Eşimle dün gece birliktelik yaşadık bu gün öğlen kargom geldi yeni bri gecelik almıştım denemek için giydim eşim odaya girdi çok beğendi sonra yakınlaşmak istedi bende aşkım Allah aşkına daha dün olduk. Her an her an mide bulandıracak dedim o da gecelikle görünce biran tahrik oldum benim için almadın mı zaten dedi bende ben bekarkende evde giyerdim dedim hadi dedi yok dedim evli evli mastürbasyon mu yapayım dedi yapma ihtiyacın yok dedim siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNedir bu kadın milletinin bitmek bilmez kuralcılığı ve ben ne istersem, nasıl istersem sadece o olacakları? Demem o ki aşk var ise, evlenmiş ve eş olacak kadar birini hayatımıza almış isek nedir bu sadece gecenin bir vaktinde illede seks yapılırlar, daha ün yapmadıkmılar? Nedir bu hayat benim hayatım, sadece ben ne istersem, ne dilersem, ne hayal eder isemlerle olacak herşeyler? Yeterin yaaa, yeterin artık. Seks sadece etin ete girmesi mi hanfendi? Neden işin duygusal, aşksal, sevgi, saygı, ciddiyet, samimiyet boyutuna bakamıyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın milleti.
- +1 yıl
Evet Kadın Milleti. Çünkü nerede ise tamamınız bu halde. her şey sizin isteyip istememem boyutunda gerçekleşiyor. Hiç bu adam beni seviyor, arzuluyor, aklı, fikri, kalbi, ruhu benimle deyip sevinmez, onere olmaz, mutlu olmaz insan? Keşke yaa keşke sizler de biz erkekler kadar içten ve derin baksanız bu konulara, ölürmüsünüz yaaa?
Soran+1 yılBence saçmalama
- +1 yıl
Konu aşk olunca zaten hep böyle dersiniz. Saçmalama, aşk dediğin nedir ki? Paran var mı paran? Paran varsa kal, yoksa si. tir git dersiniz hep zaten. Sen neden farklı çıkasın ki? Evet ilişkiyi hep görev bil, işine nasıl gelir ise öyle kullan, bir menfaatin, çıkarın olmadıkça yapma, adamı başka türlü nasıl kullanır ve yönetirim diyerek hep sen kimsinleri oyna. Adam evli evli mastürbasyon da yapar, tuttuğunu da yapar, senin gibi kadını kapı önüne de koyar, hayatından da çıkarır. Gerçekten bu mu yani? Robotuz değil mi biz. Basın düğmemize kapanalım değil mi?
Soran+1 yılSus
- +1 yıl
Bak yine bahsettiğim kadınlar gibi davranıyorsun. Ne demek saçmalama, suslar falan. Sadece ben konuşurum, ben ne dersem o, ben doğruyum, sadece ben konuşurum demekler de neyin nesi? Zaten böyle bir soru da bile gizlenme ihtiyacı olan sen mi bana insanlık, adamlık dersi vereceksin. İnmisin, cinmisin hiç belli olmaz iken kim sana insan deyip muhattap olsun, saygı göstersin...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlara baktım. Aynısını yaşamış bir erkeğim. 2 haftada bir ilişkimiz olur. Birçok kez reddedildim, ağladım. Çok kez eşimle konustum beni zor durumda bıraktığını söyledim bana hak verdi ama aynı devam ediyor. Sadece cinsellik için aldatmayı bile düşündüm. Ya da ayrılmayı, ikisinide yapamadım.. Ki her gün isteyen birisi de değilim 3 4 günde bir bile yeterdi... sonra anladım ki sadece benim istememle olacak şey değil, onun da istemesi gerek. Zorla olmayacak şeyler bunlar. Esin ya da sen haklısın diyemem, ikinizde zaman zaman anlayışlı olcaksınız
03 Yorumla
Soran+1 yılBizim haftada 4 5 bizim senle alakası yok durumun sen karını tatmin edemiyorsun o yüzden uzak send3nn
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok, bilip bilmeden yorum yaptın.. 3 4 kere orgazm olmazdı yoksa, kendiside söylüyor o an daha sık yapalım ama sonrasında sorun bende diye... biraz o bekleyebilir demek istedim. 4 5 olması güzel tabi olması gereken
Soran+1 yılİti
