Hepsi böyle söylüyo ilk başta, sonra bi bakıyorsun fısss kaçacak delik arıyo. Ben daha şimdiye kadar bu kadar libidom yüksek deyip daha dayanan kadın görmedim. Koca bi yalan gibi geliyo artık 😂
Mesela Hadi bi daha dediğimde "Bi sal yoruldum" dedikleri anda bitiyo bende olay. En fazla 3 gün sonra tırnaklarını yere geçirip odadan kaçarken, ayaklarından tutup sürükleyerek çekiştiriyodum 😂 ajsjsjs
bilmem eksiklerle sadece penisle mi doyumu tatmayı denedin ama bir kadın sekse önce sevişmeyle bedeninin doyuma ulaşmasıyla istediği yerleri önce dile teslim ederek aradığını bulması gerekir sekste penis ve vajina seksin son dokunuşlarını rütuşlarını yapar fiziğin bir çok konuda çok önemli boyun ve kilon
vajinada dil varken sana orgazmı yaşatıyor mu ve penis yapısı senin dudağını ısırtıyormu bunlar varsa sanırım oldukça doyumsuzsun ve dediğin gibiyse senle sevişmenin mükemmel olduğunu düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hepsi böyle söylüyo ilk başta, sonra bi bakıyorsun fısss kaçacak delik arıyo. Ben daha şimdiye kadar bu kadar libidom yüksek deyip daha dayanan kadın görmedim. Koca bi yalan gibi geliyo artık 😂
Deneyip görmek gerek ;))
Mesela Hadi bi daha dediğimde "Bi sal yoruldum" dedikleri anda bitiyo bende olay. En fazla 3 gün sonra tırnaklarını yere geçirip odadan kaçarken, ayaklarından tutup sürükleyerek çekiştiriyodum 😂 ajsjsjs
Bu doyunsuzluk sadece kendisi içinse normal diye düşünüyorum ama doyunsuzlugu icraatleri ile gösteriyorsa efsane olduğunu düşünürum 😅😀
İcraat ile tabiki
O zaman süper olur bende isterim 😀🙏
Ben korkuyorum akrep kadını böyle seksten sofutacak derecedeler
Ben ikizlerim
İkizler çok libidolu değildir en yakın kız arkadaşım ikizler ama o tarz konuları hiç açmaz konuşmak istemez rahibe gibi kız
Karaktere de bağlı olabilir
Yok genelde öyleler aşko
Yükselenim aslan
İnanmam belki uzun süre yoklukta kalmış olabilirsin ama ben daha bana pes dedirtecek bir kadın görmedim.
Türkiye'de bu tür kadınları inandırıcı bulmuyorum.
Baş ağrısını icat eden de bu ülkenin kadını!
Çok iyi şeyler düşünülür, bulunmaz nimettir, hele ki bu ülkede. Kendi dengini bulmalısın.
hangi kadın doyuyormuş ki hepsi aynı şeyi söyllüyor. yalnız değilsin yane
yaşlı amcalar dibi yok. ben göremedim. kendini harcama derdi. anlamazdım o zmnlar. şimdi o kadar iyi anlıyorum ki o amcaları
Yetersiz adamlarla beraber olunca böyle oluyor.
Türk erkeğinin arayıpta bulamadığı kadınlardansınız demek ki
Sekse doyunsuz dediği de şey ha mastt 4..5 kez boşalıyoz diye kendikerini doyumsuz sanan bağımlılar
seks yatan birisimi yoksa bi bakirenin düşüncesimi bu
Bakire değilim
ve doyumu yaşayamadın mı
Ben doyumsuzum ya
bilmem eksiklerle sadece penisle mi doyumu tatmayı denedin ama bir kadın sekse önce sevişmeyle bedeninin doyuma ulaşmasıyla istediği yerleri önce dile teslim ederek aradığını bulması gerekir sekste penis ve vajina seksin son dokunuşlarını rütuşlarını yapar
fiziğin bir çok konuda çok önemli boyun ve kilon
Biz çok sevişiyıruz ilişkiden önce ve baya ıslak bir kıvama geliyor vajinam sırıl sıklam oluyor
vajinada dil varken sana orgazmı yaşatıyor mu ve penis yapısı senin dudağını ısırtıyormu bunlar varsa sanırım oldukça doyumsuzsun ve dediğin gibiyse senle sevişmenin mükemmel olduğunu düşünüyorum
Evet vajinam dediğin gibi sımsıcak oluyor doyumsuzum cidden :))
özel bulmazsan boy kilo kaç
1.68 59
wowwww sevişmek ve oral için şahane desene
Etrafında ki erkekler şanslı diye düşündüm. Tek eşli biri misin?
Böyle bir kadın olsun tüm gün işe giderim, bir erkeğin mutluluğu derim nasip
bana senin gibi doymayan lazim ya cok istiyorum ben de
Her hatun senin gibi olsa diyoruz ne güzel tanımak isterdim sizi
Sen mi doyumsuzsun
Sağlıklı bir kadınsın.
cut.
Senden 1adet lazım bana
Hahshshahahhs
Beraber doyasım geldi 🤣🤣
Bir durul be kadın bir durul
Erkek korkar
Tam benlik kadındır