+1 yılbu işin erkeği kadını yok. sizler nedense evliliğin mantığını amacını hiç öğrenmemişsiniz
şimdi inceleyelim. dinler ve kültürler ne diyor bakalım. o zaman amaç ortaya çıkar
hiç bir beraberlikte eğer cinsellik yaşanmayacaksa nikah şartı yoktur. çünkü zaten o insanlar arkadaş dosttur.
eğer bir beraberlikte cinsellik yaşanacaksa nikah şartı konur. yani ne demek oluyor nikah cinsellik içindir. üremek için evlilik yapılır. siz eğer biri ile cinsellik düşünmüyorsanız neden evlenesiniz ki. gerek yok. bir arada durmanıza engel yok. nikaha gerek yok. nikah cinsellik olacaksa şarttır.
haaa günümüz kadınları ne düşünüyor. toplumumuzda bir çok evliliğe bakıyoruz. kadın cinsellik istemiyor. amaç ne finansal köle elde etmek. "evleneyim biri ile ömür boyu bana baksın. anam babam ölürse bana kim bakacak. çalışmam da ne gerrek var. alırım bir enayi baktırırım kendime" diyor çoğu. zaten o nedenle de aldatmalar oluyor o nedenle boşanmalar oluyor
akıllı olun akıll ama kurnaz değil21 Yorumla- +1 yıl
olaya bir de şu yandan bakalım yaratıcının tasarımına göre
insanların çoğalmasını cinsel ilişki sistemi ile oluşturmuş. sistem bu. tabi insan oğlu üşengeç olacağı için asla üremek için cinsel ilişki gibi yorucu bir eyleme girmez. yaratıcı bu kez üşenmeyelim diye olaya zevk katmış. zevki yaratmış. ya değilse şu sohbetler olurdu
--hanım hadi allahın emrini yerine getirelim çoğalamak için ilişki şart.
-aman dur bey yorgunum hele ileride yaparız.
ya da
-hadi bey allahın emrini yerine getirleim.
-dur hanım işten yorgun gelim zaten sonra bakarız.
gibi sohbetlere engel olmak için işin içine zevk katmış ki üşenmeyelim
ayrıca
hiç kimse durduk yere bir insanı hayatına ortak edip eşek gibi çalışıp ona bakmaz. ya da hiç kimse diğerine yemek çamaşır... hizmet etmez.
gelelim bu çiftleri bir araya nasıl getireceğiz. işte aşkı sevdayı kardeşim gücünü yaratmış.
durum bu arkadaş.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler
Cinsellik icin
Yemegimi biri yapsin diye
Arkami biri toplasin diye
Kisaca hem hizmetci hemde annesinin baktigi gibi bakilmak istedigi icin evlenir.
Sevgi, saygi, guven, es olmak, hayati paylasmak gibi unsurlar cogunda yok. Olsada listenin başında yok bunlar. Listenin basindakiler yukardaki saydiklarim.
Erkekler hayati paylasalim diye evlenirler ama evlilikte hayati, tum sorumluluklari kadinin üstüne yıkar kendi keyiflerine bakarlar. Cogu turk ailesinde evin kahrını, cocuklarin kahrini, evin sorumluluklarini hep kadin ceker. Kadin calisan kadin olsa bile evdeki rolü degismez. Isterse kadin prof dr olsun erkegin kafasindaki yeri, evdeki yeri aynıdır.
Bizim toplumumuzda kadin evde cinsel ihtiyac gidermek icin, camasir ütü, evi derleyip toplamak, cocuklara bakıcılık yapmak, erkege hizmetci olmak dışında baska bir rolu yok. Kötü ama gercek bu. Kimse inkar etmesin öyle degil falan diye.
En medeniyim diye gecinen turk erkeğinin aklinda bile bunlar var. Kadin evde ve bu toplumda hizmetci, aşcı, yatakta... olmaktan öteye geçemedi. Geçecek gibi de durmuyor. Erkeklerin hatta cogu hemcinslerimin kafasinda bile kadın demek bu. Kadının tanımı bu. Erkeklerin cinsellik icin evlenmeleri en öncelikli sebeplerden biri.30 Yorumla
+1 yılÖnceden öyleydi şimdi ise kadınlar evleniyor, rahat rahat cinsellik yaşayabilmek çin. Erkekler artık her yerde her türlü yatabiliyor ve toplum arkasını sıvazlıyor aferin oğlum diye ama karılara hep bir baskı vardı sen kadınsın ayıp diye diye, gerçi hala var ve bu yüzden evlenmeyi amaç ediniyorlar kurtulabilmek için ama finali hüsran oluyor tabii ki...
21 Yorumla
Soran+1 yılBen bunun iÇin evlenmedim
Hepsi değil tabi, her ne kadar cinsellik istesem de bi o kadar da eşime sarılarak uyumak istiyorum. Onunla beraber el ele gezmek, acıyı tatlıyı paylaşmak istiyorum. Yüzüne bakıp bi makas alamadıktan, burnuna dokunamadıktan sonra cinsellik için evlenilir mi?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Erkeklerin tek amaci önündeki. Kimse inkar etmesin.