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı. İki gün üstüste niye olmasın? Evli çiftlerin her gün seks yapması kadar normal bir şey yok. Kuralı mı var bunun haftada en fazla 2 kez olmalı diye? Normal bir yetişkin her gün seks yapmak isteyebilir. Nedense Türk kadınına her gün seks fazla veya abartı geliyor. Bir yaştan sonra haftada ikiyi de göremezsiniz, pişman olmayın sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum çünkü
İhtiyacının olup olmadığını bilemezsin aç gözlüklük gibi geliyordur sana bu ama değil. Oda baya abartmış en azından geceyi beklese ya da ertesi günü. Özlemek diye bir şey var
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
79Cevap
+1 yılsen bunu neden yalnızca ihtiyaç olarak görüyorsun? bunlar ihtiyaç var diye yapılmaz, istendiği için yapılır. eşin daha dün tatmin olmuş olabilir evet ama o an senden yine etkilenmiş ve yine istemiş. senin o an istememen de gayet normal fakat istemediğini belirtme şeklin daha kibar olabilirdi. "daha dün yaptık, mide bulandırmasın, ihtiyacın yok" demek yerine doğrudan kendi duygu veya düşünceni söyleyebilirdin mesela şöyle: "şu an yapmasak olmaz mı, seni çok seviyorum ama şu anda pek sevişme modumda değilim" tarzı. böylesi daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum
61 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende ondan. Bahsediyorum ihtiyaç ya da görev değil zevk bu nedenle istediğim zaöan
+1 yılErkeklerin bu konuda doyumu yokmuş. Bunu daha bir kaç gün önce sorduğum soruda gelen cevaplardan anladım.
Kaldı ki, eşinizi tahrik etmek için özel gecelik almışsınız..
Adamın sizi istemesi, sizden tahrik olması iyi bişeyken neden adamı tersliyorsunuz ki?
Hemen yaptığının ardından istememiş üstelik.
38 Yorumla
Soran+1 yılBen o anda tahrik etmek için almadım. Ben gece giyerim diye düşündüm hani ikimizinde canı istemesi lazom ya
- +1 yıl
Sonuçta adamın isteği erken gelmiş. Buna engel olamazsın ki
Soran+1 yılBen engel olmam ama benimde o anda isteğiö yoktu yemekten yeni kalkmıştım ve bunu yapmak istemedim. Anlamıyorum. Taramalı mıyız seks makinesi mi?
- +1 yıl
Tabii ki değiliz.
Ama erkeklerin bizden farkı çağrıştırdığı an tahrik olabiliyorlar.
Soran+1 yılYo bu düşünce yanlış aslında uzmanlara göre kadınların libido daha yüksek
- +1 yıl
Anlatamadım.
Duygusallık manasında yazmıştım ben..
Normalde bildiğim şu var,
"Erkekler 9 aklıyla 1 nefsini idare edemezken, kadın 9 nefsini 1 aklıyla idare eder"
Kadınlar daha isteklidir, ama kendini kontrol etmesini iyi bilir. Duygusallık olmadığı sürece cinselliğe yanaşmaz.
Soran+1 yılBunu bu şekilde düşünür ve desteklersen erkekler bunu böyle çok kullanır isteuen istediğini tutar
- +1 yıl
Anlamadım.
Ne demek istediğini açıklar mısın?
+1 yılSacmalamissin hangi akla reddettin adamin karisi hosuna gidince kalkar ve onunla seks yapmak ister gayet normal hosuna gitmesi lazimken istememek tuhaf bazi kadinlar esim yapmiyo diye dovunurken bazilari vermiyo dun yaptik banyoyu yikadim useniyorum unutmayin bizim penis sizin vajina gibi degil bayan istemesede kapiyi acar iceri alir zevk almaya bilir ama erkek istemese zevk almazsa kalkmaz yapmayin
22 Yorumla
Soran+1 yılİwtemedi csnım
- +1 yıl
Senin canin isteyice kalkip istemeyince kalkmayan kirikomu sandin penisi
Canin istemeyebilir kapiyi ac adam sicak odaya girsin gozyaslarini akitsin beraber dusa girin
Gizli Üye(18-24)+1 yılPartnerini reddetmen kişisel alan dışı saçma. Cinsellik bir ihtiyaç ve haklıda. Ya senle ya mastürbasyon yoluyla veya başkar şahıslarla godermesi gerek. Ki bu mide bulandırıcı bir şey değil bu konuda psikoloğa da görünmen iyi olur. Arkasında psikolojik bir neden yatar genelde veya yönelimin eşinle uymuyor olabilir mi? Aşırı ve etik dışı istekler hariç sendekini cinsel isteksizlik olarak yorumlayabiliriz.
46 Yorumla
Soran+1 yıl1.) Ben seksi mide bışandırıcı bulmadım. Ben sürekli sürekli yapınca bıkma hissinden bahsetmek adına orada mecaz kullandım. Olay bu cinsll isteksiz olsam bir gece önce niye yapayım? Gayet cinsel istekliyim haftada 5. Garanti
Cevap sahibi+1 yılBu yüksek bir rakam değil kişisel alanın istemeyebilirsin fakat hep bu tarz çıkışın varsa ki sorduğuna göre varsayıyorum buda çok normal değil. Eğer eşin fazla fazla istiyorsa yine çift terapisine gidebilirsiniz.
Soran+1 yılBirincisin bence biraz bilgi sahibi ol yüksek libido uzmanlara göre haftada dört sana göre değil eğitimli insanlara göre yorum yaptım ikincisi normalde birbirimize gayet yeten bir çitftiz.. cinsellikte mutluyuz genelde ikimizde istiyoruz ama arada oluyor
Cevap sahibi+1 yılHer şeyden memnunsan bu soruyu neden soruyorsun? Belliki arada dengesizlik var çok bildiğin uzmanlar bunuda biliyor terapiste gitmek kötü bir şey değil. Ayrıca sağlıklı erkeğin sperm kalitesini korumak ve hormonal denge için minimum boşalması gereken sayı 3 ideal birliktelik sayısı ise yas grubuna göre değişken bir şey.
Cevap sahibi+1 yılHasta olan ben değilim sizin istemediğinizi esinizin istedigini ve reddettigini söylüyorsun demekte cinsel istekte iki taraf arası dengesizlik var. Hasta olanın ben olduğumu düşünmüyorum. Polemik yapmazsanız sevinirim. Ne yaparsan yap soru sorup cöźume kiskirmaniz saçma.
Cevap sahibi+1 yılE banane bundan? Soru detayında belirtmemişsin.
Mide bulanacak vs demen çok yanlış olmuş. Ben olsam çok alınırdım, etkisinden baya çıkamazdım bu lafın. Belki de tepki gösterme amaçlı uzun bir süre yapmayabilirdim. O lafın anlamı sanki ondan iğreniyormuşsun gibi falan öyle yerlere gitmiş. Ayıp yani baya. Üstelik millet arayıp bulamıyor, bulanda bunuyor galiba 😂
20 YorumlaO dünden bugüne mastürbasyon konusunu abartmış senden tahrik olmuş beyenildiginde mutlu olman gerekmiyormu
(aşkım Allah aşkına daha dün olduk) kestirip atcana konusturup seni ovmesini salasan biraz eylenmesine izin versen ondan sonra desen tamam şimdi denedim yarın giyerim yorgunuz desen belki oda öyle söylemezdi20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kocan haklı. Sen kocana kaba davranmışsın. “…Her an her an mide bulandıracak…” ne demek. Üslubun hiç hoş olmamış. Çok ayıp olmuş. En kısa zamanda kocanın gönlünü almalısın. 😎
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılGeceliği üstünde görünce tahrik olması normal geldi bana. Aksi durum abes olurdu. Reddetmen de abes değil. Ama üslup konusuna bence daha dikkat etmelisin.
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkesinlikle hakli. Evlilikte gelen o hak bu zaten, adamin helali varken temiz helal yoldan yapmak varken adam mastürbasyon yapip gunaha niye giresin. Kari koca bunun icin var zaten birbirinizi doyurup isteginizi ihtiyacinizi giderip karsilamak icin bu evlilikte olan bir hak zaten, olmasi da gerek...
10 Yorumla
+1 yılYa kuzum adamı niye sağ eline muhtaç ediyosun hem de o şekilde ay yazık adama vallahi üzüldüm bence onun gönlünü almalısın ayıp etmişsin. Buradan tüm hem cinslerime sesleniyorum sakın kocanızı üzmeyin ileride ✌️
11 Yorumla
Soran+1 yılBir. Eline muhtaç değil kendini acındırıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes baya kasmis arkadaş. O geceliği belki onu tahrik etmek için aldın ama bu her an bir şeyler yaşamak istediğin anlamına gelmez. Onun istemesi kadar senin istenen de normal. Önemli olan güzel bir dille bunu anlatabilmek
20 Yorumla
+1 yılBence burada hatalı olan sensin. Sevişmenin programı mı olur? Sırf dün oldu diye bugün reddetmen haksızlık olmuş
32 Yorumla
Soran+1 yılCsnım istemedi.
- +1 yıl
O zaman konu başka. Reddedebilirsin o da mastürbasyon yapabilir
Bu kadın bir kaç yıl sonra kocam beni aldatıyor diye de şikayet edecek.
