- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin cinsel ihtiyaçları ve tercihleri farklıdır ve bu normaldir. Libidosu yüksek bir kadın olmakta hiçbir sorun yoktur. Ancak, bu cinsel tercihleri ve beklentileri olan biriyle ilişki yaşarken, partnerinizin de aynı düzeyde cinsel arzulara sahip olmayabileceğini anlamalısınız. Partnerinizle açık bir iletişim kurarak ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi ifade edebilirsiniz. İlişkinizde cinsel doyum yaşayamadığınızı düşünüyorsanız, bu durumun sizi mutsuz ettiğini açıkça belirtebilir ve çözüm için birlikte çalışabilirsiniz.
Eski sevgilinizle cinsel bir ilişki yaşama isteğiniz normal olabilir, ancak bu durumda kendinize neden böyle hissettiğinizi sormanız ve eski sevgilinizle ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu konuda kendinize dürüst olmanız ve ilişkinizdeki duygusal ve cinsel ihtiyaçlarınızı dikkate almanız önemlidir. Ancak, bu isteğinizin sizi suçlu veya kötü hissettirmesine izin vermemelisiniz. Sonuç olarak, kendi ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı anlamak ve bunları sağlıklı bir şekilde ifade etmek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk cinsel deneyimi yaşadığımız kişiler genelde unutulmayacak kadar iyiyse kalan hayatımızı etkiler. Bir seks anında maksimum orgazma ulaşmanın yolu 2 şeyden geçer. Oral seks ve uzun ön sevişme. İkisi de olmazsa kadın vücudu arzulandığını hissedemediği için hazır hale gelemez ve zevk alamaz. Erkeklerin çoğu kendi işinin peşinde. Karşı cinsi genelde düşünmedikleri için pek iyi de sevişemiyorlar. Sıkıntı burada başlıyor. Tavsiyem duygusallığının olmadığı biriyle sevişmen. Çünkü vazgeçmen daha kolay olur.
010 Yorumla
Soran+1 yılAslinda evet duygusalligim olmayan birisini istiyorum sadece amacimiz cinsellik olsun ama nereden tanisip guvenecegim cinsel hastaliklar da yaygin kendimi de ucuz birisi gibi de hissetmek istemem
- +1 yıl
Ucuz birisi hissetmeye ne gerek? İhtiyaç dediğin şey yemek gibi bir şey.
Soran+1 yılÖyle tabii ki. Toplumsal etkilerden ötürü kendimi basit hissederim gibi bi algim var galiba.
- +1 yıl
Toplumsallığı göz önüne çok alırsak hayatımızı onların yaşamasına izin vermiş oluruz.
Soran+1 yılHaklisiniz isteklerimi oncelik yapmaliyim
- +1 yıl
Yoksa yaşayamazsın. Çok hastam var sizin gibi
Soran+1 yılPsikolog musunuz
- +1 yıl
Hayır kadın hastalıkları ve doğum asistanıyım
Soran+1 yılHaklisiniz vajinumus cok yaygin
- +1 yıl
Ne yazık ki. İstediği ilişkiyi yaşayamayan kasan rahat olamayan çok.
+1 yılduygusal bir bağın olmayan birisiyle cinselliği yaşayarak bunu aşabilirsin, fb denilen olay tamda bunun için. Çevrenden olmaması lazım bu kişinin çünkü önceside ve sonrasında da sıkıntı yaşamamak ve görünce hatırlamamak için yakınından olmaması lazım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkötü hissedecek bir durum yok aslında.. tanıdığın ve alıştığın biri olduğu için tercih ediyorsun sadece.. yeni birini tanımak hayatına almak her zaman kolay olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAslinda ben ikinci sevgilimle daha cok zaman gecirdim daha iyi taniyorum onunla sevismeyi de cok seviyorum cunku hissim var ama tutku eksikligi hissediyorum
- +1 yıl
hiçbir zaman ya da en azından genelde hisler tam olmaz.. mutlaka eksik bir yan yer olur.. doğaldır da.. ama ne olursa olsun kötü bir durumda kötü hissedecek bir durumda yok.. önemli olan mutlu olmak. hislerinin peşinde olmak
Soran+1 yılHaklisiniz yani bu durumda eksikligini hissetmem beni kotu birisi yapmaz
- +1 yıl
yapmaz tabiki.. birine zarar mı veriyorsun.. zorla ya da zora ki mi yapıyorsun.. istemediği bir şeyyi yaptırmıyorsun... vs ne kötü yapar ne ahlaksız nede sapık.. genel anlamda söyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bizim erkeklerin geneli filmleri gerçek sanıp kendine eğitim aracı yapıyor. oysa filmler erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle gösteren filmler. ne görürlerse kadına uyguluyorlar.
