Bir erkeğn tamda hayallerini süsleyen güzellikte ve etkide bir kadın olsa da kolaylıkla elde ettiğinizde gözünüzde değersizleşirmi? 10 yıllık arkadaşımla 1 yıldır sevgiliyiz. Ben 26 olmak üzereyim o 29 yaşlarımız da makul. Benimle sevgili olmak istediğinden beri cinsel birlikteliğimiz de oldu. Fakat 1 yıldır evli gibi yaşadığımız halde ailesiyle tanışmadım bile ve hiç öyle bir düşüncesi de yok gibi. Arkadaşım ona istediğini çok erken verdin bence evlilik düşünmüyor ihtiyacını gideriyor dedi. Fakat ben öyle düşünmüyorum sonuçta benimle mutlu ve mutluluğu gözünden okunuyor böyle şeylere (hemen sevişti benimle gibi) takılan biri değil entelektüel ve ileri görüşlü. Birlikte olduğu kişiyle olan uyumu onunla hayatı birleştirmek için yeterli bir sebep değil mi? Halen daha yok hemen elde ettim basit kız yok bakire değil gibi şeyler problem değildir herhalde?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiraz sizin durumu zaman gösterecek gibi bir koku burnuma geliyor anladığım kadarı ile bakire değilsin bakire olmamak eğitim seviyesinin düşük olduğu ülkemizde hep sorun teşkil eder sende bilirsin zaten basit kızsın diye bir şey kendine yakıştırma derim basit kız gördüm ben ilk buluşmada yatan basit oluyor veya en fazla bir hafta birde 10 yıldır tanıyorum demişsin hakkında bilgi sahibi değilmisin az çok nasıl bir insan? Ve bir konu aynı evde olup olmadığınız bilmemekle beraber eğer her buluşmanız cinselik ile sonuçlanıyorsa bu ilişikiden bitir derim bir an önce çünkü hep cinsellik amaçlı buluşma mutlu sonla bitmeyecek bir durumdur seninle cinsellik dışında geçirmek istediği zamanları bir hesapla derim bi başka hususta bakire olmadığın için bir konu veya konuşma geçti mi aranızda buda önemli bir konu bakire takıntısı olan adam baştan kötü koku verir ama bazı tilki adamlar yok değil hiç çaktırmadan öyle bir istifade edrki senden ruhun duymaz cinsten olurlar işini görür canım cici mi hiç bitmez kısaca her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıl arkadaş olduğunuz süre boyunca da mı ailesiyle tanışmamıştın? Valla sen o insanı ne kadar farklı tanımış olsan ve öyle biri değil desen de bazı erkekler sevgili olduktan sonra değişebiliyor. Cinsellik yaşadıktan sonra değişecek kadar sığ kişiler de var maalesef. Ama bunu yaşayıp yaşamamaktan ziyade hala ailesi ile tanıştırmıyor olması garip, seksten daha önemli bir konu bu.
08 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ile tanışma fırsatım hiç olmadı, öyle bir ortam doğmadı. Ama 1 yıldır sevgiliyiz. Bir adım atması gerek diye bekliyorum. Seks olayını arkadaşımın fikri seni kullanıyor ayrıl diye baskı yapıyor ablamda o şekilde konuşuyor. 1 yıldır yaşı da küçük değil seninle gelecek düşünmüyor bitir ilişkini diye baskı yapıyor
- +1 yıl
1 yıl bence ciddi düşünüyor ise aile ile tanıştırmak için yeterli bir süre. Ona bunu direkt sormayı denesen, niye hala ailenle tanıştırmıyorsun beni diye. Kem küm ederse bil ki cidden gelecek düşünmüyordur. Erkek için en önemli şeylerden biridir çünkü sevdiği kadını ailesiyle tanıştırmak. Hayatımıza 100 kadın girse bile anca 1-2 tanesini tanıştırırız onlarla.
