Biseksüelim ama kız ilişkilerinde hep erkeksi kızları seviyorum mesela sevgilim oldukça erkeksi bir kız giyinişi davranışı konuşması falan çok erkeksi anlamıyorum kendimi madem erkeksi bir kızı seviyorum neden bir kızı seviyorum. Erkeği sevsem ya direk? Kendimi anlamakta cidden zorlanıyorum ve sürekli düşünüyorum neden erkeksi kızları seviyorum diye kadınsı lez ya da biseksler de beni pek istemiyor ki internette yazıyorum ben feminen takılırım diye o da ben de öyleyim üzgünüm diyip yazışmayı kesiyor. Neden böyleyiz biz ya?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkeksi den kastın fizik olacakmış karakter olarakmi
Ikisi de
Tarzın budur herkes aynı olacak diye birey yok
Ben de kadınlar açısından onu çok düşündüm. Erkeksi seviyorlarsa acaba lezlik tam degil mi yani. Tam lez olmak icin feminen sevmek lazim gibi. Aynisink dusundum.
Biseksim tam kez sayılmam aslında ama kadınlara daha çok ilgim var gibi. Ama hep maskülen kızları sevdim bilmiyorum feminen olduğum için olabilir ama gene de saçma geliyor o zaman neden ve nasıl bir kadını seviyorum ki?
Evet bu tarz seyleri ben de cok dusundum.
Olaya sadece feminen ve maskülen taraftan bağlısın demek ki. Domine edilmek istiyorsun
Hiçbir fikrim yok ama o zaman neden kızları seviyorum ki?
Kızlarla olan ilişkilerinde seksüel olaylar oluyor mu?
Evet
Öyleyse tatmin olma duygusu devreye giriyor olabilir. Ben de dominant biseksüel yapıya sahip bir insanım. Bazen pasif erkekler de hoşuma gidiyor ama tatmin olmak için bunu istediğimi biliyorum. Sende de böyle olabilir
Olabilir belki de
Önemli olan amacıma ulaşmış olmak. Eğer iyiysen ve zevk alıyorsan gerisi pekte önemli değil
Sen birisine teslim olarak heryerini yalatmayı seviyor olmalısın
Yalatmak derken pasif diyeyim
Diyelim evet senin buna ihtiyacın var değil mi
Evet
Bu gerçekten çok bariz belli senin mükemmel ötesi bir oral sekse ihtiyanının olduğu özel değilse bakiremisin
Değilim
Sanırım seni bir lez gibi penisi yokmuşcasına yalayarak azgınlığın en üst seviyesine çıkarıncaya kadar yalayacak bir erkek olsa ve sen o kıvama geldiğinde penise kendin oturarak yaşayabileceğin bir cinsellik istiyorsun
Öyle bir şey hiç düşünmüyorum
Bir kadın ancak beni zevkimi nereme ne yapılmasının gerektiğini ancak bir kadın anlar diye lez sevişmesine sıcak bakar veee yaşanmamış oral zevkinin ancak bir lezde olduğunu düşünür. Buna sebepte genellikle lez p*rno sanırım sebep oluyor. Haksızmıyım acaba
Ben p*rno hiç izlemedim ki milletin şeyini görmek istemem
Yazdıklarımın haklılık payı yok mu
Oyleleri de var aktif lezlerden
Aktif değilim ben
Anladim onlardan var yani
Erkeksi kızları tokatlayasım geliyor benim.
Niye sana ne zararları var ki🥺 benim sevgilim bir kız ve çoğu erkekten daha maskülen ama onu çok seviyorum❤️
Uyuz oluyom gıcık kapıyom.
Niye işte niye ki aslında sevgilim çoğu erkekle iyi arkadaş olur iyi anlaşır
Karı dediğin karı gibi olmalı. Ya siyah ya beyaz olucak. Griyi sevmem
🥺
Kendınden büyük biryle olurmsun
Olabilir
Konuşblrz
İnternet üzerini pek sağlıklı bulmuyorum ama gene de teşekkürler 🤍
Sende haklısn
Dedim olabilir
Dedim derken?
https://youtu.be/-FotxGZaExU