kadın erkek gibi cinselliğe hazır değildir. ilgi ister. saçının telinden ayaklara kadar yalanmak ister. bir kadınla sevişerek ne az 1-2 kez boşaltmadan ilişki yaşanmaz. çünkü vajina 1-2 boşalınca ritmik kaslarını çalıştırmaya başlar. sıvı salınımı dengeye biner ve kadın ruhen ortama odaklanabilir. sevişmeden ilişki kadını mutlu etmez. tercihlerinizi kriterlerinizi doğru seçin23 Yorumla- +1 yıl
ayrıca yeni nesilde bir performans sorunu var. ben 55 yaşımdayım ama günlük ilişki yaşıyorum. yeni gençler ölü gibi. benim tahminim hazır gıdalar ve benzeri kimyasallar performansı bozuyor. ayrıca vara yoğa iliaç tüketiyorlar. özellikle arı kesiciler cinslliğin düşmanıdır. keza antibiotikler de öyle. çok sık ilaç tüketimi bitiriyor vücudu
- +1 yıl
@gülüsssss
teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutkulu vahşi bir panter olman çok güzel bir şey ama çoğu erkek o tutkunun kıymetini bilmez 😅 Ben anladım seni aslında sen, sevgililiğin getirdiği sıkıcı sorumluluklar olmadan birbirinizi tutkulu doyasıya mutlu edeceğiniz birisini arıyorsun sık partner değiştirmeyen uzun süre yalnız seninle ilgilenecek o da gerçekten zor bulması, bulsan bile saplantılı ve takıntılı acayip tiplerde çok, sana bol şanslar dilerim 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılat bi mesaj, en azından içinde kalmaz. hayır diyeceğini de sanmıyorum. eksik kalan kısmı tamamlamak ister misin de :)
16 Yorumla- +1 yıl
çoğu erkeğin hayallerini süsleyen fiziğin var ama işte bazıları elinin altındakinin kıymetini maalesef bilemiyor...
Soran+1 yılO zaten beni hiç unutmadi ve çok istiyor ne desem kabul eder ama ben ayrildigim kisiye ayip etmis gibi hissederim ondan cekiniyorum kotu birisi olmak istemiyorum
- +1 yıl
sen durumu açıklarsan kötü biri olmazsın bence
Soran+1 yılhep yanlis yapmaktan cekinen birisi oldum o yuzden arzularima gore yaşayamadim
- +1 yıl
ölümlü dünya be, keşke deme bence sonra
Soran+1 yılAy cok haklisin tesekkur ederim
+1 yılgercekten erkeklerin ne dusundugunun bi onemi var mı senin icin dkdkfkxk
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne diyelim çoğu zaman böyle denk geliyor bir taraf hep aktif diğer taraf yetersiz oluyor. ama diğer dediğini yapmamasını anlayamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Çok güzel şeyler düşünüyorum, hele böyle çalkalanmış kola şişesi gibi patlamaya hazır olanlar. Enfes...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar reddedilmek seni daha çok hırslandırıyor değil mi kötü hissetme yaşadığın haz ve duyguları yeniden yaşamak istiyorsun bu normal
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni daha cok istesin diye cesitli ic camasirlari falan aliyorum ne bileyim cabaliyorum da
- +1 yıl
Çok şanslı ama farkında değil
- +1 yıl
Hoş çekici birisindir elini sallasan ellisi aslında ama gönlün istediği başka
Soran+1 yılEvet yani amacim sadece cinsellik olsa yaşardım çoktan ama ben asik oldugum kisiyle uyumlu olmak istiyordum
- +1 yıl
Bazen ikisini bir arada bulamıyorsun maalesef senin yaşadığın gibi ikinci sevgilinle aynı performansı bulamadın güvenilir biriyle ten uyumu olan biriyle yaşayabilirsin istersen ama her önüne gelenle değil sana değer veren senin görüşlerine duygularına saygı duyan başına bela olmayacak biri olabilir
Soran+1 yılMesela ilk sevgilimle daha toksikti ilişki ama cinsel uyum vardi ikincisi ise sağlıklı iliskiydi ama cinsel uyum yoktu illa biri eksik kaliyor ben de duygulari hep yüksek yaşayan birisi oldum
- +1 yıl
Birileriyle görüşmen seni asla kötü biri yapmaz sonuçta bu bir ihtiyaç iki taraf içinde bir süre sonra illaki duygu oluşur az da olsa
Soran+1 yılHaklisin bu konuda kendime karşi cok sert olmamaliyim
- +1 yıl
Kendine haksızlık etme asla
- +1 yıl
Anı kaçırmamak lazım son pişmanlık asla fayda vermiyor
- +1 yıl
Hem ruhuna hem bedenine dokunacak birini bulmaya çalış ikisi bir olunca aldığın haz anlatılamaz
- +1 yıl
iyi eğlenceler dilerim
Soran+1 yılTesekkur ederimm
- +1 yıl
rica ederim ne zaman fikir sormak isterseniz buralardayım görüşmek üzere
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence fazla zaman kaybetmemelisin, direkt eski sevgiliye dön seksin dayanılmaz temalarını yaşa
00 Yorumla
+1 yılHeyecanlandırır birçok erkeği kişiye göre değiştiğinden hepsini değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel diye düşünürüm ama bana denk gelmez nerdeeee
00 Yorumla Bana denk gelen olursa çok iyi olur. Sabaha kadar 6/7 defa istemeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de öyle hissetme... Tadını çıkar, çağır buluş ve zevkin her anının tadını al...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Keyfine bak kimle sevişmek ister isen seviş ve pişman olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kime istiyosan ona ver bağ senin belletirsin şey senin dilletirsin 😂😂
00 YorumlaBöyle bir kadın istiyorum ya italyadan dönünce trde böyle kadın kaldımı cidden diye düşünüyordum varmış demek keşke sohbet edebilsek
02 Yorumla
Soran+1 yılVar tabii ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidosu erkek çok, mesela ben. Neden tek erkekte takili kaldın ki erkek çok, evli değilsin sonuçta. Keşke senin gibi sevgilim olsaydı. Günde kaç kere yapardım be
00 YorumlaNasıl karmaşık bir durum böyle, tam aradığım tiplerdensin desem yalan olmaz
00 Yorumlaİkisiyle bağını koparmalısın bence. Libidosu yüksek kadın, ah keşke benim olsa...
00 Yorumla
+1 yılpiyango çıkmış gibi hissediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılNe düşünebilir ki hiç bişey ne güzel işte
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla geriye gitme önüne bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşabaş geçen bir kaç hayali ☺️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doyuranı bulana kadar devam
00 YorumlaNiyetin belli bence ne istediginin farkindasin.
00 Yorumla
+1 yılBaya azmışsın doyuramamış anlaşılan sen
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin fazlası zarar.
00 Yorumla
+1 yılİlginç çözemedim
00 YorumlaNe güzel işte. Keske benide bulsa senin gibi biri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aaa bu libidosu yüksek kadın deriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman çok iyi bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAteşli bir partnersin güzel bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArmudun iyisini ayılar yer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibido dusuren besinler ye.
00 Yorumla
+1 yılYolun sonu belli
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
- +1 yıl
Eskiye dönusun muhtesem olacak
+1 yılHarika ama
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle dene
00 Yorumlatapılası biridir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBayılırım
00 Yorumla
+1 yılCan kan bal
00 YorumlaEn sevdıgım kadın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. onu alma beni al :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyarttın mı eski sevgilini?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHee insan aynı degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana ben lazımim
38 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılAtarim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılAttum
Cevap sahibi+1 yılAdın ne
Cevap sahibi+1 yılİki istek geldo
Soran+1 yılLilith olan