Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda da esas amacı cinsellik olmadığı için erojen bir bölge değildir. Tamamen süt üretimi için görevli bir organdır.
Erkeklerin memesi de uyarılabilir bundan haz alabilir.
Ama başlı başına cinsel organ değildir.426 Yorumla- +1 yıl
Kadınların meme uçlarında ama erkeklere nazaran çok daha fazla sinir ucu var ve klitoris tarzı uyarılması yapar beyinde
Cevap sahibi+1 yılHayır. Üreme organı diye girersek senin üremeni sağlayan testis, hormonlar ve penistir. Memenin burada görevi yoktur. Kadınlarda da vajina, yumurtalık ve rahim kanalıdır. Bunların birleşmesi ile üreme olur. O bölgelerin uyarılması da cinsellik esnasında yükselen hormonların sayesinde olur. Sinir uçları ile algılar ama memeler üremeye yardımcı organ değildirler.
Cevap sahibi+1 yılO nedenle buna cinsel organ ismini veremeyiz.
- +1 yıl
Hocam dediğimi kanıtlayan videoyu atarım sana. 😅 oturma uzvumdan sallamadim. Ben meme üreme organıdır demedim ki. Ama meme ile klitoris beyinde aynı yeri uyarır dedim.
- +1 yıl
Cinsel değil erojen diyelim o zaman.
Cevap sahibi+1 yılHer meme bu şekilde algılamıyor. Cinsel organın diğer adı üreme organıdır. Haz duyulabilir ama cinsel organ sınıfına sokulmaz.
- +1 yıl
Memen emilip oksanirken sulanmaya sebep olması beden peki?
Cevap sahibi+1 yılFiziksel oluşan bir hazzın o anki sürecinde kafasında kurgulanan fanteziler ile beyin uyarılır. Daha sonra libido artışı zirvede olur.
- +1 yıl
İngilizce varsa bak bir video atacağım. YouTube da öyle saçma canım bir video degil
- +1 yıl
https://youtu.be/WDetHC86Dgo
Dakika 2.00den sonra izle
Cevap sahibi+1 yılBende bir çok video izledim. Genel anlamda memeyi cinsel organ sınıfına sokmuyorlar. Bunu başta da yazmıştım. 2 farklı düşünce var bununla ilgili. Ama her şey o an salgılanan hormonlardan kaynaklanıyor. Buna sosyal medyada da çok konuşulan ayağı örnek verebilirim. Ayak bir cinsel organ değil ama haz alan var. Bunun gibi.
- +1 yıl
Orada açıkça sana siyor meme ucu uyarildiginda beyinde genital sensory cortexe sinyal gönderir ve burası da beyinde vajinal ya da klitoral uyarma ile alınan hazla uyarılar aynı yer olduğunu diyor.
Simdi meme ucuyla bunu nasıl ayrırirsin ki? Vajinaya yakın değil diye mj - +1 yıl
Bak senin dediğin daha çok psikolojik. Ayaktaki sinir hücreleri beyinde ki genital cortexi uyarmaz ama şiddetten psikolojik zevk alan biri misali psikolojik zevk alabilirsin. Ama meme ucundan helen uyarma klitoristen gelenle aynı yerde uyariliyor sinyal aynı yerde 😅
Cevap sahibi+1 yılVideoyu izledim 1.5 dakikalık kısmını. Başta zaten beyine değiniyor. Yani her şey o an salgılanan hormonlar ile ilgili. Bir bebek emmeye başladığında da memeyi uyarır daha fazla süt üretmesi ve süt gelmesi için oradaki sinirler beyin hücrelerine bunu iletir. Klitoriste çok daha fazla sinir hücresi vardır ve klitoral uyarma sağlanır cinsel organ olduğu için uyarmak daha kolaydır haz ile ilişkilidir. Fakat meme tam olarak değil kısmen buna benzer. Her ne kadar çekici gelse de maalesef cinsel bir organ sayılmaz
- +1 yıl
Cinsel organ değilse neden klitoris ile aynı bölgede uyarma yapıyor? Ben bunu anlamadım ve kadında sulanmaya sebep oluyor. Kadının erojen bölgesi sadece vajina ile kısıtlanamaz ki
- +1 yıl
Müsadenizle arkadaşlar 😄 bilim bile kadın memesi cinsel bir organdır diyor. Evet süt de üretiyor ama bu seksi olmasına engel değil. Çok seviyeli ve hoş bir tartışmaydı ikinize de teşekkürler ama yeter bildirimden bayılacam 😂
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle örnek verebilirim. Burada gördüğüm bir soruydu. "Kadınlar memeden nasıl zevk alıyorsunuz bana mantıklı gelmiyor" tam olarak bu cümle olmasa da buna benzer bir cümleydi. Meme bu arada soğukta ve ürpermede bile sertleşir ucu kalınlaşır
Cevap sahibi+1 yılBaşta yazdım, cinsel organ üreme organıdır. Klitorisin sinir hücreleri daha fazladır 8000 civarı kadar. Geriye kalan her şey o anın beyin ile ilişkisidir. Klitoris de beyin ile ilişkilidir ancak sıvı üretmesi, üremeye hazırlar. Memenin görevi burada yoktur. Cinsel organ sayılsa zaten yalnızca kadına veya erkeğe has olur. Oysa kadınlar regl döneminden sonra vücut doğurganlığa hazırlandığı için memeler gelişmeye başlar her iki cinsiyette bulunan bir organ üreme organı değildir. Birleşme sonucunda herhangi bir durum meydana gelmiyorsa sayılmaz
- +1 yıl
Yahu elma ile armutu kiyaslamayalim şimdi ama. Biz neyden bahsediyoruz sen nereden örnek veriyorsun 😅
Ona kalırsa peniste soğuk yerde icine girer, o zaman penis vajina mi olur diyelim.
Kadının sadece göğüsleri değil, kalçaları, bacak içi, karın bölgesi, beli, boynu, belin kenarları da ayrıca eriyen bölgelerdir. Cinselligi besler. Bunları değil derken nu sefer cinsellikten anlamayan erkeklerin ekmeğine de bal süreriz. Kadın olarak sizin bunlara daha çok hakim olmanız lazim
Cevap sahibi+1 yılYalnız dediğiniz şey cidden cinsel kimlik ile uyuşmuyor. Doğurganlık ve üremeden bahsediyorum siz ise size çekici gelen yerlerden bahsediyorsunuz. Bakın size çekici gelen yerler üreme organı sayılmaz. Bacaklar ve boyun ile dünyaya gelmiyoruz. Memeden de aynı örneği veriyorum cinsel kimliğe has olan şeyler cinsel organdır.
- +1 yıl
Cinsellikte sadece üreme değildir. Özellikle insanlar seksi zevki içinde yapar. Bizim ayrıldığımız nokta bu. Ama bu saydığım noktalar bana çekici gelen değil kadının erojen bolgeleridir
- +1 yıl
@Teacherisback de yeterrrr ikinizde yaw 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHer meme uyarılsa da bunu desteklemiyor. Memeden haz alan erkek vardır almayan erkek vardır. Aynı şekilde kadında da bu vardır. Soru ise "erkek memesi cinsel organ mıdır" haz ile ilişkili bir soru değil. Bununla ilgili bir çok video vardı. Tahrik eden şeyler farklıdır
- +1 yıl
Ay yoruldum. Dediklerimi göz önüne alıp yorumdan ziyade tek düze bir tartışmaya döndüğünü hissetmeye basladim ve productive değil.
Sen değil diyorsun ben öyle diyorum. Bitti gitti 😅
Uzun lafı kısası memeler candır. Seviyoruz 👋👋
Cevap sahibi+1 yılYok demek istediklerinizi gayet iyi anladım, sonuç buraya çıktı. Kendinize iyi bakın:)
- +1 yıl
Sagolun sizde 😅😊
Yanj en ortak nokta sanirim bu olacaktı. Memeleri seviyoruz 😅😂
En İyi Cevaplar
Açılın ben doktorum 🤓, şaka şaka değilim 😂
Değildir ve görülemez. Görülebilecek tek şey erojen bir bölge olmasıdır. Çünkü aslında kadın memesi de cinsel organ değildir. (Siteyi severim ama evrimağacı linkindeki veterinere bakma sen 😀)
Organ denilen şey vücutta fonksiyonu olan yerlerdir. Cinsel organ da haliyle cinsel fonksiyonu olan yerler demektir. İnsanlarda cinsel organlar penis ve vajinadır, üremek için kullanılır.
Meme ise besleme yani emzirme organıdır, fonksiyonu budur. Erojen bir bölge olması onu cinsel organ yapmaz. Ona kalırsa kulak memesi de cinsel organ olur, hatta epey erojen bir bölge olan anüs de olur. Fakat aslında boşaltım organıdır.
O yüzsen erkek memesi cinsel organ değildir, üremeye bir katkısı yoktur. Ha illa ki görücem diyen hobi görebilir o ayrı 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Tam doktorluk tespit..
- +1 yıl
✨🎈🎈🎈
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır cinsel organ değildir. aslında ben kadın memesini bile cinsel organ sanmıyordum ama bilimsel olarak cinsel organmış. ama erkeklerin memesi olmadığı yani küçük olduğu için değildir.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana göre erojen bölgeler cinsel organdır aynı zamanda. Erkeklerde de kadınlarda da meme emildiği zaman tahrik eder ve cinsel yönlü birer organdırlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek memesi organ mıdır?
