Bu erkekler hepsimi aynı yoksa boğa. kovami öyle anlamadim gitti ya karşıdaki kızı daha tanır tanımaz libidosundan bahsedip şey yapilarya yeminle. sogudum şu erkeklerden ya abi yeni tanıdığı kıza. libidondan suran murat çok güzel dermi ya sizce erkekler dermi hemn 2 saniyede tanıdığı kıza 5 6 ay geçer oyle yani ya da nisanlolikta ya da evliykene
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
astroloji masaldir saçmalikdir skandaldir burçlar falan hepsi yalan
gördugun gibi sen de hepsi mi boğa diyorsun
Eski sevgilim boğaydı. Bence ona aşkım dememdende yükseliyodu o
Vallahi sevmiyorum yaa öne ya öyle yemin olsun soğudum ya soguttularya
Valla bende soğudum
Yok oran çok güzel buran çok guzel yok bilmem ne yeter be buneya karşındakine biraz saygı gosteriri eder ya
Yatak lari dusunuyolar
Ben de boğayım da mevzuyu anlamadım
Boyayla kova azginin teki oluyor olay bu
Libidomuzun yüksek olduğu doğrudur. Ama bu her önüne geleni taciz edecek, sarkıntılık yapacak anlamına gelmez
Doğru olabilir ama karşıdaki kızda istemiyorsa konunun açmasına gerekmez dimi
Aynen öyle. Bu abazalık başka bir şey değil
Kiz isterse açar konusyorum ayh oran çok güzel buran çok güzel üzerinde ne var yemin olsun erkeklerden nefret ediyorum ya vallahi billahi yav çocuk kendisi kaybetti beni
Böyle tiplerle konuşmayı anında kesmek lazım. İtici olduklarının farkında bile değiller, hiç bir kadın istemediği sürece bu konulara girmez.
Öyle dedimki libidonun yüksekse ben dedim konuşmayalım dedim yok edi falan fistan bizim özelimizi olcak falan fistan sonra işte ben konusmaknistemiyorum dedim neden dedi libidonun yuksek azginsin dedim ben konuşmak istemiyorum sen aciyosun dedim bizden olmaz dedim olmaz sen accam ben ters laf solicem sana olmaz dedim sonra ayrilik olcak soğudum senden dedim olmaz yani diyip bastim engelledi tamam Melek ben seni seviyorum bidaha konusmicam dedi yok olmaz dedim kendine iyi bak
Evlilikten sogudum
İyi yapmışsın boş ver
Aynn oyle
Hızlı trenden inmiş gibi. :D
Olağan bence. Artık günümüzde normal muhabbetler
Öküzleşivermiş 😀😃🙂🙃
Normal degil
Scheisse valla anlamıyorum öyle insanları
Başta abazayım derim