Kadın doyumsuzdur erkek bir yerde tükenir ama kadın devam edebilir hatta bunun için deney bile yapılmış adam ölmüş kadında hiçbir sıkıntı çıkmamış kadın bedeni daha dayanıklıdır erkek bir yerde yavaşlar ve tükenir.
Herşeyin aşırısı zarardır her iki cinste de.. Libido aşırı yüksekse zaten bu bana göre normal bir durum değildir ya yeteri kadar tatmin olacağı bir cinsel ilişki yaşamıyordur taraflardan biri ya da mental bir problemi vardır ve bunu seksle doldurmaya çalışıyordur.. O sebeple mutlaka bir uzmandan yardım almalı bu tarz bir durum yaşayan herkes.. Keyifli günler..
Libidosu yüksek birinden korkmaya gerek yok yat ve keyfine bak.. Libidosu yüksek erkek🤝🏻Libidosu daha yüksek kadın,, bu ilişki hiç sekmez baldan tatlıdır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Duygusal olarak sıcak davranıp, kişiyi kendine bağlayana dek kendini gizleyen, esas amacı cinsel olarak kullanıp atmak olan sinsi yılansı insanlardan korkulur. Bunun kadın örneklerini de erkek örneklerini de gördüm. Onlara burdan sesleniyorum:
Amacınız sevişip gitmekse kimse yüreğiyle oynamayın...
Kadın erkek için değil de tatmin edilmemiş partner demek en mantıklı soru olur ki bence tatmin edilmeyen her kişi dışarıda bir şekilde gözlem yapıyor...