Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neden itici olsun ki bakire olmak kötü bir şey değil sakın öyle düşünmeyelim.. İticilik bakımsızlık ve kültürsüzlük ile oluşur.. Tabi kız bakire ona bir şey yapamam diye yanaşmamak başka bir konu.. Çünkü bazen zarar vermeyecek şekilde sevişme başlıyor ama dayanma gücü kayboluyor ve kızlık gidiyor.
06 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canım niye itici olsun, eğer ki evlenmeden cinsellik yaşamam düşüncesi varsa itici olur tabii fakat bu da karakteristik bir şey yoksa senin tecrübesiz olman değil mesela
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
itici olmamakla berber çekici de değil. tam bu noktada zaten tavır devreye giriyor, hal ve hareketler çekici olup olmadığını belirliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç sevismemis olması değil sadece sevişmeye ve fikirlere kapalı olması itici
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. itici değil ama acemidir ve bu tür kızlar erkeği yorar...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yapılmadıysa zaten böyle olmalı. Namus iticilik olduysa batsın bu dünya.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ya siz dalgami geciyorsunuz yoksa harbidenmi beyinsizsiniz?
00 Yorumlayooo ne alaka en değerli insan şeklinde bişey en özelini evleenceği adama saklamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır itici değil hatta çok cekici benim icin. Cunku birbirimizi sevdikten sonra ikimizde birbirimizin ilki olacagi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMal mısın sen? Asıl herkes bakire kız ister. Evlenene kadar korursan emin ol asla pişman olmayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliticimi bence çok çekici çok hatta bir çok şeyde karşılık veremeselerde karşılıksız bile yapalacaklar için inanılmazlar
00 Yorumla
+1 yılHayatımda gördüğüm en saçma sorulardan. Tam tersi çekicidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bakire olması daha iyi temiz kız (ruhen ve fiziksel bakire ise tabi)
019 Yorumla- +1 yıl
bir kızın temizliği bacak arasından mı geçiyor hey allahım yarabbimm gelişin gelişin şu cahilliği aşın bi diyeceğim de asla bi şey değişmeyecek
Cevap sahibi+1 yılNamus %50 60 bacak arasında o rsp olsun oh mis namuslu dimi namus bacak arasında değil eminim bakire değilsin
- +1 yıl
namus mu or*spu mu şaka mısın kardeş
- +1 yıl
çok emin olma bence
Cevap sahibi+1 yılEvet ya sana göre bakir olmak namussuzluk ama herkese vermek evlenmeden önce namuslu dimi evet haklısın
- +1 yıl
bakir olmak namussuzluk değil bakir olmamak da bakire olmak da olmamak da bunlar namussuzluk değil namus kavramını çok yanlış anlamışsın her şey o zardan ibaret değil ki zaten o zarda onun için yaratılmadı da neyse sana biraz mantığını ortaya koy düşün diyeceğim ama fazla zorlamak istemiyorum seni
Cevap sahibi+1 yılAhahahahahah kevahişe seni tabiki gelen geçenle namusumu vermişsin normal jsjsj
- +1 yıl
bakireyim ve hayatımda hiç sevgilim de olmadı sen ve senin kafa yapın ACIYORUM bu konuşma şekli bu küfür bu jargon alt sınıf işçi halleri varoş varoş ıyy midem bulandı sdfghj küçük bir böcek gibi görüyorlardır seni dimi ayy yazık neyse bana o ettiğin küfürlerin hepsini anana emanet ediyorum şimdi seni engelliyorum yani cevap yazsan da görmeyeceğim baaaayyy alt sınıf cahilll ıyy
Cevap sahibi+1 yılBelli seni gidi namussuz
Cevap sahibi+1 yılBakire olsan ne olur ruhun orpu olduktan sonra
- +1 yıl
senin ruh da adam değil o nolcak sdfghjk senin ruh da dış da ŞERRREEFFSİZ hadi yalllaahhhh ERKEK bacım ŞEEERREEFFSİİİZ
- +1 yıl
engelliyom görmicem yorumunu baaayyy sdfghjklsdfghjkl
- +1 yıl
küçük böcek seni hamam böceği ciaaoo
Cevap sahibi+1 yılAhaha ne oldu söylediklerim zoruna mi gitti orspu kılıklı
- +1 yıl
neden gitsin sen kimsin ki nesin mesela vasfın ne sen benim tırnağım etmezsin senin gibiler anca benim yanııımda çalışır gülüyorum bu kafaya sdfghjk
- +1 yıl
cahil dfghjk ilkokul terk olunca böyle oluyor herhalde ıyy
Cevap sahibi+1 yılSenden bilgili olduğum kesin anaokul terk
- +1 yıl
@kırgınlıkgöklerde yaratilmadi diyorsun da yaratıcı evlilik dışı ilişki hakkında ne diyor peki? kirlenmek diyor namussuzluk diyor çelişkili olmuyor mu söylediğin
- +1 yıl
@conquer aynen knk yaratıcı öyle diyor tamam haklısınız siiiz uğraşamayacağım bu seviyeyle sonuna kadarrr haklısınız iyi geceleer hayatta başarılar allah yardım etsiiinnn
Aksine çekicidir o el değmemiş şeftaliyi soyup yemek perfect bir his
00 YorumlaBu tarz kızlarla sevismeyi onlara iral yapmayi cok seviyorum
00 YorumlaAksine daha iyidir ürkek toy güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİtici değildir
00 Yorumla Yok değildir, DHA iyidir güzel yonetilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeye kapalı biriyse evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır benim için çok iyidir çünkü bende bakirim
00 Yorumla
+1 yılEğer cinsellik konuşurken çekinmiyorsa değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki. hayir tecrubesizlik iyidir 👍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Niye itici olsun, olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bakire olması çok daha güzel ve özel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bakireyim bazen bende böyle düşünüyorum
34 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
Cevap sahibi+1 yılNebilim erkekler guzel olsak bakire oldugumuz icin takmıyor
- +1 yıl
Sirf bakire olduğun için terk edilmedin ya
Cevap sahibi+1 yılTerkedildim dedimmi
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Hayır aslında gerçekten çeker benj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılİsteksiz oldugunu belli ettigi an iticidir
00 Yorumla Değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil
00 Yorumla
+1 yılNeden itici olsun ?
00 YorumlaErkekler için hazine
00 YorumlaHayır değildir
00 Yorumla
+1 yılBen tercih etmem
00 Yorumla
+1 yılEvettt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ama korkuyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir.
00 Yorumla
+1 yılDeğildir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne