Bazıları konuşma yüzünden deliği tutturamazlar. Bazıları da tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır der. Fakat genel olarak o şehvetli dakikalarda bir çok kelime sanki hoş şeyler gibi gelir. Normalde dense ne diyon lan sen der kavga çıkar
Benim için edepsiz konuşma yani küfür sevmiyorum. yani kadının tabi ki de küfür etmesi bu sırada hoşuma gider ama extra bir cinsel isteğim de artış veya azalma olmaz yani fantezi için zevk için yine ediyorsa edebilir tabi ki ama sözler değil eylemeler gerekli :D bu yüzden de konuşma kısmını geçip olay kısmına bakardım ben
Zaten o edepsiz kelimeleri veya küfür içeren sözcükleri iş üstünde tatbik ediyor olunduğu için harlar ama bazı kadınlar bundan hoşlanmıyorum diyor, dediğim gibi zaten bizzat tatbik ediliyor o küfürler de geçen eylemler neden zoruna giderki kadınların
Ben rahatsız olurum daha sahiplenici ya da tutku dolu sözler etki altında bırakır. Sen benimsin, herşeyin benim gibi ya da bakışlarında ki doyumsuz ifade bence argo kelimelerden daha üst seviyeye çıkarır.
Kişilerin tavrına bağlı. Bence kadından böyle bir talep gelmedikçe erkek bu şekilde konuşmamalıdır. Şehvet anında söyleniyor olsa da kadını incitebilir.
Edepsiz sözler demek yerine kirli sözler desen daha güzel olurmuş. Edeplice konuş benimle aşkım deyince nasıl tuhaf geliyorsa kulağa bunun tersi de öyle geliyor bana. d