bir erkek seksting yaptığı cinsellik yaşadığı kızla ciddi düşünmezmiş kaşar olsrak görürmüş normal tanıştığıyla ciddi düşünürmüş doğru mu bu
bazı erkekler de yatağa girmediğim kızla evlenmem diyor ne olacak o zaman
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir erkek seksting yaptığı cinsellik yaşadığı kızla ciddi düşünmezmiş kaşar olsrak görürmüş normal tanıştığıyla ciddi düşünürmüş doğru mu bu
bazı erkekler de yatağa girmediğim kızla evlenmem diyor ne olacak o zaman
Kısmen doğru. Ben sexting yaptığım kişiyle ciddi düşünmem , ama başka bt şekilde tanıştığım biriyle ciddi düşünebilirim. Ama o sexting yaptığım kadını da kaşar olarak görmem, sadece sevgililik düşünmem onunla. Evlilik konusunda da o bahsettiğin şeyi söyleyen erkekler kadını kullanıp atma peşinde olan kötü düşünceli insanlar. İnsan sevdiğiyle evlenir kullandığı ile değil
bu söylediğin tutucu erkekler için geçerli bence sexting yaptığı ya da evlenmeden önce reel yaptığın biriyle ciddi düşünebilir erkekler yatağa girmediği kadın soru işareti olacağı için evlendikten sonra kumar olacağından istemeyebilir
Cevap
14Cevap
Adam akıllı seven evlilikten önce dokunmaz o gecenin özel olmasını ayrıca ne kadar dine inancınız var bilmiyorum ama evlilikten önce birbirlerine haramdirlwr ilişki yasarlarsa bu ilişki hayırlı olmaz ama inanmıyorsan da aklın varsa evlilikten önce yasamazsn
Erkekten erkege degisir seksting yaptigi kiza olup bitende var oyle gorende var normal gorende var. Ksar olarak goren ztn eziktir kendisi yapip yapip namuslu iffetli tertemiz takilan tipler bide sey isterler bakire kiz
Herkes taze kaşar sever...
Ama eski kaşar en güzeli...
Herkesin farklı ben seksting yaptığımlada ciddi oluyorum iyi biriyse
benim bakire namuslu kızla işim olmaz onun için ben ciddi düşünürüm düşündüm zaten mutluyuz
Adamına göre değişiyor , sen sana ne lazımsa o tip biriyle görüş.
Genelde doğru 2. si yatağa atmak için yalan soluyor yatmadigimla evlenmem gibi 🥳🥳🥳🥳😃😃🥳😃
Şahsen öyle değilim öyle de olmadım
Seversem benim için iş bitmiştir ister seks olsun ister olmasın
Sexting yaptığı kızı cinsel obje olarak görür ciddi düşünmez
ben de öyle görüyorum
Erkekten erkeğe değişir
Bu aslında kişiden kişiye değişen bir şey 🤔
Çok yanlış... uzak dur lütfen ondan adam olmaz
Erkekleri anlamak zor
Ekspertiz raporu istemiyoruz en azından
İnanma hepimiz böyle değiliz
patlak kızla evlenmeyiz
Yatağa girmeden evlenmem