24 yaşında bakireyim ama artık dayanamıyorum kimle tanıştıysam tam buluşmaya yakın canımı sıkıyor güvenim kaçıyor millet nasıl f*ck buluyor 🥺
165..52 kilom 🥺
165..52 kilom 🥺
Bende Masörüm Özel Mesajlar Yapabiliyorum Ama ilişki için Para Almıyorum Ve Aynı Sehirdeysek Benim Evde Çok Görüştüklerim Oldu Tabiki Masajdan Sonra isteğe Göre birlikte Oluyorum..
Bakireler Nasıl istersen Öyle
Bakire değilse Eğer Soft Başlayıp Seriyi Yakalayınca Hard Seks Yapıyorum.
Birçok sebebi olabilir. Boş boş cinsellik muhabbeti yapmak isteyip gerçeğine cesaret edemeyen özgüvensiz tayfadandır.
Onlar da sana güvenememiş olabilir.
Fb olayında güven vermek ve kazanmak zordur. Biz erkekler içinde geçerli bu. Duyguları karıştırmayacak, salça olmayacak, zevkine bakacak, seks harici görüşme için darlamayacak, özelini merak etmeyecek, mıç mıç olmayacak birini bulmak.
f*ck olacaksan yataktaki performansına odaklamalısın. Gerisi seni nokta umursamamalı. Sokakta dahi görseniz birbirinizi 2 yabancı gibi olmalısınız. Sadece mesajlaşıp uygunsanız sevişmelisiniz. Hepsi bu. Yok sevgili istiyorum diyorsan o ayrı
Cevap
55Cevap
Aynı fikirdeyiz güzellik f*ck bulma konusunda bi ara bulmuştum sırf bu yüzden böyle bir aracı site kurmayı bile planladım biliyormusun güvene dayalı düzenli temiz bir şey bulunup yapilmali
Aşko bu güvensizlikle mezara kadar bakire kalırsın yami biraz sende güvenmek iste f*ck bulunmuyor genel de sevgiliyken beraber anlaşamıyorsun ama cinsel uyum oluyor f*ck kalıyosun
Önce bedensel hazların değil zihinsel bir frekans yakalamanın peşinde olursan o zaman daha rahat bulursun doğru insanı
Niye bu kadar zor mu? Burdan yazan bir sürü vardır 😉
40 yaş üstü moruk hepsi
Sanki bir tek onlar yapabiliyor ne saçma bir düşünce bu. Zamanla alışır o zevki alırız buruşmuş penis yalamaktansa kalsın o zevk
Zaten güven en önemlisi. Tabi onlara damızlık olduklarını da söylemen gerekiyor, arada aşık olacaklar çıkacaktır
yani fiziğin iyi ama nasıl buluyor bilmiyorum.. sanırım bu tür sitelerden buluyorlar...
Hiç zor değil gayet rahat bulabilirsin istersen çok uzaklarda arama yeter ki.
Senin sorunlarin var. O yuzden kibarca sogutuyorlardir kendilerinden. Bu yasa kadar bakire kalman da ayni sebepten... Az bisey olurun olsa bu yasa kalmadan kevgire cevirirlerdi zaten seni
Aga çoğu bakir olabiliyor benim gibi muhabbet sarıyordur ama reel yapmak istemiyorlardır salla
Şanslısın aslında, bulup vazgeçme lüksün var. Ya ben, cinsel konuyu konuşacak birisini bulmak bile zor. Geçen bir dişi sineğin vızıltısı seksi geldi kulak verince sustu.
kendinden genç eğlenceli birisini bul o zaman başaracaksın. d
Sanaldan biraz değişik tipler gelmiş duygusallıkla beraber bir şeyler olsun istiyorsun aslında düzgün insanlarda var onlarada denk gelirsin bence hangi şehirdesin
Twitter dan buluyorlar benimki gibi zevkine parada almıyorlar 😉
Duygusal yapın var veya hayatının aşkını bulmak istiyor olabilirsin
Millet güvenilir bulmuyor, bulduğunu gözü tutarsa gözünü karartıp yaşayacağını yaşıyor sadece.
