Evli erkeklerin çoğunun bu derdi var. Kadınlae isteksiz olduğu için mutluluğu dışarda ararlar. Peki mutluluğu eşinde bulmak isteyen adam ne yapmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadına ilgi sevgi yatakta da kendi zevk yerine kadının zevk almasını sağlamak gerek ön sevilmeyi uzun tutmak oral ve seks olmalı bunlar yerine hemen sokayım da bitsin devrilip uyuyayım dersen e kadında memnun kalmaz ya aldatmaya çalışır ya da kendi kendine tatmin olmaya çalışır
02 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsi yapıldığı halde durum böyleyse
- +1 yıl
Bu durumda kadın hala aynıysa san karşı duygusu bitmiş olabilir artık seks duygusu yerine duygusal hisler istiyor olabilir onu sadece seks objesi yerine kadın gibi görmeyi dene
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Sebebini öğrenmeli
Genel olarak öyle ise
Aldatma yerine boşanmak en iyisi02 Yorumla
Soran+1 yılYorulma bahanesi
İsteksiz kadın yoktur. Kadın olduğunu hissettiremeyen erkek vardır. Birine isteksiz denmesi Gülünç geliyor çünkü hormonlar herkeste var. Kadında ayrıca regl dönemi VS vs var asla imkanı yok isteksiz olmasının.
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmeden bu kadın dayanışmasi çok canım. Kadına duygusal ve fizyolojik şekilde iyi davranıyorum. Güzel sözler on sevişme dokunma vs ama tık yok bilmeden konuşma boş boş
Soran+1 yılEvlenmek için can atan oydu ilk zamanlar da istek sorunu yoktu bu kadar sence çekici bulmasa bunlar olur mu
Soran+1 yılnormal mi yani. Sende evlenince böyle mi yapacaksın önce beğen Sonra büyü kaçtı ayaklarına yat
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yaparsan yap içi gecmişse düzelmez. Bekar gibi mastürbasyon yaparak ömrünü berbat şekilde gecireceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHıhı kesin öyle. Erkekler eşi istekli da olsa kudurup baska kadınlarla olmak istıyor yalanını s...
02 Yorumla
Soran+1 yılYalanı değil kendini s...
İsteksiz binlerce kadın var neyin kafası bu
Soran+1 yılEksiii
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bir şey etkili olmuyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentilerini düşürmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel isteği sana azdır belki
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden az
Cevap sahibi+1 yılNasıl neden az ben mi söyleyim onu da
Soran+1 yılAldatıyor mu diyorsun
+1 yılhaklısın walla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı