Erkeklerde de var ama kızlardaki bu sexting düşkünlüğü abartılı hale gelmedi mi
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gerçekleşmeyen arzular hayaller ile yasanir bunda bir anormallik yok.. İnternetin getirdiği cinselliğin saptırılmış halı bunun açılan kapısı.
12 Yorumla- +1 yıl
Ricalar komutanım
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzellikle hüzünlü diye konuşuyorsun bı bakiyorsjn hoooop ağzıma sliyorum diyor
157 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle işe başlamışta haberimiz olmuyo orgazmdan pırrr kayboluyolar
Cevap sahibi+1 yılNeler varda burada yszip kadınlara karşı önyargı oluşturmak istemiyorum.
Ama onlar bı iki abaza yazdimi hemen bı konu açıyorlar kim ne yazdıysa pır pır döküyorlar
İyiki biz erkekler öyle değiliz ya- +1 yıl
Ardından hoşlarına giden tiple sextingin dibine vuruyolar ardından kendi içlerinde paradoks yaşıyolar
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka ya s. et ya. abi kadın milleti çok tehlikeli en iyisi bile çok tehlikeli
- +1 yıl
O yüzden uzaktan seveceksin
Cevap sahibi+1 yılUzaktan da olmaz içlerinde olmazsads olmuyor. cok boş dolasdinmi bu kezde bu kizlsrdan hoşlanmıyor fslibs diyip güzel kardeşim yazıyor a. mk
Cevap sahibi+1 yılİ. bnler yazmisdim kanka 😂😂
- +1 yıl
Taktik belli aslında bam bam bam ama erkek milleti olarak çok merhametliyiz
Cevap sahibi+1 yılVuran vuruyor olan bizim saflara oluyor. onların ellerinde kalıyorlar genelde
- +1 yıl
Sadece i. pne deseler yine
- +1 yıl
Onu hiç sorma çatır çutur her türlü biberin tadına bakıp aptal aşığı bulup koca parası yiyolar
Cevap sahibi+1 yılKanka bizim erkeğin mali çok mal karının her lafins inanıyorlar a. mk yeterki birsz güzel olsun. bi. kere bı arkadasi gruba çağırdım abartmiyorum gruba çağırdım. ben çağırdım çocuğu. o sırada isim çıktı gittim 1 saat sonra döndüm yoklar.
Aradım acmadilsr. bi kaç gün sonra kız aradı bu canım bana evlenme teklifi etti dedi. sonrs o çocuğu gördüm. olm spermlerkmin kurumssini bekleyemedon mi lan dedim.
Meğer kız çocuğu kafaya almış işte ben senincagirttim falan senden hoşlanıyorum demiş. sonrs çocuk çok mal olduğu ixin kız bunu s. etmis. goruyonmu seytsnligi- +1 yıl
Saf gördüler mi * bırakmıyolar zeki olmasını geçtim normal zekada olan birine bunu yapamazlar ama dediğin gibi bizde öyle a. m. canım var ki head shot atasım geliyo
Cevap sahibi+1 yılBu karilsrin g. tunu kaldırands o mallar. zaten.
- +1 yıl
Ne kedicikmiş bee öyle matah bişeyde değil cinsellikte bütün yük erkeğin üstünde :)) saf-ı ameleler
Cevap sahibi+1 yılOn numara tespit 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAma dikkat ediyoeumds bugün kandil diye galiba hüzünlü korkan hatun yok a. mk 😂😂
- +1 yıl
Var var 😉
Cevap sahibi+1 yılTuuuhbbb nasıl kaçırdık yav 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNeyse yabancıya gitmemiş en azından
- +1 yıl
Bro kediciğin derdi fena erkek değiller ki okşa patlıcanı geçsin
Cevap sahibi+1 yılHacı sextignde patlıcanı eline verebiliyorduk da bizmi kaçırdık o teknolojiyi 😂😂
- +1 yıl
Yok la aynı anda kaç kişiyle yapıyolar belli değil tek kişi yeter mi sanalda orgazma
Cevap sahibi+1 yılOoo müdür yazarak olmaz o iş sesli harici ben girmiyomm o toplara. ama sexting bağımlılık yapıyor. gecen bı hatunla beraberken aklıma sexting konuşmaları geliyor
ya kendimi. sapik gibi hissediyorum bazen- +1 yıl
Erkeğin sexting ihtiyacı orgazm olmak filan değil kadına kadınlığını hissettirmek reelde olduğu gibi
Cevap sahibi+1 yılBende değişik bı duygu bıraktı başkan bilmiyorum iyimi. kotumu anlamıyorum
- +1 yıl
Taş ak geçmesi güzel oluyo ama kimiside çok tecrübeli reeli böyle güzel olmaz dedirtiyo
Cevap sahibi+1 yılSıkıntıda orada ya uzanıp kaliyorlar
Cevap sahibi+1 yılSexting ayrı bı dunya bence. hatra bende biraz sadistlikte var kadına dokunmadan onu delirtmek hoşuma gidiyor belkide sexting bu yüzden cezbediyor beni
- +1 yıl
İkisinin yeri farklı be aga rakıyla viski gibi düşün ikiside farklı tat ve tarz ama ikiside güzel
Cevap sahibi+1 yılAma geçen benim manitleyken sexting olsa ona yeğlerdim.
Cevap sahibi+1 yılAcaba elimi ayagimi ceksemmi bunlardan ya sence başkan ne diyorsun
- +1 yıl
Benim düşüncem cinsellik et ete değmesi değildir aga duygular bütünleşecek o zaman var yaaa hatunu kaç defa boşaltırsın belli değil cinsellik dedin mi duygu şart aga
Cevap sahibi+1 yılİyide kadınlar reelde bu konuda çok çekingen olabiliyorlsr. kasar olarak dusunulmemek için. rshst olanlarids aşırı kart.
- +1 yıl
Elini çek demem ama sık olmasın cinsellik duygu katilidir farkında olmadan duygunu tüketirsin sonra işin gücün yok çıkmaya uğraş depresyondan
Cevap sahibi+1 yılMesela geçen bı tsnesi yorumlarda yazmıştı gizliden patlıcanı salatalığı salliyormus içine şimdi böyle karı fantezide rahat olsa ne a. mk tünel gibi olmuş zaten.
- +1 yıl
Genelevdeki hatun daha ateşlidir o karıdan
Cevap sahibi+1 yılO değilde bizim tayfsds yszmis altına hanımefendi sizden çok hoşlandım benimle bı akşam şarap icermiskn diye. ulsn o karı seni bırakır şişeye saldırır haberi yok a. mk 😂😂😂
- +1 yıl
Aslına bakarsan kadınların abaza olması lazım ve öylelerde ama çaktırmıyolar bizim mallar az bişey kalksa damacanaya yürüyolar ya düşük değer erkekleri
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle başkanda işte toplum baskısı aile baskısı. a. mk millet. Normalde her boku yasiyor. cocuklsrini efendi olmaya zorluyor. sonra. Çocukda. eli s. kinde geziyor
Cevap sahibi+1 yılAslında rahat bıraksalsr çocukları daha akıllı bı yol izlerlerde bırakmıyorlar
- +1 yıl
Bizim erkeklerin çoğuda gizli gav at eşi aldatıyo affediyo millete poz veriyo benim karım güzel lafları sabah kuran okuyup gece kocayı boynuzlayan karılar ve bunlar yeni sürülmedi piyasaya biz yeni farkına vardık internetin gözünü seveyim
Cevap sahibi+1 yılDaha geçen ay başıma geldi karı instadsn ekledi abi gorseen melek bans bı resjmler attı kanatlsri... Neyse abi zaten abazalar dolu piyasa sahada bahsedip genel anlamda karılara izlenimi kotulemiyjm burada
- +1 yıl
Aynen öyle sevişmek isteyen sevişsin istemeyen Elizabeth e devam
- +1 yıl
Yok aga acımayacan çatır çatır sevişeceksin öyleyse seni aklından çıkaramayacak kocasıylayken bile seni hayal edecek
Cevap sahibi+1 yılAma sunuda soylicem senin dediğin gibi karınin dedigi kocam biliyo korkmans gerek yok
- +1 yıl
Böylelerine tilt oluyorum hakkını vermek içinde elimdeh geleni yapıyorum
- +1 yıl
Diyorum ya hakkını vereceksin günlerce belini doğrultamayacak
Cevap sahibi+1 yılO konida kardeşine güven sen başkan😎😎
- +1 yıl
Bekarlar aklı başında evliler kedi patlıcan peşinde hem evli hem yaşı ergin hatunun gözü dışarda olmayacak aga en hassas olduğum konu kendini geliştirecek insan
Cevap sahibi+1 yılValla başkan normalde karşıyım ama çok iyi mallar denk gelince insan geri ceviremiyor.
- +1 yıl
Tabi seçicilik önemli 😎 demin bahsettiğin gibi hatunu ne yapacaksın zaten miadı dolmuş gideri varsa devam kocası da akıllı olacak kendini işini görüp mabadını devirip yatarsa hatunun işini görecek çok kişi çıkar
- +1 yıl
Koca karısını canını çıkaracak yatak işin aslı bu
Cevap sahibi+1 yılKocasına vermeyip aldatands gördüm de bu işler çok uzar abi ya 😂😂
- +1 yıl
Tokmakçısı ayrı bankası ayrı bi kişiyi çok yormuyo helal olsun cinsellik gibi konunun kısa sürmesi muhtemel bişey değil
- +1 yıl
O yüzden kim ne halt yiyosa yesin denk gelenlerin icabına bakarız
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bam bam bam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok saçma bir takıntı
00 Yorumla İhtyac meselesi bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Kızlarda pek yok be
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme 😉
- +1 yıl
Öyle deme tecrübe konuyor baksana
+1 yılGercegini yapamiyan ona bas vuruyor
00 YorumlaSaçma bişey bence.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz