Cinsel Yaşam Orgazm olduğunu nasıl anlarsın kadın olarak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Merhabalar biz kadınlar için anlaşılması daha zor diye düşünüyorum rahatlıyor muyuz orgasm mi oluyoruz nasıl anlıyorsunuz? Orgazm olduğunu nasıl anlarsın kadın olarak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Anlaman basit. Kasılma ve titreme geldikten sonra devam et okşamaya. Akmaya başlar zaten yavaş yavaş. Sıvı geldiğini fark edersin ya. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama zevk suyu ile karıştırılıyor Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Zevk suyu bizde var. Sizdeki ıslanma:) Yorumla Soran +1 yıl Aynı şey değil mi işte bizde zevkten ıslanıyoruz Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Zevkten ama zevk suyunda sperm oluyor Sizde yok öyle bir şey :) Yorumla Soran +1 yıl O kadarını biliyoruz 😅 Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Bilsen bunu sormazdin hahahahahaha Yorumla Soran +1 yıl Ben kızlardan bahsediyorum genelde ikisi karıştırılıyor ve bütün kızlar orgasm olmuyor Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Olabilir oluyor da. Orgazmı neden bu kadar abarttiniz anlamıyorum ki ya. Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Islaklik artip kuruluk hissi baslamasi islakligin yogunlasmadna once zevk alip kasilmalarjndan sonra o zvek anini yasayip bitmesinden anlasilir 0 0 Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bunu bilmiyorsan henuz mastürbasyon yapmamissin demektir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum rahatlama oluyor ama bu orgasm sayılır mı Yorumla Aspaldiko +1 yıl Gozlerin kayiyor ve kendini kaybedecek sekilde inliyorsan evet. Yorumla
Elnino1789 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. patladığını hissedemiyorsan sevişme, karşındakine hayatı zehretme hiç. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olursan her türlü anlarsın, anlayamıyorsan olmamışsın demektir. Nasılı masılı yok 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kritoral degil vajinal orgazm daha etkili maksimüm seviye için farklı yollarvardenemelisin 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen ekle nasıl bir yol izlemelisin tavsiyelerim var istersen Yorumla
Ömerrxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl En büyük belirtileri kasılma titremedir 1 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. dizlerinde titreme oluyorsa organizm oluyor 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen olamıyosun sanırım 0 0 Yorumla
sdjjdkdks Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl mastürbasyon ile mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fark etmez ikisinde olsun nasıl anlaşılır Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Titreme ve yüksek haz ile Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Erkekler? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen nasıl anliyon 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlayamıyorum işte ondan soruyorum rahatlama oluyor ama orgasm oldum sayılıyor muyum bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Anlaman basit. Kasılma ve titreme geldikten sonra devam et okşamaya. Akmaya başlar zaten yavaş yavaş. Sıvı geldiğini fark edersin ya.
Evet ama zevk suyu ile karıştırılıyor
Zevk suyu bizde var. Sizdeki ıslanma:)
Aynı şey değil mi işte bizde zevkten ıslanıyoruz
Zevkten ama zevk suyunda sperm oluyor Sizde yok öyle bir şey :)
O kadarını biliyoruz 😅
Bilsen bunu sormazdin hahahahahaha
Ben kızlardan bahsediyorum genelde ikisi karıştırılıyor ve bütün kızlar orgasm olmuyor
Olabilir oluyor da. Orgazmı neden bu kadar abarttiniz anlamıyorum ki ya.
Islaklik artip kuruluk hissi baslamasi islakligin yogunlasmadna once zevk alip kasilmalarjndan sonra o zvek anini yasayip bitmesinden anlasilir
Bunu bilmiyorsan henuz mastürbasyon yapmamissin demektir.
Yapıyorum rahatlama oluyor ama bu orgasm sayılır mı
Gozlerin kayiyor ve kendini kaybedecek sekilde inliyorsan evet.
Ne zaman rahatladın gevşedin demekle orgazm oldun demektir
patladığını hissedemiyorsan sevişme, karşındakine hayatı zehretme hiç.
Olursan her türlü anlarsın, anlayamıyorsan olmamışsın demektir. Nasılı masılı yok 😂
Kritoral degil vajinal orgazm daha etkili maksimüm seviye için farklı yollarvardenemelisin
İstersen ekle nasıl bir yol izlemelisin tavsiyelerim var istersen
En büyük belirtileri kasılma titremedir
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
Pıttığından anlarsın kanka 😄
dizlerinde titreme oluyorsa organizm oluyor
Sen olamıyosun sanırım
Yapan yüz hareketinden anlar
mastürbasyon ile mi
Fark etmez ikisinde olsun nasıl anlaşılır
Titreme ve yüksek haz ile
Erkekler?
Kasılıyorsun
Sen nasıl anliyon
Anlayamıyorum işte ondan soruyorum rahatlama oluyor ama orgasm oldum sayılıyor muyum bilmiyorum
mastürbasyon
Yaşın kaç