Cinsel Yaşam Seks esnasında kıskaç kullanılmasına sıcak bakar mısın😏? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Sadece kadın için değil erkek için de kullanılabilir. 😎 Keyifli günler.. https://m.youtube.com/watch?v=vmBpq4bVbQ0#smell Seks esnasında kıskaç kullanılmasına sıcak bakar mısın😏? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Dark_Scourge Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Yengeç miyiz biz? 😅 Ben kullanırsam olur, benim üzerimde denenemez 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Çok emin konuşmasak 😅😂 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Nau nau nau 😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır istemem aynı şekilde partnerime de kullanmam hiç bir şekilde. ya zaten 1 saatlik zevkimiz var onda değişik fantezilere gerek yok 😂 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. olmaz asla dememek lazım ben öyleydim, ama abartılı olmadan gayet etkileyici oluyor hatta tetikleyici 1 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kendimde kullandırır mıyım bilmiyorum ama meraklısı olan kullanabilir..Saygımız var azizim 1 0 Yorumla
BaşarılıBiri96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Can Acıtmayan Haz Veren Her şeye Varım 1 3 Yorumla BaşarılıBiri96 +1 yıl Partnerimin Üzerinde Kıskaç Olarak Dişlerimi Dudaklarımı Kullanmak isterim 😍😍 Yorumla BaşarılıBiri96 +1 yıl Partnerime Benden Başka hiç bir şeyin Temas Etmesine Tahamül Edemem Seks Sırasında Aşırı Sahipleniciyimdir... Yorumla BaşarılıBiri96 +1 yıl Soft ve Seri Seksi Seven birine Benziyorsun Acaba Tahminim Ne Kadar Doğru 🤔🤔 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O kıstasları kadında meme uçlarını erkekte yumurtalari sıkar mazoşist hareket ben sevmem ama yarene kendine yapılmasını isterse ondan keyfi artacaksa zevki artsın diye yaparız ancak ben sevmem sıcakta bakmam 0 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bana kıyabilen erkek ilgimi çekmez. Acıyı düşmanım da verir, sevdiğim adamın umurundaysam bana acı değil de zevk verir. 2 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl psikolojik sıkıntım yok oyuzden sıcak bakmam 2 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ne kullanırım nede üzerimde kullanılmasını istememnedense pek sıcak gelmedi bana :) 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. bence benlik değil belki çok zaman sonra seksten sıkılırsam ve yenilik istersen denerim 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben şiddet içeren şeyleri asla sevmem. Gerçek bir erkek sevilisine kıyamaz 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mazoşist biri olduğum için partnerim keyif alacaksa neden olmasın ki 😊 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tek sevdiğim acı sırt yolmak 1 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl Evet seviyorum oldukça eğlenceli ve zevkli. 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kıskaçı ilk defa duydum ama neden olmasın 2 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Hayır sıcak bakmam. 2 4 Yorumla KSMod +1 yıl Neden sıcak bakmazsın peki? Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl @KSMod sadomazoşist hareketlerden hoşlanmiyorum çünkü. Yorumla KSMod +1 yıl Daha çok romantik mi seviyorsun? Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Ne sevip sevmediğimi burada söylemeyi düşünmüyorum. Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Farklı zevkler denene bilir. 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Bilmiyorum denemedim 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben farklı oyuncaklar deniyorum 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. T... şakları mı sıkıştıracaksın? 0 0 Yorumla
obenn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Herseyi denerim 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Sıcak bakmam 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yengeç miyiz biz? 😅 Ben kullanırsam olur, benim üzerimde denenemez
Çok emin konuşmasak 😅😂
Nau nau nau 😂😂
Hayır istemem aynı şekilde partnerime de kullanmam hiç bir şekilde. ya zaten 1 saatlik zevkimiz var onda değişik fantezilere gerek yok 😂
olmaz asla dememek lazım ben öyleydim, ama abartılı olmadan gayet etkileyici oluyor hatta tetikleyici
Kendimde kullandırır mıyım bilmiyorum ama meraklısı olan kullanabilir..
Saygımız var azizim
Can Acıtmayan Haz Veren Her şeye Varım
Partnerimin Üzerinde Kıskaç Olarak Dişlerimi Dudaklarımı Kullanmak isterim 😍😍
Partnerime Benden Başka hiç bir şeyin Temas Etmesine Tahamül Edemem Seks Sırasında Aşırı Sahipleniciyimdir...
Soft ve Seri Seksi Seven birine Benziyorsun Acaba Tahminim Ne Kadar Doğru 🤔🤔
O kıstasları kadında meme uçlarını erkekte yumurtalari sıkar mazoşist hareket ben sevmem ama yarene kendine yapılmasını isterse ondan keyfi artacaksa zevki artsın diye yaparız ancak ben sevmem sıcakta bakmam
Bana kıyabilen erkek ilgimi çekmez. Acıyı düşmanım da verir, sevdiğim adamın umurundaysam bana acı değil de zevk verir.
psikolojik sıkıntım yok oyuzden sıcak bakmam
ne kullanırım nede üzerimde kullanılmasını istemem
nedense pek sıcak gelmedi bana :)
bence benlik değil belki çok zaman sonra seksten sıkılırsam ve yenilik istersen denerim
Ben şiddet içeren şeyleri asla sevmem. Gerçek bir erkek sevilisine kıyamaz
Mazoşist biri olduğum için partnerim keyif alacaksa neden olmasın ki 😊
Soft ve tutku seviyorum
Tek sevdiğim acı sırt yolmak
Fazla mazoşistçe benlik değil
Evet seviyorum oldukça eğlenceli ve zevkli.
Kıskaçı ilk defa duydum ama neden olmasın
Hayır sıcak bakmam.
Neden sıcak bakmazsın peki?
@KSMod sadomazoşist hareketlerden hoşlanmiyorum çünkü.
Daha çok romantik mi seviyorsun?
Ne sevip sevmediğimi burada söylemeyi düşünmüyorum.
Farklı zevkler denene bilir.
mazoşist misiniz :)
Bilmiyorum denemedim
Nereyi kıstıracağı önemli
Acı yerine zevk vermeyi tercih ederim
Mandal geldi aklıma.
Evet bağlanmayı seviyorum
Ben farklı oyuncaklar deniyorum
Güzel fantezi denenir 😇
T... şakları mı sıkıştıracaksın?
Cıss yapar
Hayır bakmam.