Tahrik olduğunuz vücudunu sevdiğiniz ten uyumu olduğunuz kadın ile sürekli doyumsuz ilişki için neler yaparsınız ya da yapılmasını isterdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSekste doyumsuzluk arıyorsam bunu hayal dünyamı geniş tutarak sağlarım.
Kadınımın her karesini keşfedip fethetmeye çalışan bir komutan, yemeğin tadını ayarlamaya çalışırken boyun kısmını öpmeyi ana yemeğe, baharatı ise bel kısmını dudaklarla gıdıklarken ayarlayan bir aşçı, enstrümanıyla harikalar yaratırken notayı vurgularcasına klitorisi okşayan, arkadan da parmağıyla anal deliğin etrafında daireler çizerek gezen, bir nevi diğer notaya hafif hafif giren bir virtüoz gibi olmak lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bu işi diyorsun imm senin için bir kadın nasıl gelmeli peki 👀
- +1 yıl
Bana itaat edip güvendiğini göstermeli her hareketiyle. Yan yana geldiğimizde o an aklında sadece birazdan yaşayacağı orgazmlar olmalı. Kıyafetleriyle, duruşuyla bile cinsellik kokmalı. O an konuşmadan bile bana masum görüntüsünün altında doymak bilmez bir yaramaz olduğunu göstermeli.
Seks sırasında aklımı okurcasına zevk noktalarıma dokunmalı, kıyafetlerini dişlerimle sıyırırken bacaklarını kaldırmalı, gözleri kapalı elleri bağlı bile olsa bacaklarını belime dolayıp beni istediğini belli etmeli. Daha çok detay var ama üstü kapalı bu kadarını anlatabilirim
Soran+1 yılGüzel ama olabilecek detayları ifade etmişsiniz dağın arka yüzü merak dolu 👀
- +1 yıl
O halde örneklerimi biraz sansürleyerek yazmayı deneyeyim. Malum yorumları kaldırıyorlar. Kadın itaatini göstermek için öyle bir d*malacak ki resmen al sana güveniyorum, kollarının arasında kıvrılıp beni orgazm denen cennete ulaştır. Dudaklarının arasından duymak istediğim argo kelimeleri söyleyip daha da gaza basmamı isteyecek. Oral yaparken t*şaklarımın içinde su varmışta sanki oda susuzluktan ölüyor gibi içerideki fışkırtmak için elinden geleni yapacak. İtaatkarlıkla pasifliğin arasındaki farkı bilip sahne ona geçtiğinde kucağımda harikalar yaratacak. Üzerime akan zevk sularının beni daha ateşlediğini bilip onları akıtırken hiç çekinmeyecek. Beni hep mastürbasyon yaparken ki ideal kişi olduğumu düşünüp yanımda en doğal haline bürünecek
En İyi Cevaplar
+1 yılbunun için sekse hazırlanmak gereklidir. Banyo yapımı dişlerin fırçalanması yatak odasının hazırlanması kırmızı mum ışığı gibi atmosferler vs. sonra öpüşme sevişme ile başlayan ve sabaha kadar süren yakınlaşma. tabiki sohbet muhabbet dokunmak okşamak gibi kışkırtıcı şeylerde olmalı. örneğin uzun uzun sevişip uzun uzun oral sekse mahruz kalsan ve sonrakileri de ele alırsak çıldırır gecede 5 6 kere boşalırdın hemde partnerin deneyimli ise titreye titreye iliklerine kadar boşalırdın.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Sürekli onu istediğim noktaya çekmek için girişmlerim olur imalarım olur. Ortamın ateşini yükseltirim. Eğer dizi film falan izliyorsak sevişme sahneleri bol olanlardan seçerim. Alkol kullanıyorsa bol bol içmesini sağlarım daha ne yapayım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBunlar normal daha da fazlası derse 😉
Soran+1 yılBu az inceki yazıyı Everest kısmından attı yahu 😂 bizimli diyilsin Çin'in 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen alışılmışın dışına çıkmak isterim sürekli aynı şeyleri yapmak sıkar bir süre sonra. Abartılı olmayan fanteziler gibi şeylerle renk katmak isterim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnı yaşamak o an ki istekleri yapmak daha güzel olur bence
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılen doyumsuzluk seksi penis vajina birleşmesiyle değil sevişmeye odaklı bedene istenen zevkleri sevişerek oral ile mükemmel pozisyon fantazilerle yaşamak olur içine girmek seksin son dokunuşlarıdır
00 Yorumla
+1 yılO an ne gerekiyorsa yaparım
40 YorumlaOrtam değişikliği
fantezi kıyafet
Oyuncaklar
00 Yorumla