Size istemeden dokunması tecavüze giriyorsa, mastürbasyon yapacağım derse erkek bir zahmet çenenizi kapatın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen onun ihtiyacını fazlası ile karşılıyorum oda benim Allah binkez razı olsun ama aldattığı zaman bunu şikayet etmrm bende onu aldatıeım
- +1 yıl
hataya hatayla karşılık vermek sizce mantıklımı.
+1 yıladam tahrik olmuş sen varken niye mastürbasyon yapsın? ayrıca dün gece yaptık ne ya ders mi bu sayısı zamanı mı var 😂
40 Yorumla
+1 yılAbi bu kadar hayır neden diyonuz anlamıyorum bozmayın güzelim ilişkiyi şu ihtiyaç yüzünden evli iseniz
21 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum çünkü. Canım o anda istemiyor
Eşini reddetmen çok saçma ve yanlış. İlişkiyi ihtiyaç olarak görmen dahada yanlış adam eşinin üzerinde görmüş tahrik olmuş yani sevinmen lazım başkasındamı görüpmü tahrik olsun?
10 Yorumla
+1 yılBütün yorumları okudum en ilginç gelen şey birkaç kez o beni aldatırsa bende onu aldatırım demen oldu❗️
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunun neresi ilginç? Onu çözmedim
- +1 yıl
Garip geldi aldatılanın aldatma isteyi bunu kabul gibi, ayrıca birinin bunu kendisine yakıştırması dahada ilginç ❗️
Soran+1 yılYa. Kocam beni aldatırsa (o bahsettiğin şeyleri onun yapma durumu) bende aldatırım intikam
- +1 yıl
Anladım zaten, eşin bu soruda bu yorumunu görse san güveni ne olurdu acaba. Neyse boş ver
Soran+1 yılYok ben anlatamıyorum sanırım eşim beni aldattıktan sonrw ne güveni pardon. Kendisine ben söyledim bana ihanet edersen aynısını yaşatırım dedim
- +1 yıl
O zaman tamam 🙂
+1 yılBizim türk kadınları, genel olarak evlenince isteksizleşiyomu acaba diye sorguluyorum burada bu tarz sorular görünce
15 Yorumla
Soran+1 yılİsteksiz olsam haftada 4 5 yapar mıyım o 3 yaklaşıyordu ben hep iki mesala ayrıca eğer istekleşen bir kadın varsa kocası tatmin edemiyor
- +1 yıl
Genel olarak çok görüyprm burada bu tarz sorular gaeip geldi, belkide fake sorularda, isteksizlik konusunda bizim insanlarda oturup konuşma kültürü de yok ki
Soran+1 yılBen benşmle ilgileniyorum bizim insanımızla değil
- +1 yıl
Bende genel kültürden bahsetmek istemiştim, konuşamama, söyleyememe sorunları çözememe gibi bi kültür var bizde
Soran+1 yılUmrumda değil
+1 yılİki tarafta da iletişime bağlı hatalar var
Biraz daha açıklayıcı ve anlayışlı davranırsanız böyle sorunlar yaşamazsınız10 Yorumla
+1 yılsen kocana düzgün bir üslupla anlatma durumunu sonra aldatılınca zoruna gitmesin ! geceliğini kocanla olacagın zaman dene ozaman..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kocan çok haklı sen geceliği başkası için almadı isen.
11 Yorumla
Soran+1 yılKendim için aldkm
Mide bulandırıcı demen kırıcı olmuş günde bir kezden fazla olmayacak diye kural yok
20 Yorumla
+1 yılYa Allah akıl fikir versin çok geliyor herhalde kocan sana millet kocasından yüz bulamiyo
20 Yorumla
+1 yılmasturbasyonun keyfi bi’ ayrı oluyor, Evli olsan bile
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapmadık biz
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu giyip karşısına çıkmışsan olacakları göze almalısın. Sen saçma düşünüyorsun biraz kusura bakma da ne bekliyorsun gecelikle karşısına çıkıp güzel olmuş diyip tv mi izleyecek adam dkfkfkfk
01 Yorumla
Soran+1 yılBen karşısına çıkmadım o odaya geldi
+1 yılSaçma olan senin yaptığın seks istiyorsa yapacaksın hiçbir engel yokken niye adamı reddettin sonra erkekler niye aldatıyor diye feryat ediyonuz
00 YorumlaAdamın uçak kalkmış indirmen lazım, öyle görünce kalkmasıda normal zatem, mide bulandırıcı demende büyük hata
00 YorumlaEe başka ne oldu ml gibi okuyorum ben de ya 🤦♀️ her detayı anlatmaktaki amaç ne
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. anlaşılan ilk redetmeniz değil... sürekli redetmekte doğru değil... sonra elinden uçurursun ben sana söyleyeyim...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini reddetmen hata olmuş. Tahrik olabilir, tahrik olan adamı bu halde sokağa mı salacaksın
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Vicdansız umarım adamda sana böyle yapar 😁😁 o an adam istemiş yani bunun günü zamanı yeri yok ki
00 Yorumla
+1 yılYataydin kısa süreli ya. Veya oral seks cekseydin adamı reddetme bir daha
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz oral sevmiyoeuz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi bende çık red edildim. Bu kelime ağzımdan çıkmadı
10 Yorumla
+1 yılEşin adına çok üzüldüm. Bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılTabiii. Yani seks neden ağır geliyor sana her gece...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılkocan istdim mi vericeksin. yok kocam beni aldattı bende onu aldatacam dersiniz sonra
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Reddetmek senin hakkın ama kocanda söylediklerinde haklı
00 Yorumla
+1 yılaklıma Nasrettin Hocanın fıkrası geldi "yahuu bu geceliğin hiçmi suçu yok"
00 Yorumla
+1 yılGel de evlen işte ya böyleleri çıkarsa ne yapsın sen söyle
00 YorumlaKendini bir şey zannetmisdim kocan mastürbasyon yapması normal
00 Yorumla
+1 yılBaya baya saçmalamış. Her istediğinde yapmak gibi bir zorunluluğun yok, sınırlarına saygı duymalı
00 YorumlaLibidosu düşük her türlü kadından uzak durun
!!!00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de adam seni seviyor bide yükselmiş neden yaptın ki onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbette her an istemek zorunda değilsin bekarken nasıl mastürbasyon yapıyorsa öyle yapacak
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapsın evlilere mastürbasyon yasağı yok ya yap de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet haklısın erkekler niye doyumsuz anlamsiz. Yok reddedince başkasına gidermiş. Bu kadar da iradesiz olmayin
00 YorumlaBuna mecazi bir anlamda cevap vericem kissadan hisse iste kocan yani sonucta cogunuz iliski sirasinda zevk aliyor numarasi yapiyorsunuz bazilarida mutlulugu disarda ariyor yani ARKA MAHALLELERDE CATIR CATIR KOCANA GELINCE YAPMA CANIM ACIR.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yatakta çok mastürbasyon yaptım gizli saklı da değil yani eşim biliyordu ama umrumda bile değildi maalesef
00 YorumlaKocanın gönlünü al daha ılmlı yaklaş, senin için aldım kocacım de sevdiği yemekleri yap ona her zaman senin için hazırım demelisin sadece bi anlık stres yorgunlul bla bla kadın hallerini say ve özür dile o senin helalin
03 Yorumla- +1 yıl
he aynen knk ayaklarini yikayip masaj da yapsin mi alt tarafi bir gün ilişkiye girmek istememiş
- +1 yıl
@lothbrokçift Yuvanı mutlu etmek senin elinde ben evli olsam eşim red etse kalbi kırılır
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kabasin ne güzel ortamın içine etmişsin adamda heves koymazsin yakında
11 Yorumla- +1 yıl
Kalkmışı indirir
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacı olmasa yanaşmaz. İstemiş işte seni o an
00 Yorumla
+1 yıleşini sürekli geri çevirmiyosan sorun yok bence senin istemiyo olmana da saygi duymali ama sık sık yapma bu durumu 🙏🙏
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu işin zamanı mı var ya da yaptıktan sonra belirli bir süre mi geçmesi gerekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istekli değilim doymuşum özlemem lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı. Sen vermezsen, verecek kadınlara meyillenir aşko
00 Yorumla
+1 yılMesela seni değilde başka bir şeyi hayal ederek veya video izleyerek kendini rahatlatsa ne düşünürsün?
00 Yorumla
+1 yılEşin haklı dün yaptık bugün olmaz nedir millet sabah akşam yapıyor 😁😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen esinin yerinde olsan disarda birini bulur svsirdim
00 Yorumla
+1 yılSert cikmissin bence
20 YorumlaGitsin yapsın arada nostalji iyidir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadınlar da bi kendilerinde var saniyor
23 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılNeyden bahsettin
- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkiyi reddedince kocam, "evli evli mastürbasyon mu yapayım" dedi. Böyle düşünmesi saçma değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler