Galiba yine burada bi kızcağzın başından geçen bi olay okumuştum oda çocuğu yükseltip yükseltip ellettirmemiş çocukta bunun ağzıyla burnunun yerini değiştirmiş
Yaa ben de ilgi severim ve yukselmesinden yerine hore hosnut olabilirim ama toplum icinde de cok fazla yapilmamali bence. Ya da minik yukseltmeler olmali, cilve gibi. Ama dolu dolu azdirmak saglikli degil
Bilemem orasını, yalvarırım inmiyor yardım et diye çok mesaj aldıgım icin en büyük korkunuzun boşalamamak olduguna ikna oldum ben WSXHXMDNDD @MertAltunkynk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben önce konuşmalarımla etkilerim ona sözlerimi hissettiririm bakışlarla desteklerim vurgu ve toplamalarla zihnimdekileri adeta kulaklarında yaşatırım
Sarılmak koklaşmakla dans. Da neden cinsellikle bağlama çekmeye çalışmıyorsun umarım
Bide pis pis bakıp yalanabilirsen dukak ısırma falan alt ama
Galiba yine burada bi kızcağzın başından geçen bi olay okumuştum oda çocuğu yükseltip yükseltip ellettirmemiş çocukta bunun ağzıyla burnunun yerini değiştirmiş
Çok kötü bi durum o.
Şiddet mi 🤮
@bukimyha adını siz koyun
Ne kadar şerefsiz dolu ortalık ya sacma sapan ilişkilerle dolu ortalık
@bukimyha kimse normal değil
Yaşanmayacaksa neden yükselteceksin ki? Penisi kalksın da insanlara rezil olsun diye mi?
Sanırım bazı kadınlar bir erkeğin kendilerine yükselmesini ve sürekli o yükseklik halinde kendileriyle ilgilenilmesinin seviyorla r
Yaa ben de ilgi severim ve yukselmesinden yerine hore hosnut olabilirim ama toplum icinde de cok fazla yapilmamali bence. Ya da minik yukseltmeler olmali, cilve gibi. Ama dolu dolu azdirmak saglikli degil
Hmm anlıyorum tabiki farklı farklı bakış açılarını değerlendirmek gerek bu noktada
Kalktığı gibi geri iner bise olmaz
Bilemem orasını, yalvarırım inmiyor yardım et diye çok mesaj aldıgım icin en büyük korkunuzun boşalamamak olduguna ikna oldum ben WSXHXMDNDD @MertAltunkynk
Şu an inmiyor zaten 😵💫
Boynuna sıcak nefesimi verirdim ve kokumu içine çekmesi için boynumu kız arkadaşımın burnuna yaklaştırırdım
Sıradan bir muhabbeti cinsel muhabbete çevirerek tahrik edebilirsin ima ederek
bir seksi fotoya baka r tabi seksi biriysen kilolu dombiksen bakmaz
araç otomatikse gaza yüklendinmi vites kendisi yükselir sen merak etme
Neden boşuna yukseltiyon
bulusma oldumu pekı?
Kulağına fısıldayarak
Acayip sexting yaparım 5 dk sürmez
Firikik ver
kulağına fısıldarım
Ne gibi şeyler
on sevisme oral
Bakişarak