Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle 5 dk kadin icinde kisa bir sure. Ben gec orgazm olmuyorum. Hatta şunu söyleyeyim kendi kendime yani mastta daha gec orgazm olurken seks yaptigimda daha erken orgazm oluyorum. Bu da erkekte bitiyor aslinda.
Ne kadar cok tahrik olursam, erkek beni ne kadar çıldırtır ve tahrik ederse orgazm olmamin suresi o kadar kısalıyor. Yani bu iş siz erkeklerde bitiyor. Siz sadece 5 dk gir cik yaparsaniz kadin elbet orgazm olmaz. Bir kere bu kadinin anatomisine aykırı zaten.
Ön sevismeyi yapmiyorsunuz, yaptiginizda kisacik oluyor ona da yaptım diye kılıf buluyorsunuz sonra kadin orgazm olmuyor, gec orgazm oluyor, hadi ordan.
Sadece ön sevisme de orgazm oldugum zamanlari biliyorum. Ön sevismede olmazsam, seks esnasinda oluyorum. Bu bazen 10 icinde oluyor. Bazen 10 dk sonrasinda oluyor. Bu surelerde tamamen tahrik olmama, ön sevismenin erkek tarafindan ne kadar surduruldugune, o zaman ki libidoma, istegime bagli oluyor.
Önce siz erkekler adam gibi sevismeyi bilin, iliski surenizi uzun tutmayi becerebilin, kadin bedenini taniyin, kadin ne istiyor onu bir anlayin, ön sevismeyi yeterli duzeyde yapin buna ragmen kadin orgazm olmuyor ya da gec oluyorsa bu onun kusuru olsun.
Ama siz 3-5 dk gir cik yapip, kadini iliskiye hazirlamaya bile tenezzul etmemisken gelipte kadinlari suclamak komik oluyor. Dogru duzgun sevişilen + olarak afedersiniz ama yeterli surede s*kilen kadinin orgazm olmama imkani yok. Varsa kendi kusuru olabilir o zaman sucu kadina atma hakkiniz olur ama şu durumda yok. önce siz erkekler dogru duzgun sevismeyi ogrenin, şu erken bosalmalarinizi falan halledin oyle gelin de objektif olarak konusalim bu konulari.
24 Yorumla- +1 yıl
Yorumun için teşekkürler :)
- +1 yıl
Ama şunu söyleyeyim, ön sevişmeyi asla es geçmedim, her yerini yaladım emdim öptüm, arzulu sözler söyledim, içinde 30 dk kaldım ve hiç durmadan pozisyondan pozisyona. Ama şunu gördüm ki kadınların bazı takıntıları var, ya üstte olmak istiyorlar orgazm için, ya da altta... Ve o an gelmeden ne yaparsan yap orgazm olmakta zorlanıyorlar. Tamam erkek kısacık kalmamalı içeride ama karşılaştığım tüm kadınların sorunu orgazmı geç yaşıyor olmalarıydı ve bunu çoğu dile getirdi. Bu durum gerçekten böyle.
Kendi başına mastürbasyon yaptığında bile 20 dk dan aşağı orgazm olabildiğine inanasım gelmez. Çünkü orgazm olmakta zorlanan bir cinssiniz... Bunu ne kadar da erkeğin üstüne mal etseniz de öyle :)
Cevap sahibi+1 yılAtladigin bir seyler var. Seks kadin icin sizinki gibi yuzeysel bir olay degil. Seks kadin icin bir butun. Duygulara hitap etmesi gereken bir butun. Bir erkek eşine ya da partnerle normalde pek ilgili degilse, sevdigini hissettirmiyorsa kadini ne kadar yalarsan yala o kadin orgazm olmaz. Siz erkekler gorselsiniz, kadin isitsel.
Kadin o yataga girmeden de hazirlanmaya ihtiyaç duyar. Kadini 5-10 dk da hazirlayayim gibi bir sey yok yani. Yani erkegin ilgisini, romantikligini bekler. Bu ilgi ve romantiklikle yataga girer kadin.
Siz sadece kadinin yataga girdigi kismi goruyorsunuz erkekler olarak ama kadinlar icin sadece olay yatak kismi degil. Onun dışında siz cogu kadina arzu duyabilirken kadinlar her erkege arzu, duyup tahrikte olmaz. Kadin gercekten begendigi biriyle beraber olunca orgazmi kolay hale geliyor. Kadin erkegi seviyorsa tahrik oluyor ve orgazmi kolaylasiyor aslinda.
