Yok yakın arkadaşms, kankaymis geçin bu işleri... Hele ki belli yasin üzerinde hala aktif cinsel hayat yoksa konu oraya kayıyor arkadaşlar. Daha haftasını bulmadan , icerlerim yanıyor.
28 yaşındayım hala bakireyim imdat kere imdat.
Yok yakın arkadaşms, kankaymis geçin bu işleri... Hele ki belli yasin üzerinde hala aktif cinsel hayat yoksa konu oraya kayıyor arkadaşlar. Daha haftasını bulmadan , icerlerim yanıyor.
28 yaşındayım hala bakireyim imdat kere imdat.
evet ya bende de çok sık oluyor devamlı konuşuyorum onlarda çok fena oluyor zaten ben artık duvar delmek üzere oluyorum falan yaşanma durumu olsa hiç düşünmem ama hepsi uzak illerde oluyor yakın kankalarimla hiç o konulara gelemiyorum yani konuşuyoruz ama hep karşı taraf cümleye kanka diye girdiği için anlıyorum ki mesafe koyuyor ve hep kendi geçmişini anlatıyor beni düşünmüyor bile ondan onlarla konuşamıyorum keşke konuşsam
Cevap
25Cevap
Belli olmuyor bu durum, ama ben ilk openin ve bu tarz konulari kadindan beklerim. Elbette kendimce taktiklerim vardir 😀
Bence sen şu an içinde bulunduğun durumdan dolayı böyle düşünüyorsun çünkü benim karşı cinsten imdat demediğim arkadaşlarım var 😀
açıklamaya katılmıyorum ama genelde hemen gelir sık sık :D
gelmiyor pek gerçek hayyatta bunlar zor , burdan bazen konuşuyorum ama gerçekte yokk
Ateşle barut yanyana gelince illa ki yangın çıkacak. Doğanın kanunları devreye giriyor.
Suana kadar kaymadı
Çünkü hepsinin muhtemelen aktif cinsel hayati var
sürekli konu cinselliğe kayıyor. her iki tarafta karşı cinse karşı koyamıyor maalesef.
Konunun cinselliğe gelmesi seni rahatsız mı ediyor yoksa hoşuna mı gidiyor?
Su tut yandım Allah söndür beni de geçer hanfendi
Müsade etmem konuşmayı keser atarım
o sorunu çözeriz ya :)
Gayet normal çoğumuz vsr hala bende senin gibiyim
Şimdi sen cinsellik konuşmayı seviyor musun?
Kişiye göre değişir, potansiyel varsa ilk günden
Bir kızın bunu kabul etmesi güzel çünkü gerçek bu
Bir de bunu dene Help help
arkadaşlarla konu oraya gelmez boş yapmayın.
Evlenince acısını çıkartırsın boş ver üzülme
Sen niye bekledin bu yaşa kadar
Aşık olmadım
Karşı tarafa karşı isteğim varsa gelir kaçarı yok.
31im bi imdat da bnden:)
Dogru diyorsun cok surmuyor hemen kayiyor
Düzgün en fazla 1 gün konuşuyorsun
Her dakika
Demek öyle 😅
Bulsam hemen gelecek cinsellik
Evlilik yaşım geldi benimde
Bak keyfine..
Hiçbir zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?