepimiz izliyor boşalıyoruz, gerekli
+1 yılhayır su an ziliyorum
00 Yorumla
+1 yıliPhone’da Vpn’siz nerden izliyorsunuz ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır ama bu film güzel izleyin
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var anlamadım
00 Yorumla
+1 yılBence sayılmaz.
00 Yorumla
+1 yılhayır elbette
30 Yorumla
+1 yılHayır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. killiyen aldatmaktır
10 YorumlaAldatmak olmaz bence
#Hükümdar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tabiki hayır oda bi ihtiyaç neticede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok daha neler😀😀😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliysen aldatmak degilsen değil...
02 Yorumla- +1 yıl
Sacmalama
Cevap sahibi+1 yıl@Sevemedimkaragözlüm8 cinsel ihtiyacini nasil gidericek?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatmak değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmk degil tabi 😈
00 Yorumla
+1 yılBen izlersem sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılFilmin adı ne
010 Yorumla
Soran+1 yılHangi filmin?
- +1 yıl
Yetişkin
Soran+1 yılFark etmez genel bir soru
- +1 yıl
Başka test yapmadın sana mesaj da atamıyorum şu an
Soran+1 yılBulursam yeni test atarım 👍🏻
- +1 yıl
Peki en son hangi filmi izledim
Soran+1 yılOldu baya hatırlamam
- +1 yıl
Birbirimizi izleyelim
Soran+1 yılNope
- +1 yıl
Soru sorulduktan sonra gizlenebikiyor mu artık
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSayılmaz tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey ya Ne aldatması
00 Yorumla
+1 yılHayır değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHayir degil
01 Yorumla- +1 yıl
Başkasını arzuluyorsun aldatmak bu
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne