Cinsel Yaşam Sevgilinizi dokunmadan da sevebilir misiniz (dokunma sevişme dokunması değil, sevme dokunması)? kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Dokunulmaktan, öpülmekten, el ele tutuşmaktan hoşlanmadığını söyleyen bir sevgiliniz olsa sevmeye devam edebilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Soruyu Aşk ilişkisinde sordum cinsel yaşamda çıktı. Nasıl düzelir bilmiyorum 🤦♀️ Sevgilinizi dokunmadan da sevebilir misiniz (dokunma sevişme dokunması değil, sevme dokunması)? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Öhh yani elinide tutayim bir zahmet 0 0 Yorumla
istanBULLy34-3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim için mümkün değil öpmediğim sevismediğim biri en fazla arkadaş olabilir bence 0 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bacaklarına vurmama ve sırtına jilet atmama izin verirse sikıntı olmaz 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabi severim ama o sevgilim degil arkadaşımdır. Arkadaslar da sevilir yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayırr mıncıklamadan duramam😅vurarak severim anca öyle tadı çıkar 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşk bir kadının saçına dokunmak elini tutmak değil kalbine dokuna bilmektedir 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. devam edemem. bayar bi yerden sonra. 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öhh yani elinide tutayim bir zahmet
Benim için mümkün değil öpmediğim sevismediğim biri en fazla arkadaş olabilir bence
Bacaklarına vurmama ve sırtına jilet atmama izin verirse sikıntı olmaz
Tabi severim ama o sevgilim degil arkadaşımdır. Arkadaslar da sevilir yani
Hayırr mıncıklamadan duramam😅vurarak severim anca öyle tadı çıkar
belli bir zaman sonra insanın canini acıtıyor nur durum.
Aşk bir kadının saçına dokunmak elini tutmak değil kalbine dokuna bilmektedir
Sevgisinden şüphe ettirebilir.
popona tekmeyi vururum
devam edemem. bayar bi yerden sonra.
1 kere uzun bir süre yaptım
Çok sevdimde dokunmayıncada gittiler
Skmdn sevemm
sevmezler
Evet