Cinsel Yaşam Birini sevmeden cinsel ilişkiye girer misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ben giremem, sevmediğim biri tenime dokunmasi falan tuhaf olurdu Birini sevmeden cinsel ilişkiye girer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakınlık hissetmezsem ve tensel çekim istek duymazsam bir de aşırı bakımsızsa iğrenirim onun dışında aşık olmaya gerek yok 5 1 Yorumla Spartanyus +1 yıl İyi de aşık olmadığın sürece zaten genel olarak yakında hissedersin ki yani normal zaten basit bir ilişki için çok da yakınlık aramaya gerek var mı Bakımlı ve temiz olduğu sürece yeterli değil midir Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Erkeklerin çoğu sevmeden ilişkiye giriyor. Ben yapamam. Zaten hiç ilişkiye girmedim. İlişkiye girdiğimle de evlenmek isterim 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Bence erkeklik bu ayrımı çok yapmıyor. Kadın teşhirci ise hiç affetmem. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ben pek duygu aramıyorum ya fiziği hoşuma gittiyse yeterli 0 0 Yorumla
aaatsta Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Hoşuma gidiyorsa ilişki yaşarim seks sadece aşk degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birini sevdik de noldu! Ona o güveni verdik de noldu! Hepsi yalan! 3 1 Yorumla Mendevil +1 yıl Hayat bu maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Girdim de zevk almadım bosalmadim ya 4 saat oral ve normal sen ama Girdim boşaltmam için kadının yüzünün hoşuma gitmesi gerekiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok zor oluyor gerçekten... Sevdiğim kişiyle günde 7-8 gidiyorum ama böyle bir ilişki de boşalamadım doğru düzgün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seksi daha iyi tanidiginda yaparsin bunu. Seks sevmek degil seksin cesitleri vardir. 0 0 Yorumla
Ysnclk07 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bu bayanlar icin biraz hassas konu ama erkekler icin cokda fark etmiyor isin gercegi 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karşılıklı arzuya bağlı 0 0 Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Fizik ve yüz olarak begendiysem hiç affetmem 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen olabilir cinsiyet fark etmez , tabi. 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bu sadece kadınlara özgü bir durum 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevmek değilde hoşlanmak dşyelim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Girersin ilerde bskiyla sbret 0 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Doğru diyosun ama biraz sabırsız gerçekten Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla yapamam bu miğdesizliktir 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. * bile koyarım 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Girmem 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaparız 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Girmem 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Sevmek önemli değil çekici olması lazım 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Girerimm 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. girerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yakınlık hissetmezsem ve tensel çekim istek duymazsam bir de aşırı bakımsızsa iğrenirim onun dışında aşık olmaya gerek yok
İyi de aşık olmadığın sürece zaten genel olarak yakında hissedersin ki yani normal zaten basit bir ilişki için çok da yakınlık aramaya gerek var mı Bakımlı ve temiz olduğu sürece yeterli değil midir
Erkeklerin çoğu sevmeden ilişkiye giriyor. Ben yapamam. Zaten hiç ilişkiye girmedim. İlişkiye girdiğimle de evlenmek isterim
Bence erkeklik bu ayrımı çok yapmıyor. Kadın teşhirci ise hiç affetmem.
Ben pek duygu aramıyorum ya fiziği hoşuma gittiyse yeterli
Hoşuma gidiyorsa ilişki yaşarim seks sadece aşk degil
Birini sevdik de noldu! Ona o güveni verdik de noldu! Hepsi yalan!
Hayat bu maalesef
Girdim de zevk almadım bosalmadim ya 4 saat oral ve normal sen ama Girdim boşaltmam için kadının yüzünün hoşuma gitmesi gerekiyor
Çok zor oluyor gerçekten... Sevdiğim kişiyle günde 7-8 gidiyorum ama böyle bir ilişki de boşalamadım doğru düzgün
Seksi daha iyi tanidiginda yaparsin bunu. Seks sevmek degil seksin cesitleri vardir.
Bu bayanlar icin biraz hassas konu ama erkekler icin cokda fark etmiyor isin gercegi
hayır çok iğrenç
sevmediğim kişiyle çay bile içmem.
Normalde girerim din olmasa
Karşılıklı arzuya bağlı
Fizik ve yüz olarak begendiysem hiç affetmem
Bazen olabilir cinsiyet fark etmez , tabi.
Erkekler bu konuda duyguya önem vermez
Girerim güvensem yeter
Bu sadece kadınlara özgü bir durum
Sevmek değilde hoşlanmak dşyelim
Sevmeden ilişkiye girmem bana uzak böyle şeyler
Girersin ilerde bskiyla sbret
Doğru diyosun ama biraz sabırsız gerçekten
Tebrikler aferin cici kız
Asla yapamam bu miğdesizliktir
beğenmem yeterli
* bile koyarım 🤣🤣🤣
Bende sevdiğim kadına dokunamıyorum.