Cinsel Yaşam Erkekler cinsel ilişki yaşayınca terkediyorsa evlenenler nasıl evleniyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Cevremde evlenenlerin cogusu öncesinde yasayan kisilerdi Güncellemeler+1 yıl Evlilik öncesi yasayip evlenenler nasil evleniyor? Erkekler cinsel ilişki yaşayınca terkediyorsa evlenenler nasıl evleniyor? Cevapla İlişki Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Karşılıklı uyuma ve karaktere bağlı bi kişi sevdiği kişiyle cinsellik yaşadı diye namussuz olmuyor 2 5 Yorumla Samet1994444 +1 yıl Ama evlenmezse sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl @Samet1994444 başkasını bulur Yorumla Samet1994444 +1 yıl O zaman önüne gelenle yat boşananlar bu yüzden Yorumla Soran +1 yıl @Samet1994444 çok kötüsün önüne gelenle yat nedemek Yorumla Samet1994444 +1 yıl Sadakat azalır birden fazla kişiyle seks yapanlar Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl cunku kımısı gercekten sevdıgı ıcın evlenıyorlar. dıgerlerrı o kelımenın altına saklanıp duygularını ve fızıksel olarak senı kulanmaya calıstıkları ıcın. seven adam bakısı ıle sözuyle emın ol bellı eder. 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Çevremde cinsellik yaşayıp evlenenler de var; kişilerin davranışa ve isteklerine göre değişiyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım Yorumla obiralfa +1 yıl Ben evlilik öncesi yaşamaya karşıyım. Yorumla Soran +1 yıl Karsiyiyim diyenler en cok kendileri yapan oluyor 🤣 Yorumla obiralfa +1 yıl Ben yapmak istesem, elimde bu fırsat var. FB veya ONS tercih etsem, turizm bölgesinde yaşadığım için sınırsız. Ben karşıyım, bilmem anlatabildim mi. Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Duygusal uyum çok yakalamışsa evleniyor hani buldum diyor evleniyor sonrasında yine yapıcagını yapıyor çogu kişi 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. çünkü o evlenen kişiler öncesinde yapa yapa doymuslar onun için artık yeter bu pisayadan çekilmek istiyorum diyerek evleniyor 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkekler cinsel ilişki yaşayınca terk ediyor ama evlenmeye gelince başka temiz kızlar ararlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yoooo oyle birsey evlenenler nasil evleniyor evlenen sayisi daha fazla Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Yokmu öyle bişey evlenenler evleniyor bişekil işte Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Evlenenler sayısı fazla tmmda anlaşamayan da çok Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkeğine göre değişir, ben de sevişerek evlendim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Taklit ver bana. Da Yorumla zimbabwe-cumhurreisi +1 yıl taktik yok, insanların niyetini anlamak yeterli Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkekler kadinlarin hal ve tavirlari yüzünden terk eder cinsellik yaşayıp yasamadiklari için değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl pek cok sey hıkaye denebılır en dogrusu dogru ınsan cıkınca cok yanlıs bır ınsan desen bıle evlenıyor ınsanlar ya sence? 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Alakası yok ki. Çıkardı bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ataerkil toplumu Yorumla Devrimosmanli +1 yıl Valla erkek önüne gelen ile yatacak kadın kimse ile yatmayacak var mı böyle bir Adalet Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Öyle bir tabu yok çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazilari diyor ya yasarsan evlenmez diye evlenenler nasil evleniyor Yorumla Gökay90 +1 yıl Seviştim diye evleneceksin diye bir kaide olmadığı gibi evlenmez diye de yoktur. Kişiden kişiye değişir kısaca. Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenmeden ilişkiye girmiyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Giriyorlar Yorumla Utangaç5454 +1 yıl O onların sorunu sonrada var beni neden bıraktı. Ee aldı alacağını daha ne yapsın Yorumla Soran +1 yıl Evleniyorlar ama sonunda sonucuna bak sen Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Sonra sıkıldık artık yürümüyor diyende çok maalesef. Tabi bu benim görüşüm Yorumla
