Libidosu yüksek kadın için erkekler ne düşünür?

Kendimi bildim bileni libidom hep yüksek. Cinsellik benim için tutku. Öyle herkesle sevişen, çok kişiyle beraber olmuş birisi değilim. İki sevgilim oldu ilkiyle iliskiye girmedim ama sevistim. İkincisiyle ise ilk beraberligimi yaşadım. İkinci erkek arkadaşım libidosu pek yüksek olmayan birisi. Ben hep isterken o beraber yaşamamıza rağmen 10 günde bir yapıyor ve oral yapmaz, tükürük kullanmaz, bazen gelmedim desem de yoruldum diyip kendisi geldiyse bırakır. Defalarca da uyardim dikkat etmeye çalışsa bile onun içinden gelmiyor bazi şeyler belli. Diğer ilk sevgilim ise ben gibiydi yüksekti isteği. Orali de güzel yapardi. Zamanla ilişkide cinsel doyum yaşayamadikca eski sevgilimle sevisme istegim cok artti. Duygusal hissim yok ona karşı ama bi sevişmek çok isterdim. Ama bu durum bana kendimi çok kötü hissettiriyor kötü birisiymişim gibi. şu an ikinci sevgilimle de ayrıldık ve onu seviyorum. Ama hala eski sevgilimle sevişmek istiyorum. Bu konuda görüşünüz nedir?

Güncellemeler
+1 yıl
O beni reddedince kendimi çirkin hissediyorum. Göğüslerim 90b ve açık renkli uçlari var, popom sıkı, vajinal olarak da iyiyim. Ama o bunlara rağmen çoğu zaman reddediyor beni :(
Libidosu yüksek kadın için erkekler ne düşünür?