Ben mesela böyle düşünüyorum ilişkiye gircek kadae güzelse kız arkadaşım olur en yakın kız arkadaşımla bile bişeyler düşünebilir insan ister istemez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben mesela böyle düşünüyorum ilişkiye gircek kadae güzelse kız arkadaşım olur en yakın kız arkadaşımla bile bişeyler düşünebilir insan ister istemez
Her kız arkadaş için gider değerlendirmesi yapılır. Anandan doğmayana doğmuş gibi bakamazsin mümkün değil. Onlar malum taraflarından sallayıp dursunlar yemiyoruz
Ooyyyyy 😃😃 eig seçilir bu yorum hayırlı olsun 😃 anandan dğmayana doğmuş gibi yapılmaz Haa yazdım bunu
Müqosun aşko 👌 maşallah yılan gibisin helal 👏
Agızlara bak Ya Rabbim 😃 seni ayakta alkışlıyorum ellerinden öpüyorum 😘
Cevap
2Cevap
Ben de böyle düşünüyorum bazen beğenmedim kisiyi bile o yüzden belkide kankam yok benim
Benim de 1 tane vardı o da yok şimdi 😃
Kız mi shjjss artık sevgilisiniz dimi
Ahahahah hayır sevgili değiliz benim sevgililerim oluyordu bu kıskanıyordu sürekli sonra ben bi yürüdüm buna müsait ortamda ters tepti o kadar kıskanıp böyle yapması garip
Bu ben ya bir zamanlar ben de öyleydim ama o yurumedi ergendik zaten kızlar hakkında öyle dusunmuyordu yani ona gore cinsellik sadece o tip kadınlarda olan bir şey di veya çok sevmeliymis neyse işte iyi oldu birdaha konusmamamiz ama kiskaniyordu benim basarilarimi
İkizler burcuyu bide kız o yüzden de olabilir o kadar kıskanıp böyle üstüme düşmesi sonucunda böyle yapması ne yaptıgını anlamadım 😃
Ben de ikizlerim ama jshsjjs
Ahahahha işte abi aynı görüyosun dimi burçlara inanmıyorlar Kuranda bile yazıyor doğru işte ispatlandı şu an bu 😃😃😃
Bence istekli donemine denk getirip aniden opseydin hersey tamamdi ^^
Bunu yapan bir erkek olursa bana hayır demem ben
İstekli dönemini neye göre anlicam aşko bu var ve ben gerekli ortamı hazırladım alkol falan her şey okeydi ama benim yüksek libidomdan normalde de korkuyordu belki de bana baglanmaktan korktuğu için cevap vermedi
Baglnmaktan korkmus olabilir ben de sevmem
Bu yüzden ilişkim olmuyor bence benim de anlayışlı biri yok
Arkadaşın yani bide
Regl öncesi olabilir mesela ^^
Benim tuhaf bir huyum var (erkeklere sanırım tuhaf geliyo) asiri ilgi sevmiyorum ben onu elde etmek isterim sonra da maalesef ilgim azaliyor bunu çözemiyorum belki de hic iliskim olmadi diye oyle ya da ben deliyim jshsj
Ve biri var şu an ama adamın ailevi sikintilari varmış ilk kez öyle bir şey hisediyordum oysa birine karşı kokusu falan guzeldi yine kalbim kirildi benim shhshsh
Böyle şeyler yasiyormuydu o kızda
Xjajahahha ha yemin ederim aynısı kız ilgiden nefret ediyor mesela giysigine karışan naptıgını karışan birindrn hemen ayrılıyordu falan bende zor biriyim ilgi isteyen bi insanım belki cinsel çekim vardı ama duygusal olarak istemedi bilemiyorum ama senle aynı ve hiç sevgilisi olamıyor bu yüzden ilgiden nefret ediyor özgürlüğüne çok düşkün
😱o kızı bulmalıyım hdhdhsh
Suanki beğendiğim adam da öyle ilgi bekliyor ama kaciniyor da tek sorunu kızlara guvenmemesi yani ben napsam ondan bise olmaz bilmiyorum ki ah şu erkekler
Ama kız ayriliyorsa demekki bise yaşıyor ben de bu da yok
Çıkıp biraz dolasayim ben sinirlendim jdjsjsjsj
Erkek gozuyle benim analiz edilmem lazım ilişki kocuna gidicem artık cidden
Arkadaşlarımla da bir sureligine konuşmadım (daha dogrusu sildim onlari) aşırı yalnizim
Anladım aynı şekilde bende kızlara güvenmiyorum agzı büyük kızlara hiç güvenilmez zaten ikizler burcuysa bide hiç hiç bigün ölüp bitiyorum sana diyor ertesi günü bizden olmaz diyor ve siz şeysiniz çok açgözlüsünüz mesela sürekli daha iyi bir erkek arama mevzusu var sizde ama o kızın beni istememesi şundan kaynaklı çapkın oluşum ve fizikselimin çok iyi olmasından o kızdan daha güzel bir kız gelince kaçıcagımı biliyor xhajqjhshw 😃 sen bi gez dolaş hava al aşko
Hmm
Acgozlu değilde çocuk gibiyiz bence çok seçim var seçim yapmak zor geliyor aynı anda birçok kişiyle konuşamıyorum yakalaniyorum çünkü tecrübe lazım buna guvenmemekte haklı olabilir buna bir şey diyemem boğa burcu sanırım o ve bu yüzden sabit enerjide biri
O arkadaşın artik geri donmek istese de donmez sanırım benim gibiyse eğer tabi
Yok konuşmak istemiyorum dedi arkadaşım be full bitirdik muhabbeti 1 hafta önce artık konuşmicaz 15 yıllık arkadaşımdı yapcak bişey yok bende aldatmada sıkıntı yaşıyorum isimleri karıştırıyorum 😃😃
Hahahah
Sen de aldatiyon yani
Bende daha var buna ilkimi yasasam iyi bir adim olucak böyle nereye kadar niyese olmuyor ama kızlara gecicem ben en son
Benim arkadaşım da ilkokul arkadaşımdı 12 13 senelik hersey iyiydi ama nebileyim odtuden sonra tamamen değişti bu bide rekabet edenler var hiç sevmem bana böyle erkekler hatta kızlar denk geliyor artık normal birini gördüğümde bile önyargım rahat olmama izin vermiyor
Akrepler iyi sanırım ikizlere, sabit burclrdan bise olmaz su burclari iyi bence yonetilmeye aciklar (Babamdan biliyorum jsjsj)
Hava olanlar da iyi ama kısa surelige olur diye düşünüyorum
Ahahahha su burçları iyi olur tabi bir Yengeç olarak xhanahhs akrep kadını yürüyen libido çok fena ya ben böyle bişey görmedim ben yay ve terazi seviyorum kova kadını aşk kadını onlar da fena oluyolar en yakın erkek arkadaşım ikizler onla iyi anlaşıyoruz ben aldatıyorum da şey olarak bana Bi yanlış yaptıysa bu şekilde intikam alıyorum öyle yani 😃 Bi tık ezdin su burçları yönetiliyor falan diye de xhxjajaj dünyada ki en büyük piskopatlar bu burçtan çıkıyor
Psikopat değil demedim mesela babam aşırı sanat seven duygusal biri yonetilmegi sever ama kin tutar intikam alir hersey yapar daha neleri var benim bilmedigim eline alicaksin bu erkegi yoksa aldatir Akrepler de birtik sever yengeçler çocuk gibiler kadını ama aşırı romantik anac çok arkadaşım oldu biri harikaydi mesela dunyayi farklı görüyorlar
Terazi iyi ama benim gibi kararsız ya da aldatmaya muasait benden daha kotu hatta
Benim favorim akrep
Kova da olabilir biraz dizginlemek lazım ama eglenile bilir bence
Ben korkarim ama o dediğin intikam şeyi için aslında belki de ben bu yüzden ilişkim olmuyor bir şey yapar diye iyice incelemek lazım bunun için
Yok bişey yapar mevzusuna çok takılmana gerek yok yani öncesinde iyi inceleyip analiz edersen hiçbişey olmaz sonuçta partnerimizi biz seçiyoruz ben hep bana yararı olmayan beni üzecek insanlar seçiyorum xhabahsh kaos sevdigimdendir belki ilkini yaşadıktan sonra rahatlarsın diye düşünüyorum baban da adam gibi adammış maşallah 😃 senle muhabbet etmek güzeldi 😘
Haklisinn
Ben de içimi döktüm iyi geldi eglenceliydi
Senin için de iyi olur bundan sonrası inşallah
😉😚
İnşallah 🙏 ekleyebilirsin bu arada aşko burdan 10 sayfa yprumlaşmayalım 😃😃
Evet bende mevcut olan bir durumdur. Kızlarla yüzeysel arkadaş olurum bu yüzden.
Mantıklı aga bende de böyle korkuyorum ani rlktrikşemmeden
Ben bi kız güzelse zaten duygusallaşıyorum, çirkin kızlarla arkadaşlık olur bak :D
Aynen xhabahsh çirkinse arkadaş güzelse direk zaten ypgunlaşıypsun
çirkin kızların güzel kız arkadaşları da oluyor hem :D
Ahahahha çok tehlikelisin
Güzele gitmeye meyilli olur ama her zaman böyle olmaz
yani ha çöp ha erkek diyebilir miyiz
Ne alaka abla şimdi gelmiş geçmiş en büyük bilim adamı bunu diyor o zaman freud da çöp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?