Bymasor2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Evlilikle anlık seksi karıştırma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik oncesi ama Yorumla Bymasor2023 +1 yıl Evlenicegi kisiylemi Yorumla Soran +1 yıl Sevgili olanlar Yorumla Bymasor2023 +1 yıl Bu kişi senmisin terimi edildin Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadakat meselesi 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok sürmüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bedava verme üstüne kal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ustune nasıl kalicam? Cevap sahibi +1 yıl Baban bassın sizi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Demek ki yalanmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok az olsada terkedilen var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Karşılıklı uyuma ve karaktere bağlı bi kişi sevdiği kişiyle cinsellik yaşadı diye namussuz olmuyor
Ama evlenmezse sıkıntı
@Samet1994444 başkasını bulur
O zaman önüne gelenle yat boşananlar bu yüzden
@Samet1994444 çok kötüsün önüne gelenle yat nedemek
Sadakat azalır birden fazla kişiyle seks yapanlar
cunku kımısı gercekten sevdıgı ıcın evlenıyorlar. dıgerlerrı o kelımenın altına saklanıp duygularını ve fızıksel olarak senı kulanmaya calıstıkları ıcın. seven adam bakısı ıle sözuyle emın ol bellı eder.
Çevremde cinsellik yaşayıp evlenenler de var; kişilerin davranışa ve isteklerine göre değişiyor.
Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım
Ben evlilik öncesi yaşamaya karşıyım.
Karsiyiyim diyenler en cok kendileri yapan oluyor 🤣
Ben yapmak istesem, elimde bu fırsat var. FB veya ONS tercih etsem, turizm bölgesinde yaşadığım için sınırsız. Ben karşıyım, bilmem anlatabildim mi.
Duygusal uyum çok yakalamışsa evleniyor hani buldum diyor evleniyor sonrasında yine yapıcagını yapıyor çogu kişi
çünkü o evlenen kişiler öncesinde yapa yapa doymuslar onun için artık yeter bu pisayadan çekilmek istiyorum diyerek evleniyor
Erkekler cinsel ilişki yaşayınca terk ediyor ama evlenmeye gelince başka temiz kızlar ararlar
Yoooo oyle birsey evlenenler nasil evleniyor evlenen sayisi daha fazla
Yokmu öyle bişey evlenenler evleniyor bişekil işte
Evlenenler sayısı fazla tmmda anlaşamayan da çok
erkeğine göre değişir, ben de sevişerek evlendim.
Taklit ver bana. Da
taktik yok, insanların niyetini anlamak yeterli
Erkekler kadinlarin hal ve tavirlari yüzünden terk eder cinsellik yaşayıp yasamadiklari için değil
pek cok sey hıkaye denebılır en dogrusu dogru ınsan cıkınca cok yanlıs bır ınsan desen bıle evlenıyor ınsanlar ya sence?
Alakası yok ki. Çıkardı bunu
Ataerkil toplumu
Valla erkek önüne gelen ile yatacak kadın kimse ile yatmayacak var mı böyle bir Adalet
Öyle bir tabu yok çünkü
Bazilari diyor ya yasarsan evlenmez diye evlenenler nasil evleniyor
Seviştim diye evleneceksin diye bir kaide olmadığı gibi evlenmez diye de yoktur. Kişiden kişiye değişir kısaca.
Evlenmeden ilişkiye girmiyoruz
Giriyorlar
O onların sorunu sonrada var beni neden bıraktı. Ee aldı alacağını daha ne yapsın
Evleniyorlar ama sonunda sonucuna bak sen
Sonra sıkıldık artık yürümüyor diyende çok maalesef. Tabi bu benim görüşüm
İnsnalar eskisi kadar umursamiyor
yani bu yalana inanma aşko
Sen iliskiye girmeyi düşünüyor musun
Senin böyle bir niyetin mi var gerçekten
Evlilikle anlık seksi karıştırma
Evlilik oncesi ama
Evlenicegi kisiylemi
Sevgili olanlar
Bu kişi senmisin terimi edildin
Sadakat meselesi