+1 yılPazar libidosu herkesin tepesine vurmuş anlaşılan
08 Yorumla
Soran+1 yılSanırım 🤭
- +1 yıl
Kaldırıp masaya vuracağım az kaldı, gülüyor bi de
Soran+1 yılHimm sert severim diyorsunuz 😉😅
- +1 yıl
Millet artçı oluyor sanacak kadar 😬
Normalde bu derece açık yazmam fakat işte, elime biri geçse de ikiye böler gibi becersem diyorum
Soran+1 yılSusuz kalmış bir aslan gibiyim diyorsun 😂
- +1 yıl
Bana su ver, saçlarımdan tutup suyuna daya, ağzımdan damlaların süzülsün
Soran+1 yılAbi kaptirma yahu 😂
- +1 yıl
Kapılmamak mümkün mü
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSoruya bak sevişirim iste
014 Yorumla
Soran+1 yılHaha süreklilik belirli zaman sonra monotonluk verecektir kadının renk getirmeni isterse ne yapacaksınız 👀
- +1 yıl
Gözlere bak monotonluk niye olsun arada farklı türlü sevişirim brn de
Soran+1 yılDoyumsuz bir kadın ise karşındaki farklı sevişmenin ötesi fantezi istiyorsa 🤷🏻♀️
- +1 yıl
fanteziye sevmem ama hayal dünyamla tahrik ettigim insanlar oldu 😂
Soran+1 yılfantezi diyince neler geldi merak konusu üçüncül kişi demedik o anı farklılık verecek şeylerdir
- +1 yıl
Yok yine olmaz oral anal felan karşıyım hatun
Soran+1 yılAnalı anlarım da oralın verdiği zevk alınan zevke nasıl karşı olunur düşündürücü 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Oralı izlerken çok hoşuma gidiyor ama eşime yaptırmam o istese bile oral sapkınlık mide bulandırıcı sonra nasıl opusecem daha onla ben
Soran+1 yılDeğişik bir adamsın şahsi olarak oral sevmeyen adamla yapamazdım 🤷🏻♀️
- +1 yıl
İlla yalayacam diyorsun yani sonra ben nasıl opusecem o kadınla zaten sapıklık yani ve nasıl hoşunuza gidiyor orayı yalamak ayrı mevzu ben de onu anlamıyorum
Soran+1 yılSapıklık ne alaka bunu anlayamadım sonuçta herşeyin olduğu insandan huylanmak çok saçma ileri düzey ilişki heyecan barındırmıyorsun yazdıklarından yola çıkılır ise 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Aynen öyle ileri düzey heyecana gerek yok oral ve anal mekruh diye biliyorum orayı yalamak dinen sakıncalı sen beni pek begenmedin ama ben böyleyim neden eşime orami yalatiyim sen kendin ne zevk alıyorsun mesela orayı yalamaktan
Soran+1 yılDinen anal haram oral ile ilgili bir durum konusunda bir şey duymadım 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Haram demedim mekruh diye biliyorum dedim yani yapılsa da olur ama yapılmasa daha iyi bence olmaması da lazım sen daha önce yaladin mi
Doyumsuzluktan uzak dururum.
00 Yorumla
+1 yılHer türlü şey yapıyor olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAradaki bağ çok önemli
00 Yorumla
+1 yılIçimden ne geliyorsa onu yaparım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özel şeyler bunlar anlatılmaz icraat önemli👍
017 Yorumla
Soran+1 yılYüzeysel ifade ediniz 😉
Soran+1 yılAmaa yaa 🥺
Soran+1 yılÜzücü 🥺
Soran+1 yılMerak ettim meşhur asker fantezi durumu sert ilişki vb durumlar konusunda gizli olup yazabilirsiniz seks dünyanızı kimse bilmez 😉
Soran+1 yılÇok uzattın ama küstüm 🥺
Soran+1 yılÜzdün ama 😔
Soran+1 yılNaif ve çekici bir adam imm dikkat dağıtıyorsun olmaz ama 😉
Soran+1 yıl💋
Soran+1 yılSeni buradan denemek istemiştim beni şaşırtmadın engin 👏
Farketmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu en iyi bilen benim 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılBildiklerini ifade etmeden bilemeyiz 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılBildiğim herşeyi harfiyen anlatmak isterim ve davaminda yaşatmak ta isterim buradan sadece özet geçerim 😄
Soran+1 yılBuyurun 😉
Cevap sahibi+1 yılSizin için bir mahsuru yoksa detaylı sohbet için burdan çıkabiliriz 😊
Soran+1 yılBuradan tercihim 🤷🏻♀️😅
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl isterseniz 😄
+1 yıl7/24 pompa 😂
00 Yorumla
+1 yılNe gerekiyorsa onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloral
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi