Cinsel Yaşam Orgazm olduğunu nasıl anlarsın? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 mastürbasyon yaparken Orgazm olduğunu nasıl anlarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Elin ayağın titreyip dizlerinin bağı çözülür gibi olursa anlarsın 1 0 Yorumla
Olsen02 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sünnet derisini geriye çekip sünnetli yaparken mastürbasyon sırasında orgazm olduğumu hissediyorum 0 0 Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Yani zevkin doruklarına çıkmak orgazm demek 0 0 Yorumla
cermikli0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Öncelikle incelemek lazım... istersen konusalim 0 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kendinden geçermiscesine titriyorsan orgazm olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kasılma zor nefes alma ya sence? 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtla ama Yorumla Soran +1 yıl Hayır şimdi regli olmaya başladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an durumun nasıl pkı? ve senle uzunca konusalım olur mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Titreme ve kasılma oldumu orgazm olur kızlar 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece rahatlama biraz ses çıkardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatlama olmuş senin ki evet devam etseydin kasılma ve titreme ler de olurdu Yorumla Soran +1 yıl Olmuşum mu yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Titreme ve kasılma oldumu istegin gittimi yorgun hissettin mi Yorumla Soran +1 yıl Olmadı rahatladım biraz ses çıkardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok olmamış orgzm Yorumla Soran +1 yıl Neden tuvaletim geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuvaletin oldugu için Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon yaptıktan sonra oluyor bu durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kastığın için kendini bazı kadınlar da olur Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hissediyorsun zaten 4 4 Yorumla emrecn34 +1 yıl Evvet Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani seste çıkarabilirmiyim azda olsa Yorumla emrecn34 +1 yıl Tabıkı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişiyor kisiden kisiye Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Titrersin 5 2 Yorumla emrecn34 +1 yıl Severım tıtrıyenı Yorumla 1stSeksTanrısı +1 yıl Mmm biliyon sen işini 😂 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Rahatlayarak 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. fışkırınca 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bizde kolay 0 0 Yorumla
patatesmahmut Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. sulanma titreme 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Elin ayağın titreyip dizlerinin bağı çözülür gibi olursa anlarsın
titrersin daha çok sonra ıslanırsın
Sünnet derisini geriye çekip sünnetli yaparken mastürbasyon sırasında orgazm olduğumu hissediyorum
Kimin benim mi sen anlamazsın ki benim orgazm olduğumu
bunu hissetmemen pek mümkün değil.
Fışkırdığında anlıyorum.
Yani zevkin doruklarına çıkmak orgazm demek
Öncelikle incelemek lazım... istersen konusalim
Kendinden geçermiscesine titriyorsan orgazm olur
Abla sen bilmicen ben mi bilicem
Sen hiç olmamışsın belli
kasılma zor nefes alma ya sence?
yanıtla ama
Hayır şimdi regli olmaya başladım
Şu an durumun nasıl pkı? ve senle uzunca konusalım olur mu