cinsel yonden pasif biri olmam anormallik midir hastalik midir cekici midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
önce soruya cevap vererek başlayım "anormaldir" bir erkeğin başka bir erkeğe kendini si. k tirmek istemesi ancak "zihinsel" olabilir. insan beyni gelişmiş bir beyindir hayvanlar bunu zihinlerinde hayal edemez ve istemezler. ama insan bunu yapabilir. normal hetero bir erkek kadına empati yapmasıyla bile bu başlayabilir kadın si ki lir ken neler hissediyo? bu empatiyi yapmaya başladığında kadının hissettikleri hakkında bir fikrin oluşmaya başlar ve bu sana ciddi derecede çekici gelebilir aynı şeyi yaşamak isteyebilirsin. ben mesela bunu kadınların zeki olması çok yönlü düşünebilmesi üzerine yapmıştım ve inanılmaz buldum kadınları hatta kendimi "embesil" gibi hissettim.. aslında düşünmemem gereken istememem gereken birşeyi düşündüm bunu tanrı istemiyor ama ben yaptım. transexsuel de olabiblirsin hormon da alabilirsin insan zihni sınırsızdır. muhtemelen pişmanda olmazsın yalnız şu var tanrıya karşı gelmiş oluyorsun diyeceğim ama insan zihni zaten tanrıya si. k tir i çoktan çekmiş bir canlı kafana göre takıl yani.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılAnormal değil. Yönelimin bu şekilde sadece..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duruma göre ikiside olablr 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bir durum dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDöt veren olmak normal mi
01 Yorumla- +1 yıl
soruya soruyla cevap vermeye gerek yok
+1 yılNormal
036 Yorumla- +1 yıl
niye normal?
- +1 yıl
Çünkü bi hastalık değil işte sana özelde değil normal
- +1 yıl
sen nerelisin ilk defa biri bu konuda anlayisli cikti da
- +1 yıl
Antalya ama nereli olduğumla alakası ne
- +1 yıl
alakali zira turkiye'de bu konuda anlayisli toleransli cok az insan var
- +1 yıl
Yavaşça bu algı bozuluyo ama
- +1 yıl
yine de cogunluk karsi ve toleranssiz
- +1 yıl
Vurkan24 sana dertmi oldu bu ya sanane milletin hayatından
- +1 yıl
adam şüphe duymasa böyle bir konu açmaz zaten bunu anlamayacak kadar embesilmisin? bizde fikrimizi söylüyoruz. değerlendirmeyi kendisi yapacaktır zaten. düşünmüşsündür bekli ama oğlun oldu 15 yaşına geldi anne ben pasifim dedi sende sıkıntı olmaz belki ama bir çok kadına böyle sorduğumda donup kalıyorlar yanıt yok! error veriyo. ama bir yabancı için çok rahat "sik. tir knk gö. tünü rahatlarsın diyebiliyor.
- +1 yıl
Çocuğum olsa onun yönelimiyle ilgilenmezdim içten gelen bişey. Ayrıca başka sorularınıda görmüştüm adam gay bu doğuştan bişey yapamazsın bastırıcağına nasıl mutluyss öyle yaşasın
- +1 yıl
dogrudur hep o tur arzularim vardi icime bir seyler almak oral seks falan
- +1 yıl
Tamam sende detaya girme be kardeşim seni savunuyorum burada
- +1 yıl
ne biliyosun ki doğuştan gay diyebiliyorsun? bir erkeğin kendini erkek gibi hissetmesi genel olarak hormonlarla ilgili bir konu her milimetre karesinden testesteron fışkıran adam gay bunu nasıl açıklayacaksın? gelişmiş beyin insana sınırsız bir alan açıyor ve insan bundan çok etkileniyor işin doğasında bir erkeğin anüsüne dokunamazsın bile anında yumruğu yer bayılırsın izin vermez buna. bu erkek nasıl gö. tünü si. k tirecek duruma geliyor? tamamen zihinsel bir olay. simulasyon yapalım yeni doğan çocukları erkek-kız karışık bir adaya kapatalım 100 kişi olsun 50kız 50 erkek ve dış dünya ile tamamen irtibatsız yani gay vs trans bu konuların hiç birini bilmiyorlar ver hormonal olarak hiçbirinde sıkıntı yok 1 tane pasif ya da gay erkek çıkmak içlerinden ama dişi olmazsa zorla tecavüz edebilirler gücü yetenler bu ayrı bir konu şartlar zorlamadığında böyle bir durum oluşmaz.
- +1 yıl
ama bu arzular gay oldugumun kaniti mi ondan emin degilim her icine almak isteyen oral seks yapmak isteyen gay midir sadece cinsellik yeterli mi gay olmak icin
- +1 yıl
Gerçek hayatta gay bi insanla konuşup anlamaya çalıştınmı hiç
- +1 yıl
detaya girmeden konu tartisilamaz ki nereden bileceksin benim ne yaptigimi neler yasadigimi her anal seks yapan yaptiran gay degildir ki boyle seyleri duymaktan rahatsiz olan kisi zaten tartisamaz konuyu ozgurce tartismak gerek tabusuz zira bilen de bilmeyen de konu hakkinda gorus bildiriyor bu konu o kadar basit bir konu degil bence
- +1 yıl
burada hic yok mu sanki gorus almak fikir almak icin sordum soruyu zaten burada
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya homoseksüelsindir ya da değildirsindie belkide biseksüelsin
- +1 yıl
iste onu bilen kimse yok cogu insan oyle hormonlar biseksuel homoseksuel degilim diyenlerin hayatlarinda en az bir kere homoseksuel iliskide bulunmuslardir ister istemez zira erkek de kiz da cok fazla zaman geciriyor hemcinsleriyle her zaman her yerde
- +1 yıl
Bir kere hiç bir şey bilmeyen insan bile hani diyelim 40 yıl önce hakkarinin köyündesin tamamen cahil bir insansın bir erkek gördüğünde gayet fizikli kaslı ve bu erkeğin gö tü nü sik tirdiğini görsen buna şahit olsan "irite olursun, iğrenç dersin" bunun nedeni bir şey bilmemene rağmen sende "tanrı aklı" mevcuttur. hayvanlarda da tanrı aklı vardır. tanrı çok açık bir erkeği erkek olarak yaratmakla sen si ki cisin diyor kadına da sen si kilecek sin diyor. bu rolleri değiştirmek insan zihninin ürünüdür sadece doğal bir tarafı asla yoktur. hım ben karşımıyım buna? tabi ki hayır hatta gö tünü si kti renle ri gerçekten ke yif le izliyorum. anlamaya çalışmak ancak gerçek bir duygusalıkta olabilir ki bunu bırak gay bir erkeği normal çok iyi bir insanda dahi gerçek duyguları çoğu durumda bulmak mümkün değil insan zihinsel bir canlıdır yarattığı duygu, sevgi, ahlak vs her türlü değerler çoğu durumda zihninin eleğinden geçmiştin yani doğal değildir. benim birini anlamam için full gerçek olması lazım tamamen zihninden ayrılmış böyle bir insan yok !
- +1 yıl
- +1 yıl
Nasıl bi sohbete döndü ya bu
- +1 yıl
beni ceken erkek vucudu degil duygusallik degil yani bir erkekle ask yasamak degil sadece cinsellik bunun adi ne gaylik mi pasiflik mi sapkinlik mi sapiklik mi eksiklik mi anormallik mi
- +1 yıl
ne demek nasil bir sohbete dondu siz tartisiyorsunuz diye ben konuyu tartisiyorum tartismaya siz aranizda actiniz vurkan24 ile hatirlatirim soruyu soran benim tabii ki fikirlerimi beyan edecegim rahatsiz olduysaniz keselim sorun yok ben kimseyi zorlamiyorum sadec fikir alisverisi gorus almak icin soru sordum kimse tartismak zorunda degil konuyu
- +1 yıl
Abi sana penis girince gay oluyosun "gay" olmaktan neden rahatsızsın? kızlarda da var bu çatır çatır hadi ordan kendini "kaşar" dediğinde orsp u filanda değil yani daha sofistike kaşar diyosun bakıyosun atarlanmalar filan hatta hakaretler ee knk sen bunu yapıyosun ne diyelim yani sana evde görücü usulu evlenmeyi bekleyen 5 vakit namazında kız muamelesi mi yapalım bak yabancı kızlar bunu çok iyi yapıyor bi. tch derler kendilerine w. ho re derler fa. hişeyim diyo yani yapıyo ve yaptığını kabul ediyo ve kendini ifşa ediyo doğruluk budur.
- +1 yıl
Peki kızlardan hoşlanıyon mu
- +1 yıl
Vurkan sende saçmalamışsın iyice
- +1 yıl
evet ama daha cok pasiflik detaya girmeyeyim yine rahatsiz oldugunuz ortada
- +1 yıl
Biseksüelsin o zaman
- +1 yıl
evet ama daha cok hormonlar icime alma oral seks cekme yonunde nedense cok fazla sanirim sorun orada
- +1 yıl
eğer içine penis almaya karar verdiysen trans olmayı düşünmelisin bu sana inanılmaz artılar kazandırır düşünebileceğin en kaliteli kadın ve erkeklerle seks yaparsın tro ları tercih eden çok yakışıklı ve çok güzel kadınlar var ve sayıları inanılmaz çok.. kaliteli gay olmakta tercih olabilir ama tro mukemmel ama homon almak zorundasın
- +1 yıl
- +1 yıl
sapik miyim seks manyagi miyim anlamadim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam