Ben yaptım. 3 senelik kankalık sonrası "sexting" ile başlayan ve sonra da reelde seks olan arkadaşlığımız vardı. Çok değişik, heyecanlı ve ekstra zevkliydi, şu an 1 buçuk senedir yine kankayız. Kendisi de evlidir.
çevremde bilemem olmuş mudur ama okuyoruz yapanları. ne kadar doğrudur idk. bi anlık kıvılcıma bakıyor işte aradaki samimiyete bağlı yakınlaşmalar neticesinde.
Erkeklerin sevgili olarak yaklaşamadıkları kızların yanında olma çabasıdır kanka ayakları aslında genelde. O nedenle de olması gayet normal zaten zemin hazır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
yaygın olabilir
Ben yaptım. 3 senelik kankalık sonrası "sexting" ile başlayan ve sonra da reelde seks olan arkadaşlığımız vardı. Çok değişik, heyecanlı ve ekstra zevkliydi, şu an 1 buçuk senedir yine kankayız. Kendisi de evlidir.
Evlimi
@Yelizzilye1818 Evet.
Kocasının haberi var mı
@Yelizzilye1818 Yok tabii ki. Olsaydı hoş olmazdı :D
Karışık konular aslında, aralarında sorunlar, isteksizlikler vs vs.
çevremde bilemem olmuş mudur ama okuyoruz yapanları. ne kadar doğrudur idk. bi anlık kıvılcıma bakıyor işte aradaki samimiyete bağlı yakınlaşmalar neticesinde.
Erkeklerin sevgili olarak yaklaşamadıkları kızların yanında olma çabasıdır kanka ayakları aslında genelde. O nedenle de olması gayet normal zaten zemin hazır.
Freud; "Bir erkeğin beklentisi yoksa kadınlarla arkadaş olmaz." Erkekler zaten o amaçla kanka oluyor sizinle.
Oluyor öyle şeyler. Aynı boşluk dönemine düşünce karşılıklı bazı kaçamaklar yapılıyor
İlk adımı kim atıyor
Ortam ıssız ve sakinse kendiliğinden gerçekleşiyor
Ya evli miydi
Bekardı. Evli bir arkadaşımda var ama
Kesin vardır ama yaygınlığı ne kadar bilemem
Evet bu yüzden karşı cins kankası olanlardan uzak durulmalı
Gördüm ama keşke benee kankami z*kebilseydim
çok yaygın kanka ayagına takılıyorlar bence ıı yapıyorlar en azından ıhtıyacları gıderılıyor
Bilmem kanka olmadım hiç karşı cinsle her an alev alabileceğin biriyle kanka ayağı saçma.
Arzuladığımı söylüyorum ona ama istemem yan cebime koy hesabı nazlanıyor ama elbet alacağım alt*ma
Yaptık kendide istedi sanki tek suçlu benmişin GB küstü. Zorla olmuş GB
Keşke Hem kanka olup hem de f. b olabileceğim bir arkadaşlık türü bende yaşayabilseydim..
Bence senle paylaşacak çok şeyimiz var
neden
ne
Ben devamlı yapıyorum ne varki bunda
Nerde
Onun evinde otelde arabada mekanın ne önemi var
Bizzat yasadım
Kim teklif etti
Burdan yazmasam
Dm atsan olirmu
Ben yaptım ama o şu an evli
Heyecan verici bir durum diye düşünüyorum
Karşı cins kankam yok
değildir bence yaa
daha güzel olur .
Yapanlar vardır mutlaka
Kanka naber 😘😉
Sanmam ama her zaman riskli bir durum
Ben denemiştim bir kere
kocasini aldatan da cok sen gibi
Fark eder mi yani sen yapıyor musun
Kankam olsa yapardım
ben kız kankamla bile bişeyler yaşadım
😂
Arzuladığım bir kaç arkadaşım oldu
burada paylaşımlarda görmüştüm kaç kez
Olsada yapsaks
Bizzat ben yaptım
Gecenin akışına bağlı
Ben yapmıştım
Vardır illa ki
Ya
Olmaz mi 😉
@Yelizzilye1818 sasirma yabancidan cok daha iyi seni kankandan kim daha iyi anlar ve daha cok deger verir
sen yaptın mı?
Yaptım
Duymadım
evet çok var
Ben yapmadim
Evet
Yaygın
çok var öyle
Hiç ilişkiye girmedim ama öyle kanka olsa affetmem
Hiç duymadım
yaygın knk
Hmmm
Baskasini bilmem. ama ben yabancidan daha iyi oldugunu soyleyebilirim. Cunku seni en iyi anlayan o
Sen de veriyor musun
Ben yapıyorum
Sana yazilmior
Kankam olmadı😀
Ben :)
Ufff yw
Bu uff pozitifin uff umu yoksa negatifin mi
Evet yaygın
Evettt duydum
Sen?)
çok duydum
@kocasini_aldatan sen yaşadın mı