41 Yorumla
Soran+1 yılNefret ediyorum bu bencil huylarından
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler diye genelleme yapmak biraz bencillik oluyor. Kadınlarda aynı durumda değil mi sence. Toplumsal kültürümüzün dayatmasıyla evlilik öncesi cinsel ilişki olmamalı anlayışı yıkılırsa bu sorunun geçerliliği yok olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenmeden de cinsellik yaşayabildiğim için evliliği düşünmüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani evliliği. Sadece cinsellik üzerine kurulmadğını biliyorsunuzdur
Gizli Üye(25-29)+1 yılIki nedeni var. Biri sınırsız cinsellik, digeri hizmetci gibi temizlik yemek yapacak camasirini yikayacak beleşe çalışan birini bulmak
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ana kuzusu onlar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır öyle bir şey yok. Cinsellik için insan neden evlensin, tek derdi seks olsa canı istediğinde gider parasıyla yapar.
10 Yorumla
+1 yılbenim için tek olay değil bu yaşıma kadar olmadan ölmedim. ancak onun da yeri önemli.
hayatı paylaşmak yalnız olmamak aile olmak için evlenirdim.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sadece cinsellik için neden evlensin? piyasa da bir sürü kiralık kadın varken?
12 Yorumla
Soran+1 yılVar ama bak yorumlardan belli oluyor birde karşısıdakinidr aptal görüyor namuslu insanları yani kaşarlarıda el üstünde tutuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini çok seversin onu görmeden duramazsın ya hayatı acısıyla tatlısıyla paylaşmak için dolasıyla aşk ile iki bedenin yaşadığı cinsellik harika
10 Yorumla
+1 yılBence Kadinlar cinsellik icin evleniyor erkeklere hava hos serbest piyasa bekaretmis elalem ne dermis gibi toplum baskilari yok uzerimizde aci ve tasvip etmedigim bir gercek maalesef ;)
00 Yorumla
+1 yılBizim toplumda cinsellik için evlenen sadece erkekler mi sence? :D
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam En azından ben bu yüzden evlenmemişim gurur duydum kendimle
- +1 yıl
E napalım peki? Herkesin kendi hayatı. Cinsellik için imza atanın sorunu bu. :D
Soran+1 yılEe zaten öyle akılsızların işi
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Aile çocuk yalnızlık ve cinsellik bunların hiçbirisi birbirinden ayrılmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyoo.
kım cıkardı bunu?12 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bak anlarsın
- +1 yıl
24 arizona kertenkelesi hayat hıkayelerınden kesit sunmuşlar . haklısın.
+1 yılbir kadın ne için evlenirse ondan evlenir ne fark var ki
?01 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın bunun iÇin evlenmez
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanki siz farklı şey için evleniyorsunuz.
16 Yorumla
Soran+1 yılBen asla bu zihniyetle evlenmedim o güne bazen lanet ediyorum
- +1 yıl
Ablacım kimse kandırmasın kendini. İnsanlar aynı evin içinde yaşayan kanka olmak için evlenmiyorlar.
Soran+1 yılDuygusuz olduğunuz gibi bencilsinizfr mesela ben aile olmak iÇin evlendim ama çok azdımm hafi ben evleneyim demedim hayatı paylaşmak gezmek sosyalleşmek
- +1 yıl
Gezmek, sosyalleşmek için evlilik gibi masrafa katlanılmaz. Seks için bile katlanılmaz. Seksin rn pahalı hali evlilik, ama memleketim abazanları bir a. m uğruna neler yapıyor işte.
Soran+1 yılEklemeyi unutmuşum sevdiğin insanla bunları aile baskısı olmadan rahat yazabilmek mutlu olmaktır evlilik
Soran+1 yılEvet çok var yorumda gördük Allah akıl fikir versin
Sevdiğin kişi ile hayatı paylaşmak için evlenirim cinsellik her dönem olan bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalan kardeşim evlilik başka bir şey hayatı paylaşmak en kısa
00 Yorumla
+1 yılDüzenli bir hayat yaşamak için evlenir.
10 Yorumlaher erkek cinsellik için evlenmez
10 Yorumla
+1 yılİstisnalar vardır her zaman..
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden de yapan çok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru değil
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri mi var?
10 Yorumla
+1 yılSaçma ama payı var.
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok yazık bu karşısındakini aptal yerine koymaktır
- +1 yıl
Karşımıızdakiler zaten aptal
Soran+1 yılSizin hakkınızdan gelenler bellide iste bakire kız arıyorsunuz
- +1 yıl
Sen bakire değilmisin
Soran+1 yılBen evliyim yorumlarda belirtim
Soran+1 yılBirde sorduğun soruya bak yazık gerçekten
- +1 yıl
Nediyosun sen yazık mazık alla alla çok düzgünsün madem burada ne işin var gizlisin birde inmisin cinmisin belli değil
Soran+1 yılYa bi sq
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar