Yaptığım her şeyden pişmanlık duyuyorum ilişki sevgili istemiyorum ama istemeden ne yaptığımın farkında bile değilim seks istemiyorum bazen istiyorum kafam aşırı karışık ne yapmam gerek
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Müslümansan hangisini secmen gerektigini zaten biliyorsun, dişini sıkmazsan bu gunler de sabretmezsen ileride kavusacagin tek sey pişmanlık. Musluman degilsen de adının cikabilecegini onden iliski yaparsan kizlik zarinin gidebilecegini ve ileride problemler yasabilecegini unutma ve de kiskanc birisiysen esim bakir olsun dersen ileride sende bakire kalmalisin ki neysen o gelsin başına istemeye hakkin olsun oyle birini.
Çok mutsuzum ve neden böyle yaptığımı anlamıyorum çok üzgünüm
Seni anlayabiliyorum bende de buna benzer hatta belii de daha kotu bir durum var bende kendime mani olamiyorum ama fiziken de yasamiyorumbu buyuk derece de aptal arzumu
Ben kızlar tarafından straponla becerilmek istiyorum libidom aşırı derecede artınca bu istekten kurtulamiyorum
önce ne istediğini bil kafanin içi çorba olmuş senin parça parça düşün hepsini birden düşünürsen olmaz
Düşünüyorum
sen bence sevgili istiyorsun ilişki yaşamakta istiyorsun ama sana güven veren yaşadığında ve yaşadıktan sonra pişmanlık hissin olmayacak birini istiyorsun
Pişman olurum sadece evlenmiş olsam olmam sanırım
bunu sana düşündüren sey belki aile toplum baskısı belkide kendi bedenini tanımıyorsun kızlık zarı var sanıyorsun
Rahatlama sonrası pişmanlık vs olur ama geçici bir durum ileriye doğru o pişmanlık hissi de ortadan kalkar
Önce sakin ol kendini al karşına neyi neden istiyorsun neyi neden istemiyorsun sorularının cevabını bul
Nefes almayı unuttum o kadar kötüyüm ki
Sakin olmakla basla zihnini topla ve dediğim sorulari cevapla
Düşünüyorum
Düşün
Cinselligi istegin arttiginda mi oluyor sonrasında geri azaliyor mu
Evet sonrasında pişman oluyorum hatta midem bulanıyor kimseyi istemiyorum ilişki de istemiyorum
mastürbasyon vs mi yapıyorsun istegini azaltmak için
Evet
Vaktin var mı tkp edebilir misin
Seks istemek veya istememek degil o anki duruma gore olur eger biriyle birlikteysen olur..
Merak etme yaptıkça alışıyorsun. Pişmanlığın yerini zevk alıyor
Kafan karışıksa yapma ama istekliysen yapabilirisn
Haftada 2 yazıyorum, ilk 3 ay sadece soft. Kumral seç bence. 3 ay sonra gel bakarız tekrar
Saçma şeyler yapma kendini rahatlat o istek azalır
Yapmak istemiyorum ama yapacak gibiyim kendimi kötü hissediyorum kafayı yedim
İyi git kendini kullandırt diğer kızlar gibi ucuz ol
Kullanır dimi
Yok nikah kıyıp evlenecek seninle
Of Allahım ağlıyorum beni kandırıyor gibi hissediyorum
Kandırıyor zaten seni çok mu önemsiyor sanıyorsun
Sanırım bu yüzden olmamalı ya kendimden ödün vermekten nefret ediyorum bu beni deli ediyor delirmiş gibiydim nasıl olduğunu anlamıyorum
Aklını başına al bi toparlan silkelen sallaklık yapma
Sanırım çok yalnızım ve çok mutsuzum ne yaptığımın farkında bile değilim içkiye de böyle başlamıştım şimdi aynı benzer hataya düşecek olmak mahvoldum ağlamaktan çok zor bu dünya da kadın olmak
Pek de yalnız olduğunu düşünmüyorum bence sen yaşadıklarını çok kafaya takıyorsun
Yalnız değilim çok kişi var çevremde ama beni anlayan tek kişi yok bu da yalnızlık ben insanların bana dokunmasını istemiyorum sevmiyorum ama mutsuzum ve önüme çıkan bu ilgiyi hissi aşk sanıyorum
Bence böyle şeyler yerine seni anlayan birini bulmak için çabalasan daha iyi olur
Anlamasınlar ama hayatıma girmeye çalışıyorlar yalnızlıkta zor
Benim arkadaşım bile yok yalnızlığı çok iyi bilirim ama bi anlık duygu heves ilgi için hiç öyle şeyler yapmam
Senin niye yok
İnsanlar genelde beni anlamıyor çünkü
İnsanları boş ver herkes aynı
Aynen umursamıyorum
Hayırlısı olsun
Eyvallah
Evlenmeden yapma
Ortada kalirsin
Sakın öyle bir hata yapmayın bende aynı durumdayım ama tutuyurum kendimi
Doğru partnerle asla ve asla pisman olmazsın
eğer yaşın doğruysa eee normal karışık olman
Yaparsan önden gidersin