Eğer cinsel organ değil ise kadınlar neden kapatmak zorunda kalıyor, eğer cinsel organ ise erkekler neden rahatça açık gezebiliyor. Kafamda deli sorular. Sizin düşünceniz nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer cinsel organ değil ise kadınlar neden kapatmak zorunda kalıyor, eğer cinsel organ ise erkekler neden rahatça açık gezebiliyor. Kafamda deli sorular. Sizin düşünceniz nedir?

Tıpta da kadın üreme sisteminin bir parçası olarak görülür, evet. Bunun sebebi kadınlarda gonatların gelişimine paralel olarak memenin büyüyüp gelişmesi, kadın üreme organlarındaki hormonal değişikliklerden memelerin de etkilenmesi, hamilelik ve doğum gibi rahimin değişimlere uğradığı olgularda memenin de etkilenmesi ve süt vermesi, meme kanserleri olgularında rahim kanseri riskinin artması gibi gözlemler de destekler.
Cevap
7Cevap
Değildir asla kabul etmiyorum. Ve siz erkeklerin neden memeden tahrik olduğunu hicbir zaman anlayamadim onlar bebek emzirmek icin verilmis iki adet organ neresi seksi etkileyici cidden anlamiyorum icindr bebegin rızkı var sut bezleri var.
Kadının mahrem yeridir kadının belden aşağısı ve yukarısı mahrem yeridir erkeginde belden aşağısı
Kadınların işlerine geliyorsa cinsel organ, gelmiyorsa değildir.
bence evet öpmekten çok zevk alırım
Meme benim için sadece süt içtiğim bir organdır ☺️
Hayir
Sayılır
Hayır değil
Öyledir
Kadınla erkeği kıyaslaman saçma geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?