Yetişkin filmleri yapımcıları her şeyi hazırlıyor, en güzel kadını buluyor, parayı basıyor ve film çekiyor. Filmde de kendisi oynamıyor. Çekim boyunca izliyor. Bütün işi biz yapıyoruz keyfini erkek oyuncu çıkarıyor diye düşünüp hayıflanıyorlar mıdır :D
Yetişkin film yapımcılarının zoruna gidiyor mudur?
hiç keyif işi olduğunu sanmıyorum bir ara baya baya kamera arkası videolarını izlemiştim. kadın olsun erkek olsun çoğu kişi rol yapıyor bu çok belli. ayrıca bu çok film çeviren meşhur oyuncular kendi şirketlerini kurmuşlar. rocco şifredi bunlardan biri mesela. italya da bir üniversitede p. rno enstitüsü kurmuş orada eğitim gören okuyan kızları falan oyuncu yapıyor diye adam çok filmde oynamış şimdi kamera arkasında :) avrupa da bu iş normal film çekmek gibi bir sektör.
Bu alanda bir bilimsel çalışma yayınlanmıştı. O sektörün kadın oyuncularına o sırada seksten aldıkları keyfi puanlamaları istenmiş. %95 gibi çok yüksek bir memnuniyet oranı çıkmıştı. Yani keyif kısmında çok da haklı olmayabilirsin.
olabilir tabi ki. ayda bilmem kaç film çeviren birinin ne kadar zevk aldığı hakkında olumsuz öngörüm var. mesela her gün kuru fasulye yesen 1 hafta sonra bıkarsın. ben de ilik gibi bir kadın görünce o filmlerde adam nasıl dayanıyor ben olsam ayak üstü boşalırdım diyorum ama azdırıcı ve geciktirici ilaçlar sağolsun hallediyorlar bir şekilde. yani zevk alma işi görecelidir tabi ki doğru.
Bunun insanların kendini avutması için uydurulduğunu düşünüyorum. O performanslar çok da uçuk değil. En uzun film kaç dk sürüyor? Yarım saati geçen film görmedim. Normal hayatta bunu geçiyoruz. Öyle ilaca falan ihtiyaç yok. E oradaki erkekler de seçme zaten. Bir zahmet bizden bir fazlası olsunlar.
olur mu iki saate yakın süren film var. kadın ya gang bang tarzı 10 civarı erkekle yapıyor ya da ben bir tane izlemiştim. bir araçla gece kulübüne gidip bir kız düşürüyorlar o kızla arabada 3-4 kişi peş peşe birlikte oluyor sonra başka bir yere gidiyorlar orada 1-2 kişi daha katılıyor sonra yoldan tanımadıkları birini alıyorlar vs... 2 saat boyunca kız 10-15 kişi ile birlikte oluyor.