Üzüldüm senin adına duygusal bir yapın var belli ki duygusal olmak çok zor kendimden biliyorum
Evet
Sen bilirsin ısrar etmeye gerek yok
Bir gileniyorsun bir çıkıyorsun sen önce cesaretlenmeyi öğren saklandığın kimse ona yaz
bu konuda sana tam yardım edecek kişiler olgun erkekler, aynı yaştakiler demek ki hala ergenlikten kurtulamamış zavallılar
Tam tersi konuştuklarım olgunlardı artık asla olgun istemem yalancılar
demek ki seni anlamak istemediler şimdi neler kaçırdıklarını anlamışlardır ama iş işten geçti yazık oldu, doğru zaman doğru insan
bedeninden önce ruhuna dokunmayı denemelerini isterdim
Bakacaz artık
kolay gelsin sana o zaman
Tabularin hep olmaya devam edecek mi
Yuksek olmasin her zaman
Balik etlimisin
Evet
Sinirlarini asabilirmisin peki
?
Asicakmisin sinirlarini
Tipin nasıl?
Fotoda gordugun gibi pilates hocasiyim
Dogru kisiyi bul bence
vay gayet ıyısın :) bende kımseyle olmadım sırf guvenemedıgımden senı cok ıyı anlarım ve suphecı bır yapınmı var? :)
sen önce hangi şehirde yaşadığını vs söyleyeceksin ki bulabilesin.
Neden zor olmasın manavdan ermiş çilek almıyorsun ki güvenmen lazım elbette zor olacak
Güvenilir birini ben de bulamıyorum. İnsanlar ya çıkar peşinde ya da yalan dolan peşinde nedense.
Reel gerekli bence de. Sanal sohbetler anlamsız.
Evet
Sanırım bu sıkıntı sadece size has değil. Ben de sizin gibi aynı sıkıntıyı çekenlerdenim. Kimse tanışma sürecine katlanmak istemiyor gibi geliyor. Tanımadan nasıl olacaksa, çok anlamıyorum. Acaba bende mi bir yanlış var?
Var demek
Sanırım. Güven konusunun önemini görmezden gelemiyorum.
En doğrusu
Yalnızlığı desteklemek dışında bir faydası olmuyor :)
Tanımak lazım bence, tabi güven ve uyum olur mu bilemem.
Ahahahaha hemen foto istiyorlar kısmına yarıldım yanlız insan neyi sevip neyi sevmediğini aynı kafa da olup olmadığına bakar zaten reel yaşanacak ne fotosu istiyo acaba 😂😂😂
İstersen Bulursun
Cok secıcısın o yuzden olabilir
Dogru kısıyı ve dogru zmanı bul
Bulamadıgın zamanlarda kendınle idare et bnce
Nerede yasıyorsun
Zor bulursun
bakirelik seni korkutuyor olmasın :d
Ne aradığına bağlı çocuk çocuktan uzak durman lazım
grup mu yapacaksın napacaksın guvenılırı yenı bı hat al tanıs bırısıyle bak ısıne
merhaba , kaç yaşındasınız hangi şehirdesiniz
Mal mısın yaş soruyorsun detayda ne yazıyor andaval
kusura bakmayın görmemişim hangi şehir
Aynı sorun erkekler için de geçerli
Rahat olacaksınız güvenecesiniz
Bulmak zor değil aslında
Evlilik olmadan seks mı olacak
Tr'de bunu bulamayan kız yok. İtibar etmeyiniz :)
Onu ben de anlamıyorum
Hak veriyorum sana canınıda sıkarlar
Sen nerde oturuyosunki
yakın olduğun biri olsun
Yani bulunuyor ya, ne bilim
Güven meselesi zor bir durum
Makul olan ayni sehirde olmamasi. Ve neyse
Reel de isin daha kolay bir biletine bakar gelmek istemen kafidir
Herkese oyle deme biz evimizde oturuyor :)
mala vurdurmak istiyorsun yani sende..
Gerçekten öyle güvenilir kimse kalmamış senin gibi bende çok aradım öyle
Bilmem bağlanma sorunu var herkeste
Uha ne ka çok yorum gelmiş aday çok seç beğen al ben kaçar
Güveniliri boş ver partner bulmak zor asıl
İnsanlar güvenimsiz epey uğraş gerektiriyor
Sen güvenilirmisinki?
Yazmayı bilene güvenirim evet
Canımsın 👍
Çok kolay kadın için
Fiziğin iyi bence. Ölçülerin nedir?
işte herşeyde güven şart