Bu yuzden mesela siz erkekler icin tek gecelik iliskiler kolayken, kadina sizin kadar kolay olmuyor boyle seyler. Cunku kadinda seks sizdeki gibi aniden baslayan ve biten bir sey dehil. Bir butun. Kadin guvenecek, sevecek, erkekten ilgi görecek, erkegin kendini arzuladigini hissedecek kadin bunlarla yukseliyor.
Sizin gibi iki memeye yukselen varliklar degiliz biz. ya da penis gorunce havalara ucmuyoruz hemen. Eger bunlar yoksa evet kadin yataktadir ama sadece ordadir ve sizin isinizin bitmesini bekler. Kadin icin seks sizdeki mekanizma gibi işlemiyor.
Ha ayrica 30 dk git gel yaptığına da inanmiyorum. sen yapsan bile o kadar surede kadin kurur zaten. Hadi bunu da gectim bu konulari arastirmisligim var turk erkeginin hem penis ortalamasi belli hemde iliskiye girdigi sure belli istatiksel olarak. Oyle yarim saatler,1 saatler ucmayi birakin artik.- +1 yıl
Ahh ahh o an yanımda olup aşağı eğilip ne kadar sulandığını ve ne kadar inlediğini görebilseydin. Ne desem kafandaki doğruları bilip benim sözlerime eleştiride bulunacaksın... Neyse... (30 dk 1 saat yaptığımı biliyorum sana bunun için ısrar edecek değilim. neyse onu dedim yalan söyleyecek durumum yok)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde ilişki yaşadığım hanımlar erken bosaldı iyi bir ilişki için ön sevisme süresi uzun tutulmalı kadın iyice sulaninca giriş yapılması gerekir. Sulanmadiysa asla giriş yapılmalı sevişme süresi uzatılmalidir. İlişki 2 kişi ile yapılır bu iki kişide tam bosalmadan ilişki sonlanmamalidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılStresten olabilir
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle genelleme yanlış. Ayrıca işini iyi yaparsan iyi sonuç alırsın.
Erkeklerin %90'nı selam deyip içine girdiği için, kadın da haliyle orgasm olmaz kolayca.
05 Yorumla- +1 yıl
Yahu kendinizi bu kadar küçük görmeyin, kadınlar geç orgazm oluyor bu araştırmalar da ortaya konulmuş bir sonuç ve bunu tüm kadınlar çok iyi biliyor.
- +1 yıl
Sen önce yorum silmemeyi ögren. Ayrıca bu kendimi küçük görmekle alakalı b ir durum değil. Sevişmeyi beceremediğin bir kadını suclayamazsın.
- +1 yıl
Sen de önce milletin yorumlarına salça olmamayı öğren.
- +1 yıl
Ahaha, olum burasaı yorum sitesi. Taciz etmemişim bir şey yapmamışım.
Yediremiyorsan sorma soru - +1 yıl
Engelleyim seni de adam gibi yorum yapmayı öğren :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz geç orgazm olmuyoruz siz erken orgazm oluyosunuz
67 Yorumla- +1 yıl
Emin misin? Hadi başla bakalım mastürbasyon yapmaya 5 dk içinde orgazm olursan sana 1000 tl vereceğim...
Cevap sahibi+1 yılsevişirken partnerimin beni tatmin etmesine bağlı o süre 4 dakikada olur 10 dakika da
Cevap sahibi+1 yılZevk alan var ben almıyorum
Cevap sahibi+1 yılYok biz yorum yazıyoruz ama sen siliyosun
- +1 yıl
ben yorumlara salça olanların yorumunu siliyorum, farkındaysan senin yorumlarını silmedim
Cevap sahibi+1 yılPeki
- +1 yıl
Sana da peki
Aklıma "şeyim acıyor, 60 dakika olmaz bu iş, boşal be adam" diyen kadın geldi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılkanka 5dk diyosan onlar geç olmuyordur yanlış anlama da
00 Yorumla
+1 yılKadınlara bu kadar uzak mısın 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç gördün mü 5 dk içinde orgazm olan kadın, ulan bu kadar küçültmeyin kendinizi, kendileri de biliyor geç orgazm olduklarını.
Yok daha neler
01 Yorumla- +1 yıl
Evet geç oluyorsunuz, bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Anatomik bisey çünkü
00 YorumlaBilmem neden
11 Yorumla- +1 yıl
Sana sormalı neden?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne