Bakireyim 24 yaşındayım ve yanıyorum kimseye de söyleyemiyorum ayıp diye. Ama evlenmek istediğimi bazen dile getiriyorum belkide anlıyorlar bilmiyorum
Görücü çıkıyor ama hovarda, ya da benden yaşça büyük adamlar ben namazında Niyazinda en önemlisi temiz olsun istiyorum ben tesettürlü değilim ama açık mini vs giymiyorum vücut hatlarım açık değil yanj
Anne tarafım hoca hacı olduğu için onların çevresi de öyle evlenmek isteyenler varmış ama onlarda kara çarşaflı istiyorlarmış ne yapmalıyım sizce 🥺
Evlenip bir an önce seks yapmak istiyorum sizce ben anormal miyim?
Elbette helal yoldan yaşamak istemeniz doğru olandır fakat sadece cinsellik için evlenilmez. Cinsellik de evlenmek için önemli bir etkendir ama sırf bu yüzden olmaz. Ayrıca çarşaf dinimizde olan bir şeydir fakat bunu size zorlamak doğru olmaz.
bu normal bence ama ne istediğine karar vermelisin... kapalı insnları hacı hoca ister... onun hitap ettiği kesim o dur... namazında niyazında olur... onlarda sana çarşaf giydirmek isteyebilirler... aslında senin bunu kabul edilebilir bulman gerekir... kapalilikla çarşaf giymenin arasında çok fazla bir geçiş uçurumu yok... benim gibi cumhuriyetçi ve atatürkçü olanların kafasındaki şablona uymazsın sen...
Bence gönül ilişkilerinde için evleneceğin adama ısındiysa dinine inancına takılma ibadet olur olmaz önemli olan insan olsun dürüst olsun sevgi saygı olsun gerisi boş başkalarının keyfi içinde kara çarşafa girme o tipler senin üzerine baskı yaparak rahatsız eder çarşafı takınca arkasından başka isteklerde gelir iyi düşün
Anlattığın kadarıyla hoşuma gittin ama bazı yerlerde ben senin istediğin birisi miyim acaba 🙄 Peki ibadetlerini yapma konusunda nasılsın örneğin namaz kılıyor musun oruç tutuyor musun vesaire hepsi işte
Ben seni hiç gerçekci bulmadım ayrıca ölsem yine burada yanıyorum ediyorumm tarzı şeyler demem çok geniş mezhepli siniz Maşallah normal bı durum olsa bile bu burada bu kelime kullanırak soylenicek bişey değil
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gizli olduğum için olabilir mi canım benim kim olduğumu kimse bilmiyorum rahatım bu yüzden duygularımı açıkça ifade edebiliyorum
Bence acele edip hayal kırıklığı yaşama sonra bekle gönlüne göresi illaki çıkar karşına çünkü sırf seks için seni hiç anlamayan birine denk gelirsen çok üzülürsün 😉
Acele etme seks için falan idare et kendi kendine yanlış biri ne tamam dersin sek için gidersin kittiginde sana yemeyecek biri çıkar alana musuzluk ondan son Ra aldat mayolu
İsteklerin olması normal de.. beklentilerini çok yüksek tutma. Sonr istediğin seks hayatını yasayamazsan hayal kırıklığı yaşama
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
öncelikle kardeşim, sağlıklı old bil fakat bu mecralarda arayışa girmen seni günahlara bulaştırır. Niyetin halis madem evlilik cihetinde hangi adımlara başvurdun?
Hazırlık yapıyor musun evlilik hakkında kitaplar okudun mu?