Sizeeee bisey sorucamm
Ben lezbiyen felan degilim biseksueel de degilim ama sunu fark ediyorum yasim ilerledikce ben erkek fatma gibi kizlara kadinlara ilgi duyuyorum hosuma gidiyor yani bazilarinde oluyor herkeste degil boyle agir abla gibi duranlar varya egolu felan onlarin beni sahiplenisini hayal (fantezi amacinda degil) ediyorum felan. Yani hosuma gidiyor eskiden bu hisler yoktu veya dusunceler.. erkeklere de hala var ilgim gitmedi degil. Yardimci olrmsnz? tessekurler
Ben lezbiyen felan degilim biseksueel de degilim ama sunu fark ediyorum yasim ilerledikce ben erkek fatma gibi kizlara kadinlara ilgi duyuyorum hosuma gidiyor yani bazilarinde oluyor herkeste degil boyle agir abla gibi duranlar varya egolu felan onlarin beni sahiplenisini hayal (fantezi amacinda degil) ediyorum felan. Yani hosuma gidiyor eskiden bu hisler yoktu veya dusunceler.. erkeklere de hala var ilgim gitmedi degil. Yardimci olrmsnz? tessekurler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
tatalım belki de biseksuel olduğunu yeni keşfediyorsun olabilir
Oyle birsey varmiymis.. dogustwn gelen birsey degilmi
tatlım doğuştan gelen bir şey ama şu an fark etmişsindir bu çok bormal bir şey
Erkekler de o tavırları bulamıyor olabilirsin ondan dikkat çekiyo olabilir
Aynen oyle vallaha sonunda aradigim yorum icimi okumussun inan..
:) sevinmelimiyim. Aslında baskın sahiplenen karakterden hoslaniyorsundur çevrendeki insanlar softtur ondan dolayı sert bişey görünce kadın erkek farketmiyodur hoşuna gitmesi için yani bu tercih değişmesi değil karşı cinsteki arayış
Gercekten oyle icimi okumussun yemin ederim.. nasil boyle birseyim bilmiyorum kucuklujten beri hep vardi hala var gitmedi.. simdide bunlar olustu iste.
Kadinlarda olmasi sasirdim normwlde olmazdi erkek tek olurdu ondan bir sorayim dedim buraya
Kadinda peki neden yas ilerledikce cikti ki sizce?
Yaş ilerledikce erkeklerdeki sert durum gittiği için alisilagelen bi hal aldığı için
Hmm..
İstek olayı da değişiyor olabilir merak uyandırıyor olabilir sende. Erkeği yaşadın sonuçta bunu da içten içe baskiliyor olabilirsin
Var ama lezbiyenlik istemem felan gunah. Uzaktan tek hosuma gidiyor ama ilerisi istemez ama hosuma gitmenin anlamini aramak istedim sizin yorumunuzda tamda buldum 😁
Sanırım bunu baskiladigin içinde burada rahat rahat yazabiliyorsun çünkü söylesen değişik anlamlar yukleyecekler sana
Evet oyle. Ama dedigim gibi cok degisik erkeklere hep boyle zaafim vardi ama kizlars kadinlara da olunca bazilarinda sasirdim boyle erkek gibi kadinlar guclu oylelerine hoslantim oluyor beni korumasini hayal ediyorum degisik yani aceba kafayimi siyiriyorum😂😂😂
Hayır tabiki neden siyirasin diyorum ya bu sahiplenisi erkekte yaşadın şimdi de kadınlar çıkmış karşına merak ediyorsun tamemen. Aslında bu sende hep varmis sanırım yeni itiraf etmişsin 😂
😂😂😂valla ama belki olur oyle bir olay yasarim bir kizin beni veya kadin sahiplendigi aslinda ben cok soft bir kizim kavga cikartan veya kufur veya kotu dusunulmek istemem veya kotu iz birakmak felan boyle bir kizim..
Belki de ondan istiyorsun onu
Evet 🥲🥲 ama hic yapan yok bana
Napan 😂
Şu anda hayatında uzun zamandır erkek olmadığından hormonların daha rahat hissedeceğin yönü coşkuluyor.
Aynne oyle... korkuyorum herkesteste olur bu? Ve nasil anlatirmisiniz tam
Olarak...
Bunu buradan anlatamam.
Bir an önce bi erkekle yakınlaş yoksa cinsel yönelimin değişebilir
Nasil yardimci olalim mesela
Ben bi kıza hukmetmeyi isterdim
Nasil yani
Yani bi kıza karşı dominant olmak istiyorum
Tro seviyorsun demek
Ne alaka
Cinseyetinin dışında davranan, giyenen tipe tro denir de ondan.
Aa oylemi.. yeni biliyorum. Sanirim evet ya bu var bende
Denemeden anlayamazsın gerçekten sevip sevmediğni, gel geç durumda olabilir
Gel gec durumdur kesknlikle lezbiyen felan degilim olmak da istemem. tro travesti demiyorum ha.. nette pek anlamini bulamadim da.
Bence biraz yaşamalısın
içinde kalmasın.
Bisex olabilirsin
biseksuelsin işte
Sevişmen lazım acill
Ne alaka oyle birsey istemiyorum bile
Sen bi dene istediğini o zaman anlarsın