Bence değil namus bacak arasında değil beyinde ve bunu namusla eş değer görmeleri berbat.2 yıl önce annemle konuştuğumda evlenmeden olmaz demişti neymiş sadece kocana vermek kutsalmış abi aşırı saçma değil mi ben yıllar sonra evleneceğim bi erkek için neden en ateşli yıllarımı bomboş geçireyim seks yapmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBenim önemsediğim bir şey değil daha çok karakterle ilgilendiğim için fakat önemli olan insana yanlış yapıyorsun diyemem. Çünkü bunun tek bir doğru cevabı yok bana kalırsa.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnemli, astrolojiye göre o kişinin enerjisini 7 yıl içinde taşıyorsun, çakra sistemine göre kök çakran her cinsellik yaşadığın kişide değişime uğruyor ki bu kötü bir durum. Psikolojik olarak ise Evlilikte Bağlılık ve Cinsel Geçmiş seni aydınlatır. Kısaca eğer sevişmek istiyorsan en doğrusu evlenmen.
01 Yorumla- +1 yıl
Burada yap diye cesaret verenlere de çok takma, ileride sen pişman olduğunda yapmasaydın deyip geçecekler.
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bekaret eski neslin geri kalmışlığını simgeliyor. İnanılmaz saçma bir düşünce. Eninde dediğini gibi en ateşli ve aktif günlerinizi ne olacağını bilmediğiniz bir erkek ya da kadın için saklamak çok saçma
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben de öyle düşünüyorum ama tek korkum kullanılıp atılmak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaklılık payın yüksek ama gel gör ki bunu anlat
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyım biliyorum ama çok korkuyorum kullanılmaktan sırf evlenirim diye diye neden mahrum kalayım ki bazı şeylerden bi de mendil gibi atılırsın diyo
- +1 yıl
Sonrasında artık tıp gelişti 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
28Cevap
+1 yılVer gitsin ya, bugün tanıdığım bir kız nişanlanmıştı. Güvendiği ve beğendiği her erkeği yatağa atan çok tatlı güzel bir kızdı. Sonuç olarak o da evlendi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks erkeklerin ihtiyacı olduğu kadar kadınların da ihtiyacı. Kullanılmak iğrenç bir tabir eşya mıyız biz ya? Ben neden hayatım boyunca tek bir erkekle sevişmek zorundayım da eşim olucak şahıs herkesle sevişip en son yaşı gelince benimle kalmak hakkına sahip? Ne saçmalık ya gerçekten. Erkekler oh kadının geçmişini takmayacak ama biz oturup onlarınkini kabullenicez hadi ordan. İnan şu sebepten bile yurtdışında yaşanır şu hayata kaç kere geliyoruz
00 Yorumla
+1 yılKarakter önemli. Bekaret değil. Ortada bakireyim diye gezenler, ama anal oral her şeyi deneyenler var.
11 Yorumla
+1 yıle korkma o zaman bu kadar iddialiysan bir sey yapiyosan sonuclarini da göze al
20 Yorumla
+1 yılÖnemli olduğunu düşünmüyorum. Bununla ilgili 8 sene önce ( bencenin ilk çıktığı zamanlarda ) bi’ paylaşım yapmıştım..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbla bu ülkede hala fal bakılıyor farkında mısın?
10 Yorumla
+1 yılValla çok karışık bir kavram bu bakire olup anal ve oraldan calisian çok kişi gördüm ve kalkmış ben bakireyim diyor o şimdi bakiremi sen söyle?
00 Yorumla
+1 yılBekaretini kaybetmeyip neler yaşayanlar var ya da diktirmis olup geçmişi çöplük olanlar.. bence karakter , kisilik önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu işlere bulaşirsan bırakması zor olur her istediğinde önüne gelenle yaparsın evlenirsin arzuladığın biriyle yaparsın madem çok isteğin var o zaman evlenebilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim biri yok
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın peki
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılŞehir
Artik onemli değil eskisi gibi çoğu kişi de önemsemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşındaki kişiye bağlı biraz da. Bakir biri çıkarsa ve gerçekten de bakirse ve bakire istersen ne diyeceksin? Ayrıca birbirinizin ilki olma düşüncesi çok iyi bir durum bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılher defasında, sevgili olup. kendini bamlatmşsa çok önemli.
01 Yorumla- +1 yıl
Bekaret sadece, namus değil. aynı zmn da özel kişi olduğunu hissettiren bir olgu.
burada sana değil diye yazanların %90 nı bakma, ilk birlikteliğinde bunu sorguluyorlar..
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılpişman olmaktan korkma çünkü bunu yapınca zaten pişman olup gerçek dünyaya geleceksin
00 Yorumla Kimle yapacaksın bende yapmak istiyorum ama güvendiğim kimse yok
00 Yorumla
+1 yılYaşınızı sorabilir miyim? Benim için önemli çünkü ben bakirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarı yolda bırakmayacak birini arıyorsan beklersin olay bekaret değil fakat eğlenmek istiyorum dersende sen bilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence önemli erkeği manipüle etmek için kadının geçmişine erkeğin gelecekteki suncağı imkanına bakılıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılonca laf edip pişman olmaktan korkuyorum niye diyorsun ki. yaptıgınızın arkasında durmuyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılzaten çoğu kız da zarı koruyup diğer şeyleri yaşayarak geçiriyor o dönemi
00 YorumlaArkandayım çok haklısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİster kral, ister köylü olsun, dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaretini koruyan benim için önemli. Haksız mıyım?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı kıstasları var.
00 Yorumla Kullanilmaktan bahsediyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPişman etmem ben senş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlık zarı diye bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence önemli verdim ve çok pişmanım
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç kere bırakıcaktı ben izin vermedim
Cevap sahibi+1 yılBir dahada vermedim @atlas_du
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önemsiz bir şey ya neden takılıyor o konuy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Önemi şu kullanılıp atılmak konusu var
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir şey eşitsizlik bağnazlık
10 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılKarar senin hayat senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnnenin sözünü dinle kimseye kulak asma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Önemsiz
00 Yorumlapişman olmazsın