12 Yorumla- +1 yıl
Aman hocam 😂😂 değil midr
- +1 yıl
Değildir tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bi ihtimal pek çekici bir yanı yok ki. Tabi bu çekici kavramı kişiye göre değişkenlik gösterebilir.
10 Yorumla
+1 yılDeğildir.. Hiçbir albesini yok zaten.. Niye var ki o.. 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Varoluş sebebi ayrı bir belgesel olabilir tabi. Ama albenisi kişiye göre değişebilir
- +1 yıl
Zaten sevişme esnasında hemen her şey cinsel obje gibi geliyor insana..
- +1 yıl
Yani... Bakışa göre değişkenlik gösterir.
+1 yılErkegin memesine bakıpta tahrik olan kadın görmedim 🙄
22 Yorumla- +1 yıl
Olmaz mı ki
- +1 yıl
Olucagını sanmıyorum… 🤷♂️
+1 yılKadın memesi de erkek memesine cinsel bir organ değildir.
21 Yorumla- +1 yıl
Kadınınki değil midir
Kadın memesi de cinsel organ değildir yalnız.
12 Yorumla- +1 yıl
Değil midir
+1 yıleğer seks hormonlarına bağlı organ büyüyorsa cinsel organ sayılır. kadınlarda büyür. erkeklerde büyümez
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Memeler erojen bolgelerdir erkeklerde açık olur bazı yabancı ülkelerde kadınlarda açık olur bazılarında kadınlar kapatir
10 Yorumla
+1 yılistersen görebilirsin bir partnerim yalıyordu da lan napıyon dedim altıma aldım 😅😅😅😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşıdaki kadına bağlı. Bazen diliyle oyle şeyler yapar ki, erkeği semsert yapar.
Ama bazı kadınlarda erkeğin meme ucunun farkında bile değildir
10 YorumlaKadın memesinin olmadığı gibi erkek memesi de değildir
12 Yorumla- +1 yıl
Kadının ki değil midir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin sadece pipisi cinsel organdır. Memesi değil
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır erkek memesi x y kromozları birleşmeden oluşur birleştikten sonra erkek olunca gelişmez
10 Yorumla
+1 yılniye var ki diye sorguluyom bazen olamaz diye de
ama o anın haleti ruhiyesi içinde iken her şey cinsel bir obje olarak görülüyor :)
00 Yorumla
+1 yılgögüs kadında da cinsel organ değidir, erojen bölgedir:))))) okuyun arkadaşlar zararı olmaz
011 Yorumla- +1 yıl
Okudığum yerler cinsel organdır diyor
- +1 yıl
Bilimsel yazıları okursan daha iyi olur😎😄😄😄
- +1 yıl
10 derste almanca bilmsel bir dergi değil😄😄😄
- +1 yıl
evrimagaci.org/.../kadin-memesi-cinsel-organ-midir-19522
Ben evrim ağacına güvenirim - +1 yıl
Veteriner bana hitap etmez😄😄😄😄
- +1 yıl
Peki o halde
- +1 yıl
Cinsel organ veya üreme organı, bir hayvan vücudunun cinsel üreme ile ilgili herhangi bir parçasıdır. Üreme organları birlikte üreme sistemini oluşturur. Erkekte testis ve dişilerde yumurtalık, birincil cinsel organlar olarak adlandırılır
- +1 yıl
Memenle üreyebiliyorsan 😄😄😄😄
- +1 yıl
Yoksa kulak memesi de cinsel organ mı diyeceksin😄😄😄
- +1 yıl
Münazara için uygun bir gün değil. Başka bir gün görüşmek üzere
- +1 yıl
Selametle
- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılHiç ıslanan kadın görmedim erkek memesi görüp
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBazı kadınları tahrık eder
10 Yorumla
+1 yılErkek memesi kimsenin dikkatini çekmez hayır
10 YorumlaBence değildir
10 YorumlaOna karşı istek duyuyor musunuz?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok sadece erkek memesi de gec
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörünce etkileniyor musun?
10 Yorumla
+1 yılBence alakası yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörülmez
20 Yorumla Değildir çekici de değildir
10 Yorumlayok değil
20 Yorumla
+1 yılHoşuna gidiyorsa görürsün :)
00 Yorumla
+1 yılBelki cinsiyet değiştirirse 😁
00 Yorumla
+1 yılYerine göre evet
10 Yorumla
+1 yılHayur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Hayır değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok değildir cinsel organı farklıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıljaponlara göre evet
10 Yorumla
+1 yılYok artık
00 Yorumla
+1 yılDeğildir
10 YorumlaOlmaz bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026