Soran+1 yıl100 kadından biri olma ihtimalim var mı? Ablam 1 senedir de 10 yıldır da seninle beraber olsa sen ona istediğini veriyorsun seninle evlilik düşünmüyor, yaşı biraz geçmiş ve isteklerini seninle gideriyor. Ciddi olsa 2 ayda bile tanışsa hemen evlilik için adım atar bu adam seninle 10 yıldır arkadaş 1 yıldır da seninle sevişiyor. Yaşı 30 a dayamış bir erkek evlenmeyi düşünse evlenir, seninle ihtiyaç gideriyor diyor
- +1 yıl
Hayır bu öyle bir şey değil, ablan çok eski kafada düşünüyor. Bak ben de 30 yaşındayım ama hiç kimse ile 2 ayda evlilik düşünmem. O kadına gerçekten aşık olmam lazım, o kadına ekonomik rahatlık sağlayabiliyor her şeyi yapabiliyor olmam lazım ki evleneyim. Kimseyi olsun ya karnımız bir şekilde doyar diye peşimden boş vaatlerle sürükleyemem bu karakterime aykırı. Bu süreçte o kişiyle ilişki yaşasam bile evlenmeye ne gerek var zaten istediğimi alıyorum diye de düşünmem. Evlenmemin tek kriteri o kadını seviyor olmamdır ister yatıyor olalım ister olmayalım. Öbür türlüsü daha mı iyi? Seninle sadece, onunla düzenli olarak yatman için evlense, sence bunun adı sevgi midir? Adamı tanımam o yüzden bir şey diyemem ama doğru anı bekliyor da olabilir, her şeyi hazır etmeye çalışıyor da olabilir. Tabii seni gerçekten sevmiyor da olabilir bunu gerçekten bilebilecek kişiler bizler değiliz. Fakat demek istediğim gördüğün üzere benim gibi düşünen erkeklerin de olabildiği. Her erkek için, sen zaten yatıyorsun niye evlensin ki istediğini almış gibi bir düşünce yoktur.
Soran+1 yılSorun ne biliyor musun? Benimle sevgili olmasının sebebi başkasına duyduğu imkansız aşk. Bunu ilişkinin 4. Ayında öğrendim baştan bilseydim olmazdım onunla ama zaten her şey olmuştu ve bağlanmıştım. Ayrıca imkansız o kadınla olması da mümkün değilken ondan vazgeçsem bir şeyi değiştirmeyecekti onu ebediyen kaybedecektim bu şekilde belki beni sevme ihtimali var o kadını unutup. Bu şekilde düşündüğüm için bir yılı devirdik ilişkimizde. Her türlü emeğimi esirgemedim yeter ki unutsun o kadını diye. Çok hastalandı aşk acısı yüzünden mutlu etmeye çalıştım. Ablamın söylediği şey şu benimde onunda mesleği var. Geçim bu devirde her halükarda zor. Evlilik çok etki etmez yani. Aşağı yukarı aynı sıkıntıları beraber göğüs gereriz. Ablam 1 yılını verdin, boşuna vaktini harcama unutacağı yok seninle kendini toplamaya çalışıyor. Evlenemeyecek şartlarda da değilsiniz, ona istediğini verme seninle gelecek düşünmüyor aklında zaten başkası var diyor
- +1 yıl
Üzgünüm ama bu durumda ablan söylediğinde çok haklı. Evlilik ya da maddi durumlar, ona istediğini vermiş olman falan hikaye. Başkasına aşık diyorsun. Ben zamanla birini sevmeye inanmıyorum. Onu zamanla unutabilir ama içinden tamamen atmadan yeni birini sevmeye başlayamaz. Erkekler aşık olunca da kolay kolay unutmazlar ben bu konuda kadınlardan daha yoğun yaşadığımızı düşünüyorum. Maalesef, vazgeçmen daha iyi olacaktır.
Soran+1 yılUnutamasa bile unutmak zorunda. Çünkü hiç bir olur yanı yok. Kadın evli ve çocuğu var. Hiç bir şekilde olur yanı yok. Şımarıklık olduğunu da düşünebilirsin belki ama normalde hiç karaktersiz biri filan değildir bende şaşıyorum bu duruma ama oda nasıl oldu anlamadan olmuş. Gerçekten aşık olmuş yani o kadını unutmak için yıllık iznini kullandı kadından uzak durmak için benim haberim yoktu işte o süreçte biz tatil yapmıştık. Sürekli rahatsızlanıyordu meğer bu yüzden hastalanıyormuş. Çok zayıf düştü resmen. Unutmak zorunda. Ama 1 yıl geçti, ablam baskı yapıyor annem baskı yapıyor hani sürekli çıkıp çıkıp gidiyorsun kalıyorsun o çocukla ne zamana kadar böyle olacak yaşın küçük değil ne bu liseli gibi adı konmayacak mı diyorlar. Bende yıldım ama ona karşı değil aileme arkadaşlarıma karşı. Ona bakınca güvensiz değilim, onu tanıyorum. Merhametli düzgün biri. Ama acı çekince insan yanlış yapabiliyor ya. Acaba diyorum hala bir umutla o kadını mı bekliyor. Ama benimle de gayet iyi bir ilişki halinde. Harika bir uyum ve dengedeyiz
- +1 yıl
Dediğim gibi bırakman gerek maalesef. Bu durumun değişeceğini sanmıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır böyle bir kadını çok kolay elde etsem bile bir değer kaybı olmaz. Olanlar varsa da karakterinden ve duygularından emin olmasını ve bunu sorgulamasını öneririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli gibi yaşadığınızı söylüyosun , durum böyleyse neden evlenmek istesin ki. Elinde sonunda istediğini alıyor senin yanında mutlu ama olası bir durumda ortadan kaybolur. Evlenip neden bağlansın? Arkadaşın burada haklı , sen gerçeklik algını kaybetmişsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçeklik algı derken. Evlilik benim için sadece aile kurmak. Çocuk sahibi olacağın bir yasallık alanı. Yani her türlü birbirimizin oluyoruz eninde sonunda anne olmak isteyeceğim oda baba olmak isteyecek. Hatta zaten birlikte oluyoruz belki hamile kalacağım sonuçta böyle bir ihtimal hep var. Bu ihtimali bilerek benimle birlikte olan biri evlenmeyi de düşünebilir en nihayetinde
Cevap sahibi+1 yılAdamın yaşı gayet olgun evlenmek gibi bir niyeti olsa 7. Aydan sonra sana çıtlatırdı emin ol. Bir adam ilişkide 6. Aydan sonra bir şeylerin farkına varır. Anlattığın kadarıyla seninle de mutlu. Bunu bir ömür boyu neden yaşamak istemesin? Tek bir seçenek var istememesi. Evli gibi yaşıyorsanız adamın kafası rahattır. Çocuk konusuna gelirsek , erkek geç yaşta da baba olabilir fakat kadın öyle değil. O yüzden ne evlilik ne de çocuk istemiyordur. Benim de sevgilim 29 yaşında , hiçbir imâda bulunmadım 6. Aydan sonra ailesiyle tanıştırdı nişan ve düğün zamanı belirledi. Yani isteyen adam her türlü yolunu yordamını bulur.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))))
bu endiseleriniz cok sacma degil mi?
ayni evde yasiyorsunuz
oncesinde arkadassiniz
cinsel birlikteliginiz var:)
yani sen bu adama evlilik dusunuyorsan veyahut bir endisen varsa nasil konusamazsin :)02 Yorumla
Soran+1 yılİma ediyorum tabi. Açık açık hadi benle evlen mi demeliyim. Erkeklerin kafa yapısı çok farklı ne düşünüyor tahmin edemiyorum. Beraberken çok mutlu sadece bunu biliuorum
- +1 yıl
evlen deme :)))
bu saatten sonra seni kimse almaz annenlere soyle isteyelim seni de
yani sok bakalim bi comagi
+1 yılbunun cinsellikle hicbir alakası yok ya ne alaka karsılıklı istek soz konusu kimse kimseyi kullanmıyor. Yapısal olarak olabilir bence bu konuyu acmalısın ailesiyle tanısma vs
03 Yorumla
Soran+1 yılİmâlarım oluyor ama 1 yıl oldu benim açmamdan ziyade kendisinin artık konuyu masaya yatırması bir eylemi gerektirmiyor mu
- +1 yıl
gerekiyor ama su an problemleriniz var mı veya iliski duragan bi durumdaysa ondan dolayı da adım atmıyor olabilir
Soran+1 yılHayır ilişkimiz harika gidiyor bence mükemmel bir uyum ve denge halindeyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta mutlu olduysan sende onu elde ettin. Ama zor olan hatta imkansız aşkları duydun mu sen hiç onlar çok büyük oluyo
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. İlk dakikadan kaybetmişsin kendini kandırmaya devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk dakikadan kastın nedir
Soran+1 yılFakbadi dostluğu için sadece seks için bir araya gelmemiz lazım ve 1 yıl süren fakbadilik mi olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşın senden sonra adamı kapmak istiyor sanki. Evlilik heeeeeeeee diyince olan şey değil. Aileler araya girerse ilişkiniz bozulabilir. Aileler baskıcıdır ve hzurunuzu kaçırır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAblamda aynı şeyleri söylüyor
Cevap sahibi+1 yılDurumundan memnun isen bence karıştırma. Ablan evliliği he diyince kolay olduğunu düşünüyor. Aynı evde yaşamakla evli olmak ayrı şeyler. Çok diretirsen karşı tarafı soğutursun. Niyeti varsa da hevesi kaçar.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı evlilik değil sadece yaklaşımları değersizleştirir.
00 Yorumla Şahsen hayır. Duygularımı karşılıklı olarak yansıtıyorsa sorun yok.
00 YorumlaCinsellik duyguları canlı tutar ama sürekli beraberseniz bıkabilirsiiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşına dikkat et derim aklını çelmeye çalışıyor olabilir. Kıskançlık gibi geldi bana biraz.
04 Yorumla
Soran+1 yılAblam da mı kıskanıyor dersin. En büyük baskıyı ablamdan yiyorum
Cevap sahibi+1 yılAblandan bahsetmemişsin yazında nerden bileyim
Soran+1 yılAfedersin yazmamışım evet. Yoğun baskıya maruz kalıyorum fakat onu çok seviyorum beni çok geriyor bu durum. Sonunda üzülmekten de korkuyorum, ama vazgeçip onu ebediyen kaybetmektende
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum umarım aşarsınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçıncı seks yaptığın kişiydi? benim için sayı önemli
07 Yorumla- +1 yıl
mesela soru soran bebisim bu gibi g*ri zekalılara cevap verme zaman kaybı
Soran+1 yılDaha önce oldu açıkçası seks için birlikteliklerim. Ama sayının ne önemi var ki? Ha bir kişiyle defalarca yapmışım. Ha bir kaç kişiyle yapmışım. Kaç kişiyle veya kaç kez neden önemli? Önemli olan onunlayken o kişiye sadık mıyım değil miyim bu değil mi önemli olan?
Cevap sahibi+1 yılBenim için önemli benden fazla olmasını istemezdim şahsen
Soran+1 yılMesela sen kaç kez yaptın. 3 kez yaptıysan evleneceğin kişi 2 kez mi yapsa sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yıltam olarak 3 farklı kişiyle oldum ama gidip 7 8 kişiyle olan birini istemezdim
Soran+1 yılNe alaka sayının ne önemi var ki ya
Cevap sahibi+1 yılHerkesle birlikte olan birini istemem şahsen
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğini almış artık evlenmesine gerek yok bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçeklik algını kaybetmissin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet:)
00 Yorumla
+1 yılVermişsin artık adam almış istedigini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler